Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. open star benimde küçük bir isteğim olacak acaba açılış(birleşen eller) ve kapanış nokianın orjinal hali olabilir mi? Ama istemeyenler için bunları nereden bulabilirim yardımcı olabilir misin? Çünkü ben hem hackli hem de orjinale en yakın sürüm olsun istiyorum kendi adıma herkes böyle düşünmek zorunda değil o yüzden yardımcı olabilirsen sevinirim

Not: Bu arada ben şuan Bin24 ün Refresh v1.2 kullanıyorum memnunum . Ama senin cfw'yi de denemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

Merhaba arkadaşlar. open star benimde küçük bir isteğim olacak acaba açılış(birleşen eller) ve kapanış nokianın orjinal hali olabilir mi? Ama istemeyenler için bunları nereden bulabilirim yardımcı olabilir misin? Çünkü ben hem hackli hem de orjinale en yakın sürüm olsun istiyorum kendi adıma herkes böyle düşünmek zorunda değil o yüzden yardımcı olabilirsen sevinirim

Not: Bu arada ben şuan Bin24 ün Refresh v1.2 kullanıyorum memnunum . Ama senin cfw'yi de denemek istiyorum

Çoğu kişi orjinal resimleri pek sevmiyor. Bu yüzden senin için ve kullanmak isteyenler için dosyaları hazırladım. rar içindeki anlatım yönünde bu istediklerini yapabilirsin. Bu rar içinde açılış Nokia Resmi ve Nokia birleşen eller. Kapanış sadece nokia resmi kapanışta bir ses ve hareketli resim yoktur. İşte link: Nokia 5800 Açılış ve Kapanış Dosyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 10 Şubat 2012; 14:39:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sülümandönmez

quote:

Orijinalden alıntı: emkgks

Merhaba arkadaşlar. open star benimde küçük bir isteğim olacak acaba açılış(birleşen eller) ve kapanış nokianın orjinal hali olabilir mi? Ama istemeyenler için bunları nereden bulabilirim yardımcı olabilir misin? Çünkü ben hem hackli hem de orjinale en yakın sürüm olsun istiyorum kendi adıma herkes böyle düşünmek zorunda değil o yüzden yardımcı olabilirsen sevinirim

Çoğu kişi orjinal resimleri pek sevmiyor. Bu yüzden senin için ve kullanmak isteyenler için dosyaları hazırladım. rar içindeki anlatım yönünde bu istediklerini yapabilirsin. Bu rar içinde açılış Nokia Resmi ve Nokia birleşen eller. Kapanış sadece nokia resmi kapanışta bir ses ve hareketli resim yoktur. İşte link: Nokia 5800 Açılış ve Kapanış Dosyaları

çok tesekkür ederim,ilgilendigin için

• open hocam vega3den bi haber var mı? yoksa beklemeyelim mi? ...
  • Arkadaşlar kullanmak isteyenler için yayınlıyorum. Kendi hazırladığım yani Rofs dan kendim çıkartarak sis oluşturduğum iki bilindik temayı yayınlamak istiyorum. Bazı arkadaşların Nokia 5800 Orjinal Sound Wawes Red temasını özlediklerini düşünüyorum. (Ben 5800 red kullanıcısı olduğum için Red temasını yaptım şayet isteyen olursa diğerlerinide yapabilirim.) Bu temalar kesinlikle dahili bileşen hatası vermez. Nokia Theme White de hiç bir değişiklik yapmadım o da orjinal c6 temasıdır.(Nokia Theme White zaten n97 portunda mevcut. Fakat diğer sürümlerde yok. Kullanmak isteyen indirebilir.)
    İşte linkler:
    Sound Wawes Red
    Nokia Theme White

• quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: outlawist

quote:

MoonLight PE v3 bitti sayılır. sıfırdan n97v30 mini portuna yaptım.. sıkıntı çıkmazsa bende yayınlarım yakında..

Levent usta pev3 x6 için çıkartmayacakmısın acaba lütfen cevap ver ustadım yapmanı çok istiyorum senden başkası yalan valla en iyi cfw leri hep sen yaptın

Kararlı sürümü elde edince x6 içinde çıkarırız.

x6 için sadece MOONLIGHT PEV3 Ü bekliyorum hocam senden BAŞKASI YALAN (şarkı gibi oldu ama sen ve yaptığın sistemde şarkı gibi olduğu için insan içinden bunları yazıyor valla :))

• quote:

Orijinalden alıntı: sülümandönmez

Arkadaşlar kullanmak isteyenler için yayınlıyorum. Kendi hazırladığım yani Rofs dan kendim çıkartarak sis oluşturduğum iki bilindik temayı yayınlamak istiyorum. Bazı arkadaşların Nokia 5800 Orjinal Sound Wawes Red temasını özlediklerini düşünüyorum. (Ben 5800 red kullanıcısı olduğum için Red temasını yaptım şayet isteyen olursa diğerlerinide yapabilirim.) Bu temalar kesinlikle dahili bileşen hatası vermez. Nokia Theme White de hiç bir değişiklik yapmadım o da orjinal c6 temasıdır.(Nokia Theme White zaten n97 portunda mevcut. Fakat diğer sürümlerde yok. Kullanmak isteyen indirebilir.)
    İşte linkler:
    Sound Wawes Red
    Nokia Theme White

sagol kardes.peki cfwlerden temalar nasil kaldirilir ve cfw'ye nasıl gömülür onu da anlatabilir misin? Burayi mesgul etmemek icin ozelden yazisabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoSebo -- 10 Şubat 2012; 20:20:58 >

