yükledim üstadım da önümde setup dosyasını görünce şaşırdım birden onu kurdum şimdi :) tamam linke bakarak hallederim heralde teşekkür ederim
SİZ CFV YAZICILARINA ÇOK TEŞEKKÜRLER BU CFV NİN NOMADCRY NİN CFV SİNDEN SUNRİSE FATE DEN + LARI NELERDİR ACABA BENDE SUNRİSE YÜKLÜ AMA BU KONUYUDA YENİ GÖRDÜM DENEMEK İSTERİM AÇIKCASI BİRAZ SUNRİSE İLE KIYASLARSANIZ SEVİNİRİM ÇOK TEŞEKKÜRLER.
arkadaşlar suan itibariyle MoonLight S^3 Professional Edition [C6v40 5800 V101 CFW] yi yükledim ve bi sorun oluşmadı gayet hızlı bi cfw bilginize bu arada OPENSTAR arkadaşıma teşekkürler güzel bir yazılım hazırlamış eline koluna sağlık dostum devamının gelmesi dileğiyle... ( çok resmi oldu farkındayım)
quote:
Orijinalden alıntı: karhan11
SİZ CFV YAZICILARINA ÇOK TEŞEKKÜRLER BU CFV NİN NOMADCRY NİN CFV SİNDEN SUNRİSE FATE DEN + LARI NELERDİR ACABA BENDE SUNRİSE YÜKLÜ AMA BU KONUYUDA YENİ GÖRDÜM DENEMEK İSTERİM AÇIKCASI BİRAZ SUNRİSE İLE KIYASLARSANIZ SEVİNİRİM ÇOK TEŞEKKÜRLER.
Böyle bir soru sormanıza gerek yok. İki CFW'nin de birbirine göre üstünlükleri var. İlk sayfaya bakıp kendiniz karşılaştırabilirsiniz. Moonlight daha yeni. Birkaç yeni özellik içeriyor. Bence deneyin. Sunrise FATE 2 çıkana kadar en azından bi denemelisiniz.
Levent hayırlı olsun bu arada.
Cfw karşılaştırmaya gerek yok. ikisinide deneyin hangisini beğenirseniz onu kullanın..Cfw'nin daha iyi oluşu size bağlı. Bu cfwler %70-80 zaten aynı. geriye kalanda yapımcının marifetleri. bu iş bir zevk meselesi, hangisi hoşunuza giderse onu kullanın.. tşkler..
Şu ana kadar kullandığım en sorunsuz vcwf. Qt da kesinlikle sorun yok. Hız ve şarj açısından henüğz tam bilgiye sahip değilim. Bir kaç gün sonra anlayabilirim .. Ama görsellik olarakta 10 numara olmuş. Bugüne kadar kullandığım en güzel cfw diyebilirim. Teşekkürler openstar. Mediabar eklentisi de hoş olmuş. Extradan bir kısayol daha olması işimi kolaylaştırdı.
Ama açıkçası artık owf kullanmak istediğimden ve cfwlerden çok sıkıldığımdan ötürü. vega3 yazılımını da çok büyük sabırsızlıkla beklemekteyim. nokia 5800 ev ekranlarının kullanılabilirliği daha kolayıma gidiyor. :D O yüzden artık c6 yazılımları pek hoşuma gitmiyor ve 10-15 gün sonra genelde telefon şişiyor ve hızdan da düşüyor. Ara ara uyumsuzluklardan dolayı oluşan hatalarda cabası. O yüzden şöyle son güncellemeleri yapılmış, octoberın düzenlediği owfdeki ev ekranlarının eklendiği, @normadcry'ın yaptığı ses kodeklerinin eklendiği, qtnun sorunsuz yüklenebildiği bir owf beni en az 1 yıl daha götürür. :D
openstar cfw için teşekkürler görsel ve işlevsel yönlerden güzel bir çalışma olmuş.Şu ana kadar gördüğüm tek aksaklık moonlight black temasında servis sağlayıcıdan gelen mesaj açılmıyor menüye atıyor diğer temalarda bu sorun yok tekrar ellerine sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: tibet53
Şu ana kadar kullandığım en sorunsuz vcwf. Qt da kesinlikle sorun yok. Hız ve şarj açısından henüğz tam bilgiye sahip değilim. Bir kaç gün sonra anlayabilirim .. Ama görsellik olarakta 10 numara olmuş. Bugüne kadar kullandığım en güzel cfw diyebilirim. Teşekkürler openstar. Mediabar eklentisi de hoş olmuş. Extradan bir kısayol daha olması işimi kolaylaştırdı.
Ama açıkçası artık owf kullanmak istediğimden ve cfwlerden çok sıkıldığımdan ötürü. vega3 yazılımını da çok büyük sabırsızlıkla beklemekteyim. nokia 5800 ev ekranlarının kullanılabilirliği daha kolayıma gidiyor. :D O yüzden artık c6 yazılımları pek hoşuma gitmiyor ve 10-15 gün sonra genelde telefon şişiyor ve hızdan da düşüyor. Ara ara uyumsuzluklardan dolayı oluşan hatalarda cabası. O yüzden şöyle son güncellemeleri yapılmış, octoberın düzenlediği owfdeki ev ekranlarının eklendiği, @normadcry'ın yaptığı ses kodeklerinin eklendiği, qtnun sorunsuz yüklenebildiği bir owf beni en az 1 yıl daha götürür. :D
tşkler.. saolun güşünceler için.. vega 3 için biraz bekleyeceğiz..
quote:
Orijinalden alıntı: MrKnight
openstar cfw için teşekkürler görsel ve işlevsel yönlerden güzel bir çalışma olmuş.Şu ana kadar gördüğüm tek aksaklık moonlight black temasında servis sağlayıcıdan gelen mesaj açılmıyor menüye atıyor diğer temalarda bu sorun yok tekrar ellerine sağlık.
Temada böle bişey yapması ilginç gerçekten. yorumlar için tşkler saol..
Süper olmuş yahu. Hele o ev ekranı modu ağzımın suyunu akıttı. 5800 olsa da yüklesek... 5230'a port yapıcak mısın yada x6 için?
x6 var zaten yukarda.. 5230 için düşünmedim..
ilk defa cfw atamadım telefona :/
kullandığım: october V52.007 versiyon
moonlight: yine v52.007 versiyon
flash dedikten sora yazma işlemi başlıyor, tam sonlara doğru telefonun ekranında renk hüzmesi çıkıyor ve uzun süre ekranda kalıyor akabinde de flash programı hata veriyor. Telefonu açtığımda da sadece titriyor ama başka tepki yok.
Nerde benim yanlışım?
quote:
Orijinalden alıntı: grimser
flash dedikten sora yazma işlemi başlıyor, tam sonlara doğru telefonun ekranında renk hüzmesi çıkıyor ve uzun süre ekranda kalıyor akabinde de flash programı hata veriyor. Telefonu açtığımda da sadece titriyor ama başka tepki yok.
Nerde benim yanlışım?
Hamlamışsın sanırım flash konusunda:) Şaka bi yana yanlışlıkla ofw yi yüklerken 101 yükleşmiş olmıyasın
openstar eline sağlık emeğin için teşekkürler. ram ve performans hakkımda bilgi verebilir misin acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: grimser
Nerde benim yanlışım?
v101 yüklemiş olabilirsin. eğer öyleyse v101 için olanı yükle..
quote:
Orijinalden alıntı: halomid
openstar eline sağlık emeğin için teşekkürler. ram ve performans hakkımda bilgi verebilir misin acaba?
ram ve performans konusunda yapılan yorumları okuman daha iyi olur..