Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Levanet usta pev3 x6 için çıakrtmayacakmısın acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

MoonLight PE v3 bitti sayılır. sıfırdan n97v30 mini portuna yaptım.. sıkıntı çıkmazsa bende yayınlarım yakında..

Levent usta pev3 x6 için çıkartmayacakmısın acaba lütfen cevap ver ustadım yapmanı çok istiyorum senden başkası yalan valla en iyi cfw leri hep sen yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outlawist -- 7 Şubat 2012; 17:14:30 >
  • quote:

Anladığım kadarıyla herkes n97 portu için olan sürümün kararlı sürümünü istiyor, sanırım bu beğenildi.
    c6 yazılımı istemiyorsunuz sanırım.. peki o halde.. elimde telefon yok şimdi. sorunları deneyen biri sıralarsa, düzeltmeye çalışayım.
    ayrıca bana bir tester lazım. her an ulaşabileceğim ve yaptığım düzeltmeleri test edecek bir arkadaş olursa sevinirim.

Hocam moonlight v2 yi kullanıyorum eline sağlık harika olmuş ayrıca şunu belirteyim gps te ben bu kadar hızlı uydu bağlantısı yapan hiçbir yazılım görmedim orjinal yazılımı dahil. sen buna ne yaptıysan
    Şimdi n97 portunu deniyeceğim gereğini yazmaya çalışacağım kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: outlawist

quote:

MoonLight PE v3 bitti sayılır. sıfırdan n97v30 mini portuna yaptım.. sıkıntı çıkmazsa bende yayınlarım yakında..

Levent usta pev3 x6 için çıkartmayacakmısın acaba lütfen cevap ver ustadım yapmanı çok istiyorum senden başkası yalan valla en iyi cfw leri hep sen yaptın

Kararlı sürümü elde edince x6 içinde çıkarırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: >Galatasaray<

Hocam açılış şöyle olsa daha karizmatik olmaz mı?

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta)

Olabilir :)
  • quote:

quote:

quote:

Vallahi c6 cfw yavaşladı 1-2 gündür ama senin c6cfw değil.N97 cfw tam olarak ne zaman tamamlanır orjinal yazılıma dönücektim şimdi hadi bekliyeyim senin yazılımı dedim.

• hocam n97 fw global race klasik iconlu 1 tema cunku default iconlu temalar sizin fw calısmyor default iconunuz anna oldugu icin bide genel kısmına reklam yazmasak monlight gbi sadece hakında kısmına yazsak acılıs resimleri orjinal resimleri olursa guzel olur dun orj fw dondum bişey farkettm efekler kapali iken ornek uygulamalar klasorune grince efect verirgbi saydamlaşarak açılıyor bu c6 fw yok şimdiden kolay gelsin allah sizden razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: bugSx

hocam n97 fw global race klasik iconlu 1 tema cunku default iconlu temalar sizin fw calısmyor default iconunuz anna oldugu icin bide genel kısmına reklam yazmasak monlight gbi sadece hakında kısmına yazsak acılıs resimleri orjinal resimleri olursa guzel olur dun orj fw dondum bişey farkettm efekler kapali iken ornek uygulamalar klasorune grince efect verirgbi saydamlaşarak açılıyor bu c6 fw yok şimdiden kolay gelsin allah sizden razı olsun

İlk temayla ilgili dediğnizi anlamadım,Dediğiniz genel tercihinin ismini düzenleyebiliyorsunuz.Açılış resimlerini demişşin ben de öyle istiyorum ama siyah olarak olmasını yukarıda resmi var.Efekt olarak da en başta hızı önemli diyorum.
  • quote:

quote:

quote:

saolasın büyük ustad bekliyorum sabırsızlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: telepati75

quote:

Anladığım kadarıyla herkes n97 portu için olan sürümün kararlı sürümünü istiyor, sanırım bu beğenildi.
    c6 yazılımı istemiyorsunuz sanırım.. peki o halde.. elimde telefon yok şimdi. sorunları deneyen biri sıralarsa, düzeltmeye çalışayım.
    ayrıca bana bir tester lazım. her an ulaşabileceğim ve yaptığım düzeltmeleri test edecek bir arkadaş olursa sevinirim.