• Hocam siteye bakmaktan yoruldum valla zamanda mı sıkıntı var cfw demi gözümüz yollarda kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangunbilge

Hocam siteye bakmaktan yoruldum valla zamanda mı sıkıntı var cfw demi gözümüz yollarda kaldı

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmuhsin -- 11 Şubat 2012; 16:35:06 >
  • linkler ölümü 2 gündür farklı bilgisayarlardan da denedim ama açılmıyor.
  • Ben de n97 portlu yazılımı bekleyenlerdenim. Stabil olsun geç olsun hocam beklemedeyiz.
  • Arkadaşlar sorun, telefon olmaması. Olsa 1gunluk iş. Telefon temin etmeye çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar sorun, telefon olmaması. Olsa 1gunluk iş. Telefon temin etmeye çalışıyorum.

Hocam benimkini göndereyim.
    Yeterki işiniz hallolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmuhsin -- 12 Şubat 2012; 3:43:31 >
  • hocam test etmek için telefon lazımsa.ben test ederim.
  • Evde internetim olsa ben de tester olurum. Şu yazılım çıkaydı iyiydi.
  • Openstar hocam eğer seni meşgul etmeyeceksem bir isteğim olacaktı senden.
    Bana gülebilirsiniz ama daha önce çıkartmış olduğun Moonlight ın, v52.0.101 yazılım sürümü üzerine düzenlenmiş son sürümünü telefonuma kurmak istiyorum.Çünkü 5800 telefon aldığımdam beri ilk kez bu kadar uzun süre bu CFW ni kullanmıştım.
    Ne hikmetse bu v60.0.003 ve C6V41 karışımı olan yeni CFW ler hiç verimli kullanamıyorum.Ram miktarları bütün uygulamaları yükledikten sonra can çekişiyor.
    Hatta forumda hatırlarsanız bu yüzden telefonunun flaşını yaktım ve o kadar FW-CFW yüklememe rağmen niye böyle oldu halen anlamadım.
    Hocam bu nedenle v60.0.003 yazılım sürümlü telefonuma eski v52.0.101 yazılım sürümü üzerine kurulu Moonlight ını kurmak istiyorum.
    Core ve uda.fspx dosyalarını v60.0.003 gösterip Moonlight rofs2 sini adını 60.0.003 olarak değiştirsem flaşlayabilir miyim? Olmazsa bir yolu var mı acaba?
    Hocam ilgi,alaka ve çalışmlarınız için şimdidien teşekkürler.
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halomid -- 13 Şubat 2012; 9:59:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: halomid

Openstar hocam eğer seni meşgul etmeyeceksem bir isteğim olacaktı senden.
    Bana gülebilirsiniz ama daha önce çıkartmış olduğun Moonlight ın, v52.0.101 yazılım sürümü üzerine düzenlenmiş son sürümünü telefonuma kurmak istiyorum.Çünkü 5800 telefon aldığımdam beri ilk kez bu kadar uzun süre bu CFW ni kullanmıştım.
    Ne hikmetse bu v60.0.003 ve C6V41 karışımı olan yeni CFW ler hiç verimli kullanamıyorum.Ram miktarları bütün uygulamaları yükledikten sonra can çekişiyor.
    Hatta forumda hatırlarsanız bu yüzden telefonunun flaşını yaktım ve o kadar FW-CFW yüklememe rağmen niye böyle oldu halen anlamadım.
    Hocam bu nedenle v60.0.003 yazılım sürümlü telefonuma eski v52.0.101 yazılım sürümü üzerine kurulu Moonlight ını kurmak istiyorum.
    Core ve uda.fspx dosyalarını v60.0.003 gösterip Moonlight rofs2 sini adını 60.0.003 olarak değiştirsem flaşlayabilir miyim? Olmazsa bir yolu var mı acaba?
    Hocam ilgi,alaka ve çalışmlarınız için şimdidien teşekkürler.
    İyi forumlar.

arkadaşım v52 için çıkardığım sürümde aynı zamanda v60'a geçenler için olan bir ara sürüm yayınlamıştım.
    yani v60 kullanıp bu v52 için olan sürümü yüklemek isteyenlere bir sürüm yayınlamıştım. onu kullanabilirsin..
    linki bulursam veririm.

• openst hocam moonlight v3 ün 5800 c6v41 cfw sini yaparsın inşallah ben c6 yı seviyorum teşekürler

• Hocam N97v30 portundan haber varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

Hocam N97v30 portundan haber varmı?

ZATEN DİĞERİ İPTAL. SADECE N97V30 OLACAK..
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.