Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşın 5800'a kurdum. Beğendim, başarılı buldum. Performans olsun, görsellim olsun. Yalnız şu seçenekler,geri yazılark ikon şeklinde olsaymış ana menüde daha da iyi olurmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TugiForum

Şimdeden ben p3'e geçtim :P :)) tema sağolsun :))

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta)

temayı paylaşırmısın arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: openstar

Hocam benimde sizden bir ricam olacak Menü ye yaptığınız gibi rehbere de bir simge ayarlasanız. Hani siz menüye bir simge atamışsınız ki ana ekrandaki sağ tuşta menü yazmıyor simge çıkıyor. Rehber içinde aynı şeyi yapabilir misiniz? Çünkü çoğu kişi ana ekrandaki sağ tuşu rehber yapıyor. Rehbere de bir simge ayarlarsanız güzel olur diye düşünüyorum. Ayrıca bir arkadaşta belirtmiş. telefonda enter simgesi yok. Onunda bir çaresine bakar mısınız acaba? Önerilerimi göz önünde bulundurursanız sevinirim. Teşekkürler. Bu arada yeni yazılımı heyecanla bekliyorum.
  • www.mediafire.com/?2pkhd7x3oalk961 hocam yarı saydam gbi 1 tema buldum uzrnde oynanrsa guzel olur orange tarzı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr10

quote:

Orijinalden alıntı: TugiForum

Şimdeden ben p3'e geçtim :P :)) tema sağolsun :))

temayı paylaşırmısın arkadaşım

turbobit.net/n0cuf5wbdjkl.html
    depositfiles.com/files/8oy4wo0ug

• Hocam inşallah kötü bişey yoktur cfw den çok sizi merak ettim valla tatilde yollar sıkıntılı aklıma kötü şeyler geliyo Allah korusun
  • Kardeş bir de şu linkteki cfw ye bir bak.

http://www.symbianlatino.com/2011/01/cfw-symbian-lite-v42-para-nokia-5230.html

Bu nedir? Aslı var mıdır acaba?

Bu nasıl kurarız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husnukar06 -- 2 Şubat 2012; 11:36:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husnukar06

Kardeş bir de şu linkteki cfw ye bir bak.

Bu nasıl kurarız?

Aslı vardır tabiki niye olmasın onun bu CFW den bir kaç farkı var. Onlardan;
    1. 5800 OFW olması
    2. Dilinin farklı olması
    3. v52 üzerine olması

O ana ekranlardan dolayı inanmıyorsa onlar zaten yapılan OFW lerde kullanılan ana ekranlar. CFW leri nasıl kuruyorsan bunuda öyle kuracaksın. Bir farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solam -- 2 Şubat 2012; 17:52:14 >

• Peki kardes nasil yukleyebiliriz?
    Tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogangunbilge

Hocam inşallah kötü bişey yoktur cfw den çok sizi merak ettim valla tatilde yollar sıkıntılı aklıma kötü şeyler geliyo Allah korusun

yok abi iyim saolun.. cfwyi tam bitiremedim çünkü telefon elimde değil artık. en son hallerini deneme fırsatım olmadı. açıkcası upload etme fırsatımda olmadı. atacan deneyecekti, fırsat bulunca upload etmeye çalışacağım. ancak bunlar beta olacak ne yazikki, deneme fırsatım olmadı. tşk ederim..
  • quote:

Bu nasıl kurarız?

Arkadaşım bu çok eski bir cfw, daha yeni ve daha iyileri var şuanda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sülümandönmez

quote:

Bu nasıl kurarız?

Aslı vardır tabiki niye olmasın onun bu CFW den bir kaç farkı var. Onlardan;
    1. 5800 OFW olması
    2. Dilinin farklı olması
    3. v52 üzerine olması

O ana ekranlardan dolayı inanmıyorsa onlar zaten yapılan OFW lerde kullanılan ana ekranlar. CFW leri nasıl kuruyorsan bunuda öyle kuracaksın. Bir farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugSx

www.mediafire.com/?2pkhd7x3oalk961 hocam yarı saydam gbi 1 tema buldum uzrnde oynanrsa guzel olur orange tarzı

tşkler saolun..
  • quote:

quote:

Hocam benimde sizden bir ricam olacak Menü ye yaptığınız gibi rehbere de bir simge ayarlasanız. Hani siz menüye bir simge atamışsınız ki ana ekrandaki sağ tuşta menü yazmıyor simge çıkıyor. Rehber içinde aynı şeyi yapabilir misiniz? Çünkü çoğu kişi ana ekrandaki sağ tuşu rehber yapıyor. Rehbere de bir simge ayarlarsanız güzel olur diye düşünüyorum. Ayrıca bir arkadaşta belirtmiş. telefonda enter simgesi yok. Onunda bir çaresine bakar mısınız acaba? Önerilerimi göz önünde bulundurursanız sevinirim. Teşekkürler. Bu arada yeni yazılımı heyecanla bekliyorum.

mrhb..
    rehbere simge atamak mümkün tabiki, daha öncede yaptım bunu..
    ancak bu düzenlediğimiz ikon dosyası, ana menüdeki rehber yazısınındayerini alıyor.
    yani menüye girdiğinizde tüm ikonların altında izimleri yazarken rehberde simge çıkıyordu.
    buda pek hoş görülmüyor ne yazikki,
    bir rus sitesinde elemanın biri yapmıştı, hex kodlarıyla oynayarak.
    ancak ilgili dil dosyasını tr'ye uyarlayıp denediğimde de olmamıştı ne yazık ki..

enter simgesi, kullanılan fontla alakalı bir durum.

tşkler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Arkadaşın 5800'a kurdum. Beğendim, başarılı buldum. Performans olsun, görsellim olsun. Yalnız şu seçenekler,geri yazılark ikon şeklinde olsaymış ana menüde daha da iyi olurmuş

saol tşkler...
  • Denemek isteyen arkadaşlar için MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) ve (n97miniV30&5800v60) portlu beta hallerini yayınlıyorum.
    Daha öncede belirttiğim gibi, telefon yok elimde. Son hallerini test edemedim. Ancak sorun çıkacağını zannetmiyorum. En fazla 1-2 basit sıkıntı olabilir.
    Deneyip test etmek isteyen arkadaşlar için yayınlıyorum. Deneyip geri dönüş yaparsanız, sıkıntıları düzeltiriz. Tşklr. Hayırlı olsun.
    Bu arada 2 farklı sürüm vardır, ikonlar c6v41&5800v60 portunda öncekinin aynısıdır. n97miniV30&5800v60 portunda daha önce yayınladığım ekran görüntülerinin ikonları mevcuttur. Bilginiz olsun.

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) By Openstar

MoonLight PEV3 (n97miniV30&5800v60) By Openstar

Rar Şifresi: openstar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 3 Şubat 2012; 13:57:33 >

• quote:

quote:

quote:

mrhb..
    rehbere simge atamak mümkün tabiki, daha öncede yaptım bunu..
    ancak bu düzenlediğimiz ikon dosyası, ana menüdeki rehber yazısınındayerini alıyor.
    yani menüye girdiğinizde tüm ikonların altında izimleri yazarken rehberde simge çıkıyordu.
    buda pek hoş görülmüyor ne yazikki,
    bir rus sitesinde elemanın biri yapmıştı, hex kodlarıyla oynayarak.
    ancak ilgili dil dosyasını tr'ye uyarlayıp denediğimde de olmamıştı ne yazık ki..

enter simgesi, kullanılan fontla alakalı bir durum.

tşkler..

Doğru ben rehberin menüde olduğunu unutmuştum. Teşekkürler. Ne diyelim sağlık olsun

• Levent hocam döndüğüne sevindim valla cfw leride denicem ellerine sağlık
  • ya müzikleri görmüyor bu :( müzikleri E/music klasörü ne taşıdım kütüpheneyi yeniledim ama yine de algılamadı 279 şarkı var hiçbirini görmüyor ama dosya yön. den girip şarkıyı açınca açılıyor nasıl iştir anlamadım bi yardım edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun1479

ya müzikleri görmüyor bu :( müzikleri E/music klasörü ne taşıdım kütüpheneyi yeniledim ama yine de algılamadı 279 şarkı var hiçbirini görmüyor ama dosya yön. den girip şarkıyı açınca açılıyor nasıl iştir anlamadım bi yardım edermisiniz

E:/Sounds/Music içine atıp kütüphaneyi yenile
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.