Hocam moonlight v2 yi kullanıyorum eline sağlık harika olmuş ayrıca şunu belirteyim gps te ben bu kadar hızlı uydu bağlantısı yapan hiçbir yazılım görmedim orjinal yazılımı dahil. sen buna ne yaptıysan

n97 portunu 1 denedim hız mükemmel fakat açılıştaki ilk resim biraz fazla bekliyor
    efektlerler açıkken ayarlar menüsüne girerken bekleme yapıyor fakat genel olarak güzel çünkü numara çevirirken rehberdeki kayıtlı isimlerin altındaki ara mesaj ve video arama ikonları pırpır edip kaybolmuyor.
    arkadaşların belirttiği gibi q klavye yok
    ses komutları çalışmıyor.ve ayrıca aylin bacı
    yeşil ışık zaman zaman sönüp yanıyor yani bir kararsızlık var
    ben bu e-posta proğramını daha çok seviyorum bana daha kullanışlı geliyor.
    photobrowser türkçe mükemmel olmuş sensöre bağlı olarak resimler dönebiliyor.
    ilginç çok önemli değil belki ama daha önceki fontlarda rehberde halı yazdığımda halıkent ibareli kayıtlar görünmüyor sadece halikent ve halil kayıtları görünüyordu bu fontta tam tersi halil ve halikent görünmüyor sadece halıkent yazılı kayıtlar görünüyor.
    arkapilanda rehber ve mesaj çalışıyor. rehberin çalışması güzel oluyor ama mesaja gerek yok bence
    v2 de menünün her hangi bir yerinde kapatma tuşuna basıldığında kapatma menüsü açılıyordu v3 te açılmıyor açılması için giriş ekranında olmak gerekiyor
    v2 ye göre bana ram değerleri düşük gibi geldi çoğu zaman 43-48 değerlerinde efektler açıkken
    gps uydu bulma yine mükemmel
    ben ikonları beğendim değişiklik iyidir.
    zil seslerini ayarlamada ben hiçbir sıkıntı çekmedim özellikle efektler açıkken denedim
    bir arkadaş videoları kaldığı yerden oynatamadım demiş ama ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. yani pause ve play bir sorun olmadı.
    birde hocam 3x4 menü daha hoş
    bildirimler widgeti gayet iyi çalıştı
    genel olarak ben beğendim özellikle hızı güzel.
    KOLAY GELSİN

• quote:

quote:

quote:

n97 portunu 1 denedim hız mükemmel fakat açılıştaki ilk resim biraz fazla bekliyor
    efektlerler açıkken ayarlar menüsüne girerken bekleme yapıyor fakat genel olarak güzel çünkü numara çevirirken rehberdeki kayıtlı isimlerin altındaki ara mesaj ve video arama ikonları pırpır edip kaybolmuyor.
    arkadaşların belirttiği gibi q klavye yok
    ses komutları çalışmıyor.ve ayrıca aylin bacı
    yeşil ışık zaman zaman sönüp yanıyor yani bir kararsızlık var
    ben bu e-posta proğramını daha çok seviyorum bana daha kullanışlı geliyor.
    photobrowser türkçe mükemmel olmuş sensöre bağlı olarak resimler dönebiliyor.
    ilginç çok önemli değil belki ama daha önceki fontlarda rehberde halı yazdığımda halıkent ibareli kayıtlar görünmüyor sadece halikent ve halil kayıtları görünüyordu bu fontta tam tersi halil ve halikent görünmüyor sadece halıkent yazılı kayıtlar görünüyor.
    arkapilanda rehber ve mesaj çalışıyor. rehberin çalışması güzel oluyor ama mesaja gerek yok bence
    v2 de menünün her hangi bir yerinde kapatma tuşuna basıldığında kapatma menüsü açılıyordu v3 te açılmıyor açılması için giriş ekranında olmak gerekiyor
    v2 ye göre bana ram değerleri düşük gibi geldi çoğu zaman 43-48 değerlerinde efektler açıkken
    gps uydu bulma yine mükemmel
    ben ikonları beğendim değişiklik iyidir.
    zil seslerini ayarlamada ben hiçbir sıkıntı çekmedim özellikle efektler açıkken denedim
    bir arkadaş videoları kaldığı yerden oynatamadım demiş ama ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. yani pause ve play bir sorun olmadı.
    birde hocam 3x4 menü daha hoş
    bildirimler widgeti gayet iyi çalıştı
    genel olarak ben beğendim özellikle hızı güzel.
    KOLAY GELSİN

Bu değerli yorumun için çok saol.. Dikkate alacağım ayrıntılar.. tşkler..

• quote:

quote:

quote:

quote:

saolasın büyük ustad bekliyorum sabırsızlıkla

Eyvallah çok saol.. Bir de elimde telefon olsa, çok daha iyi olacakta..

