Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: openstar

Anladığım kadarıyla herkes n97 portu için olan sürümün kararlı sürümünü istiyor, sanırım bu beğenildi.
    c6 yazılımı istemiyorsunuz sanırım.. peki o halde.. elimde telefon yok şimdi. sorunları deneyen biri sıralarsa, düzeltmeye çalışayım.
    ayrıca bana bir tester lazım. her an ulaşabileceğim ve yaptığım düzeltmeleri test edecek bir arkadaş olursa sevinirim.

Evet Leven hocam n97 portu olsun benim gördüğüm sorunlar klavye sorunu + ses komutları aylin bacı+nokia messaging 10.2 ve kısa yolu + expres tuşundaki arka plan ve renkli olmatışı+browser de hafıza dolu demesi +birtane tema olsun fazlasına gerek yok bence +memcek programının ikonu aklıma gelenler şimdilik bunlar tester olmaya çalışırım öm atamazsın yada ben atamam çünki cep nosu istiyo site kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dogangunbilge

quote:

Anladığım kadarıyla herkes n97 portu için olan sürümün kararlı sürümünü istiyor, sanırım bu beğenildi.
    c6 yazılımı istemiyorsunuz sanırım.. peki o halde.. elimde telefon yok şimdi. sorunları deneyen biri sıralarsa, düzeltmeye çalışayım.
    ayrıca bana bir tester lazım. her an ulaşabileceğim ve yaptığım düzeltmeleri test edecek bir arkadaş olursa sevinirim.

Evet Leven hocam n97 portu olsun benim gördüğüm sorunlar klavye sorunu + ses komutları aylin bacı+nokia messaging 10.2 ve kısa yolu + expres tuşundaki arka plan ve renkli olmatışı+browser de hafıza dolu demesi +birtane tema olsun fazlasına gerek yok bence +memcek programının ikonu aklıma gelenler şimdilik bunlar tester olmaya çalışırım öm atamazsın yada ben atamam çünki cep nosu istiyo site kolay gelsin

+arka planda uygulamalar açık kalıyo +zil seslerindeki sorun değiştirilemiyo ve e postaya uyarı sesi atanamıyo

• Hocam bir küçük maruzatım olacak yeni yazılım için. Bildirimler widgetinin resmini değiştirebilir misin? Turuncu göze batıyor koyu temalarda.
  • quote:

hocam ben pe2 yi beğendim valla daha önceden yayınladığın görüntülerdeki pek hoşuma gitmedi 2 şekilde yayınlayabilirsen memnun olurum ayriyetten

• mesaj sesinide değiştiremiyorum zil sesleri, şarkılar filan tıklıyorum ama klasörleri açılmıyor.

teşekkürler...
  • merhaba, bende test amaçlı kurdum, n97 portunun PE2 den dha hızlı oldugu farkediliyor, n97 portu cıkarmanız daha mantıklı olur, farkettigim birsey var ram de ani düşme yasadım bir kac defa, memcheck ikonu yok, tema efektleri ve ikonlar güzel olmuş, bunun dışında gayet güzel, kolay gelsin
  • c6 cfw nin ikonlarını hocam ayrı olarak verirseniz.alışmışım bu ikonlara n97 cfw nin ikonları güzel ama alışamadım ben.şu an c6 cfw deyim sıkıntısı yok. n97 cfw yi de biraz denedim.hız farklı tabi n97 cfw de.birkaç eksik çözülürse n97 cfw yi sürekli kullanırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeusgod12

quote:

hocam ben pe2 yi beğendim valla daha önceden yayınladığın görüntülerdeki pek hoşuma gitmedi 2 şekilde yayınlayabilirsen memnun olurum ayriyetten

• mesaj sesinide değiştiremiyorum zil sesleri, şarkılar filan tıklıyorum ama klasörleri açılmıyor.

teşekkürler...

O sorun tema efektinden kaynaklanıyordu, tema efektlerini kapatınca seçilebiliyor.

