Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c6v41 çıkmayacakmı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane12

openst hocam moonlight v3 ün 5800 c6v41 cfw sini yaparsın inşallah ben c6 yı seviyorum teşekürler

V2 ZATEN C6V41 ÜZERİNE, KARARLI BİR SÜRÜM, ONU KULLANABİLİRSİN.
  • teşekürler hocam ben zaten v2 kullanıyorum ama v3 üde çıkarsaydın güzel olurdu n97 Yide yüklerim emeğine sağlık kolay gelsin
  • Üstad ilk sayfadaki fontların linkleri çökmüş. Zahmet olmaz ise yenilermisin müsait bi anında?
  • bu 2. mesajım inşallah bu kaale alınır. linkler açılmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: halomid

Openstar hocam eğer seni meşgul etmeyeceksem bir isteğim olacaktı senden.
    Bana gülebilirsiniz ama daha önce çıkartmış olduğun Moonlight ın, v52.0.101 yazılım sürümü üzerine düzenlenmiş son sürümünü telefonuma kurmak istiyorum.Çünkü 5800 telefon aldığımdam beri ilk kez bu kadar uzun süre bu CFW ni kullanmıştım.
    Ne hikmetse bu v60.0.003 ve C6V41 karışımı olan yeni CFW ler hiç verimli kullanamıyorum.Ram miktarları bütün uygulamaları yükledikten sonra can çekişiyor.
    Hatta forumda hatırlarsanız bu yüzden telefonunun flaşını yaktım ve o kadar FW-CFW yüklememe rağmen niye böyle oldu halen anlamadım.
    Hocam bu nedenle v60.0.003 yazılım sürümlü telefonuma eski v52.0.101 yazılım sürümü üzerine kurulu Moonlight ını kurmak istiyorum.
    Core ve uda.fspx dosyalarını v60.0.003 gösterip Moonlight rofs2 sini adını 60.0.003 olarak değiştirsem flaşlayabilir miyim? Olmazsa bir yolu var mı acaba?
    Hocam ilgi,alaka ve çalışmlarınız için şimdidien teşekkürler.
    İyi forumlar.

arkadaşım v52 için çıkardığım sürümde aynı zamanda v60'a geçenler için olan bir ara sürüm yayınlamıştım.
    yani v60 kullanıp bu v52 için olan sürümü yüklemek isteyenlere bir sürüm yayınlamıştım. onu kullanabilirsin..
    linki bulursam veririm.

openstar hocam yine rahatsız edeceğim.linki araştırdım bulamadım.arşivinde var mı PM ile mesaj gönderebilr misin hocam?
    Vallahi yeni CFW en çok güzel ama yeni v60-C41 CFWlerini sevemedim bir türlü eski Moonlight ını yükleyeceğim ve 5800 satana kadar da kullanacağım sanırım.
    Varsa da yoksa da emeklerin için çok teşekkürler.İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halomid -- 14 Şubat 2012; 16:08:47 >

• @Halomid
    Hocam aradığın sürüm v1.1 mi?
  • quote:

quote:

quote:

Bana gülebilirsiniz ama daha önce çıkartmış olduğun Moonlight ın, v52.0.101 yazılım sürümü üzerine düzenlenmiş son sürümünü telefonuma kurmak istiyorum.Çünkü 5800 telefon aldığımdam beri ilk kez bu kadar uzun süre bu CFW ni kullanmıştım.
    Ne hikmetse bu v60.0.003 ve C6V41 karışımı olan yeni CFW ler hiç verimli kullanamıyorum.Ram miktarları bütün uygulamaları yükledikten sonra can çekişiyor.
    Hatta forumda hatırlarsanız bu yüzden telefonunun flaşını yaktım ve o kadar FW-CFW yüklememe rağmen niye böyle oldu halen anlamadım.
    Hocam bu nedenle v60.0.003 yazılım sürümlü telefonuma eski v52.0.101 yazılım sürümü üzerine kurulu Moonlight ını kurmak istiyorum.
    Core ve uda.fspx dosyalarını v60.0.003 gösterip Moonlight rofs2 sini adını 60.0.003 olarak değiştirsem flaşlayabilir miyim? Olmazsa bir yolu var mı acaba?
    İyi forumlar.