• quote:

Orijinalden alıntı: bugSx

hocam n97 fw global race klasik iconlu 1 tema cunku default iconlu temalar sizin fw calısmyor default iconunuz anna oldugu icin bide genel kısmına reklam yazmasak monlight gbi sadece hakında kısmına yazsak acılıs resimleri orjinal resimleri olursa guzel olur dun orj fw dondum bişey farkettm efekler kapali iken ornek uygulamalar klasorune grince efect verirgbi saydamlaşarak açılıyor bu c6 fw yok şimdiden kolay gelsin allah sizden razı olsun

cfw de emeğimiz var biliyorsunuz. Az da olsa bu reklamlara takmayın, Bence bunlar reklam değil ama.
    Bu kadarçıkta olması normal bence.. Ayrıca ofw de o efekt olayı daha başka bir durum..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Vallahi c6 cfw yavaşladı 1-2 gündür ama senin c6cfw değil.N97 cfw tam olarak ne zaman tamamlanır orjinal yazılıma dönücektim şimdi hadi bekliyeyim senin yazılımı dedim.

o yavaşlayan c6 kimin acaba...
    n97 cfw bitince yayınlarım.
    beni bilenler biliyor. biraz garanticiyimdir.
    tam kararlı bir sürüm elde edince yayınlarım genelde.
    sürekli yeni sürüm, yama, ek,düzeltme yapmayı sevmem.
    inşallah kısa zamanda biter.

• bende n97 minidn hatalrı ekleyecgm aklma geldkçe aşağıda
    - Ekran ışığı parlaklığında bir kararsızlık var kafasına göre kullanım sırasında parlaklık iniyor yükseliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o yavaşlayan c6 kimin acaba...
    n97 cfw bitince yayınlarım.
    beni bilenler biliyor. biraz garanticiyimdir.
    tam kararlı bir sürüm elde edince yayınlarım genelde.
    sürekli yeni sürüm, yama, ek,düzeltme yapmayı sevmem.
    inşallah kısa zamanda biter.

Sabırsızlıkla bekliyoruz,ayrıca ben de tekrar tekrar cfw kurmayı sevmem bu yüzden çok iyi izlediğin yol.

• quote:

Orijinalden alıntı: TugiForum

bende n97 minidn hatalrı ekleyecgm aklma geldkçe aşağıda
    - Ekran ışığı parlaklığında bir kararsızlık var kafasına göre kullanım sırasında parlaklık iniyor yükseliyor.

O değiştirdiğin ortama ve ışık seviyesine göre değişen ışık sensörüdür onun cfw'de çalışmasını isteyen çoğu kişi var.
  • quote:

quote:

bende n97 minidn hatalrı ekleyecgm aklma geldkçe aşağıda

O değiştirdiğin ortama ve ışık seviyesine göre değişen ışık sensörüdür onun cfw'de çalışmasını isteyen çoğu kişi var.

evet o dediğin ışık sensörüdür. ışık sensörü çoğu cfwde çalışmaz. en büyük sıkıntılardan biridir bu. bu modda onu halletmiştim. bu hata değil, zira orjinal yazılımda da bu böyledir.
    hatta orjinalde bu kadar hassas değildir.

• güzel bi düşünce ancak tamamiyle iş görmüyor ben geceleri uyunulan ortamda ekran ısıgını sona cekiyordum kimse ekran ısıgından rahatsız olmasın diye ama bu cwfde ben bi yararını göremedm kapkaranlık ortamdada orta seviyede kullanıyormusum gibi ekran cok aydinlik. . Bunu bu durumda kullanmak isteyenler olablr ama ben manuel olanı istiyorum. . Bu konuda ne gbi bir yol izlemem gerekiyor. . .

Bi hatayı/eksiği daha söyliyeyim. . Resim görüntüleyicisinde .png türü bazı fotoğrafları açmıyor kesik resim simgeleri gözüküyor aynı zamanda videoların bazılarındada bu kesik simge görüyorum. Ama böyle olsada videolar acılıyor.. gözükmeyen resimlere görüntüleycsndn çıkıp dosya yönetisindki yerindn açmaya çalştıgımda bu sefer açılıyor. .

• quote:

güzel bi düşünce ancak tamamiyle iş görmüyor ben geceleri uyunulan ortamda ekran ısıgını sona cekiyordum kimse ekran ısıgından rahatsız olmasın diye ama bu cwfde ben bi yararını göremedm kapkaranlık ortamdada orta seviyede kullanıyormusum gibi ekran cok aydinlik. . Bunu bu durumda kullanmak isteyenler olablr ama ben manuel olanı istiyorum. . Bu konuda ne gbi bir yol izlemem gerekiyor. . .

Bi hatayı/eksiği daha söyliyeyim. . Resim görüntüleyicisinde .png türü bazı fotoğrafları açmıyor kesik resim simgeleri gözüküyor aynı zamanda videoların bazılarındada bu kesik simge görüyorum. Ama böyle olsada videolar acılıyor.. gözükmeyen resimlere görüntüleycsndn çıkıp dosya yönetisindki yerindn açmaya çalştıgımda bu sefer açılıyor. .

Programdan kaynaklanıyor o heralde video veya fotograf sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Sniper -- 10 Şubat 2012; 0:09:22 >

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.