• quote:

hocam bence de n97 portu en iyisi, bizim 5800'lara en uyan port. daha rahat ve hafif çalışıyor, ama c6 olan port kullandıkça ağırlaşıyor. bence buna ağırlık verin ve bir tester arkadaş yardım ederse pe3 hemen çıkabilir.
  • Denemeleri ben yapacaktım ama kısmet olmadı.Daha yeni sürümleri bile indirip yükliyemedim.Hard diskim bozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N97 portu üzerine final olursa her zaman kullanırım ve herke böyle düşünüyor gibi.
  • quote:

(PiedPRO Icon Pack)
     MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta)

Peki ikon paketini nasıl buldunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 5 Şubat 2012; 23:19:49 >

• 2. versiyondaki iconlar çok iyi bence değiştirmeye gerek yoktu levent abi ben v2 den memnunum şahsen altyapı değişebilir belki onun dışında tema iconlar herşey çok iyiydi :)
  • Hocam bence ikonlar port edildiğindeki gibi kalsa iyi olur. Zaten temalar ile değiştirebiliyoruz. Sistemde daha fazla yer kalmaz mı böyle yaparsak?
    Diğer yandan yeni ikonlar da güzel.
    Ayrıca menüye de belle bar uygulanabilir mi? Seçenekler ve geri yazıları yerine ok gibi? Sanırsam ilk sürümde vardı belle bar.

Bu arada böyle bir şey gördüm.

Sağ seçim tuşunu rehber yapmışlar. Bizim de böyle bir şey yapabilme ihtimalimiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thal1on -- 6 Şubat 2012; 1:13:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

Hocam bence fontlar port edildiğindeki gibi kalsa iyi olur. Zaten temalar ile değiştirebiliyoruz. Sistemde daha fazla yer kalmaz mı böyle yaparsak?
    Ayrıca menüye de belle bar uygulanabilir mi? Seçenekler ve geri yazıları yerine ok gibi? Sanırsam ilk sürümde vardı belle bar.

Sağ seçim tuşunu rehber yapmışlar. Bizim de böyle bir şey yapabilme ihtimalimiz var mı?

böyle olsa çok güzel olurdu rehber olayı

• quote:

quote:

(PiedPRO Icon Pack)

Peki ikon paketini nasıl buldunuz

Hocam temayla iconları değiştirebiliyor muyuz?Sunrisede hep aynı kalıyor da.Bi de çok begenmedim bu paketi.

• quote:

Orijinalden alıntı: >Galatasaray<

Hocam temayla iconları değiştirebiliyor muyuz?Sunrisede hep aynı kalıyor da.Bi de çok begenmedim bu paketi.

Benim kendi menü modum var içinde, tema ile tüm ikonlar değişir..

peki ikonlar v2 deki gibi mi olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

Hocam bence ikonlar port edildiğindeki gibi kalsa iyi olur. Zaten temalar ile değiştirebiliyoruz. Sistemde daha fazla yer kalmaz mı böyle yaparsak?

Daha öncede dediğim gibi, ruslar yapmış bunu. Bende denemiştim önceden ancak olmadı. Hatta o rusca olan dil dosyasını aynen alıp, türkçeleştirdim. Yinede yemedi.
    Ancak yeniden bir bakarım..

• quote:

Orijinalden alıntı: October07

2. versiyondaki iconlar çok iyi bence değiştirmeye gerek yoktu levent abi ben v2 den memnunum şahsen altyapı değişebilir belki onun dışında tema iconlar herşey çok iyiydi :)

Sanırım n97 modlu v2 deki ikonlu bir cfw isteniyor. Elimden geleni yapacağım.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacan-

Denemeleri ben yapacaktım ama kısmet olmadı.Daha yeni sürümleri bile indirip yükliyemedim.Hard diskim bozuldu.

Sağlık olsun. Sanada geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

quote:

hocam bence de n97 portu en iyisi, bizim 5800'lara en uyan port. daha rahat ve hafif çalışıyor, ama c6 olan port kullandıkça ağırlaşıyor. bence buna ağırlık verin ve bir tester arkadaş yardım ederse pe3 hemen çıkabilir.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.