arkadaşım v52 için çıkardığım sürümde aynı zamanda v60'a geçenler için olan bir ara sürüm yayınlamıştım.
    yani v60 kullanıp bu v52 için olan sürümü yüklemek isteyenlere bir sürüm yayınlamıştım. onu kullanabilirsin..
    linki bulursam veririm.

openstar hocam yine rahatsız edeceğim.linki araştırdım bulamadım.arşivinde var mı PM ile mesaj gönderebilr misin hocam?
    Vallahi yeni CFW en çok güzel ama yeni v60-C41 CFWlerini sevemedim bir türlü eski Moonlight ını yükleyeceğim ve 5800 satana kadar da kullanacağım sanırım.

http://www.mediafire.com/?69wfozvoqmh6lf8 V1.1 5800 V60 İÇİN

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi forumlar.

linki bulursam veririm.

http://www.mediafire.com/?69wfozvoqmh6lf8 V1.1 5800 V60 İÇİN

openstar hocam ne kadar sevindim bilemezsin.Allah razı olsun hayırlı geceler diliyorum.İyi forumlar.

• ben de yeni versiyonu test edebilirdim fakat ne yazıkki telefonumu sattım artık uzaktan takip edeceğim moonlight'ı..
  • MultiUpload'a girilmiyor hiçbir şekilde. 0 telefona (5800) yükleyeceğim, alternatif linkleri olan biri varsa PM atabilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

MultiUpload'a girilmiyor hiçbir şekilde. 0 telefona (5800) yükleyeceğim, alternatif linkleri olan biri varsa PM atabilirse sevinirim.

evet birisi el atsın kaç gündür sıyırdım...
  • Buyrun arkadaşlar. Buradan indirebilirsiniz. MoonLight_PE_V3_ (n97miniV30&5800v60)_By_Openstar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Battalgazi1905 -- 16 Şubat 2012; 3:10:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battalgazi1905

Buyrun arkadaşlar. Buradan indirebilirsiniz. MoonLight_PE_V3_ (n97miniV30&5800v60)_By_Openstar

bu kararlı sürüm mü yoksa hala beta mı tam anlamadım
  • YA iyide bir çok kişinin alakayla izlediği bir konunun ana sayfasında verilen linkler nasıl çalışmaz. hadi çalışmadı bir kaç isteğe ve çalışmıyor cevabına rağmen neden yenilenmez anlamadım doğrusu. ben betasını değil ilk sayfanın en altında uda uda ve cwf v60 için olanını istiyorum
  • Sayın arkadaslar jaf ile ilgili bir problemim var, arastırma yaptım fakat sonuç alamadım, aslında bir hata vermiyor, öncelikle şunu söyliyeyim devamlı kullanıyorum, bugün de normal bir şekilde her zamanki gibi açtım fakat jaf açılmıyor aşağıdaki resimdeki gibi kalıyor başka tepki yok yardımcı olursanız sevinirim

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1915

YA iyide bir çok kişinin alakayla izlediği bir konunun ana sayfasında verilen linkler nasıl çalışmaz. hadi çalışmadı bir kaç isteğe ve çalışmıyor cevabına rağmen neden yenilenmez anlamadım doğrusu. ben betasını değil ilk sayfanın en altında uda uda ve cwf v60 için olanını istiyorum

Arkadaşım bir çok upload sitesinin, amerikada çıkan katı yasadan dolayı, tüm içeriklerini sildiğini herhalde bilmiyorsun. Şuanda güvenilir bir upload sitesi bulmak çok zor. Yapılan uploadları siliyor elemanlar. Ayrıca zaman bulsam bir şekilde upload etmeye çalışırım, herhalde değil mi?istediğin sürüm zaten epeydir yayındaydı ve epey kişide indirmiş. Linkin neden yenilenemediğini umarım anlamışsındır..
  •  MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta)

Hocam bu temanın adını söyleyebilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bob_marley_232

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta)

Hocam bu temanın adını söyleyebilirmisin ?

MoonLight Orange Teması <<<<<<http://www.mediafire.com/?1ftady02992i5v0 >>>>>>>

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.