Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByAliTR

Görsellik gerçekten muhteşem. Yarın kuracağım, performans olarak da iyidir mutlaka.

Teşekkürler Openstar.

Ben tşk ederim..
  • MoonLight X6 v32

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta)
  • openstar, çıkarmış olduğun 2 temanın kurulum dosyalarını paylaşman mümkün mü moonlight orange olan güzeldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TugiForum

openstar, çıkarmış olduğun 2 temanın kurulum dosyalarını paylaşman mümkün mü moonlight orange olan güzeldi...

evet orange güzeldi, kurulum dosyası olmasa bile bir önceki rofs2 deki yerini belirtirsen biz yeniye atarız, bu arada c5 tus kilidi bencede daha iyi, yalnız "amami" batarya süresi 2 gün demissin, eger azami demek istediysen en fazla 2 gün demis oluyorsun, sanırım asgari demek istedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercrazy

quote:

openstar, çıkarmış olduğun 2 temanın kurulum dosyalarını paylaşman mümkün mü moonlight orange olan güzeldi...

evet orange güzeldi, kurulum dosyası olmasa bile bir önceki rofs2 deki yerini belirtirsen biz yeniye atarız, bu arada c5 tus kilidi bencede daha iyi, yalnız "amami" batarya süresi 2 gün demissin, eger azami demek istediysen en fazla 2 gün demis oluyorsun, sanırım asgari demek istedin

ya nereden yakalıyorsunuz bunları.. :)

• quote:

olabilir..
  • v1'i kullanıyordum hemen güncelledim. V1.1'in en beğendiğim tarafı menüdeki geri, iptal gibi yazıların yerine simgelerin gelmesi. Çok iyi düşünülmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

quote:

ya nereden yakalıyorsunuz bunları.. :)

ben daha cok batarya ile ilgilendigim icin gözümden kacmadı orası :D neyse kurdum simdi gayet iyi eline saglık, yalnız müzik calardan cıkısta menüye atmayı düzeltmemessin :) bide orange temayı versen tam süper olcak

• saçma bir soru olabilir ama, bu vermiş olduğun dosyayı indirdim. Nasıl kurulum yapacağım ilk defa yapıyorum. Telefonum x6
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilweb

saçma bir soru olabilir ama, bu vermiş olduğun dosyayı indirdim. Nasıl kurulum yapacağım ilk defa yapıyorum. Telefonum x6

http://forum.ceppusula.com/c6-modlu-5800-cfw-lerine-flash-atma-islemi-resimli-ve-vide-t2416.html

burada telefon modeli olarak x6 seçmelisin..
  • sercrazy

Müzik çalardan çıkışta menüye atma sorunu kesinlikle yok.İster dosya yöneticisinden ister medya bardan ister müzik çalardan müzik açıp hepsini denedim menüye atmıyor.Yani sorun sizde.Ayrıca seçenekler > çıkış yapıyorsanız menüye dönmesi normal önemli olan geri dediğinizde menüye atmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKnight -- 24 Ekim 2011; 20:06:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKnight

sercrazy

Müzik çalardan çıkışta menüye atma sorunu kesinlikle yok.İster dosya yöneticisinden ister medya bardan ister müzik çalardan müzik açıp hepsini denedim menüye atmıyor.Yani sorun sizde.

siz söyleyince 3-4 kere üst üste yine denedim fakat menüye atıyor, bende nasıl bir sorun olabilir ki ? güncellemelerden müzik calar güncellemesi yaptım ondan olabilir mi ?
  • quote:

quote:

sercrazy

Müzik çalardan çıkışta menüye atma sorunu kesinlikle yok.İster dosya yöneticisinden ister medya bardan ister müzik çalardan müzik açıp hepsini denedim menüye atmıyor.Yani sorun sizde.

siz söyleyince 3-4 kere üst üste yine denedim fakat menüye atıyor, bende nasıl bir sorun olabilir ki ? güncellemelerden müzik calar güncellemesi yaptım ondan olabilir mi ?

Hafıza kartını biçimlendirmeden flash attıysanız, yada eksik bir işlem yaptıysanız, böyle hatalar alabilirsiniz.

Emin olabilirsiniz ki cfw'de öyle kayda değer bir hata yok. Çok basit bazı şeyler çıkabilir. Onun dışında sorunsuz, mükemmele yakın bir yazılımdır.

• quote:

quote:

quote:

sercrazy

Hafıza kartını biçimlendirmeden flash attıysanız, yada eksik bir işlem yaptıysanız, böyle hatalar alabilirsiniz.

Emin olabilirsiniz ki cfw'de öyle kayda değer bir hata yok. Çok basit bazı şeyler çıkabilir. Onun dışında sorunsuz, mükemmele yakın bir yazılımdır.

bicimlendirmiyorum fakat resim.müzik,video haricindeki bütün dosyaları siliyorum, birde önce sunrise kuruluydu onda yedek alıp bunda kurmustum ondan olabilir mi acaba, herneyse cok önemli birsey degil zaten, hic hatasız olsun diye söylemistim

• Bu arada arkadaşlar farkettiniz mi bilemiyorum ama Yeni bir blog sitesi oluşturuyorum ve bunu yazılım içinde yerimlerine adresini ekledim.
    Birçok yaptığım modu, cfw ve ofw'yi temaları burada paylaşacağım. Sitede lorelei'de bana yardımcı oluyor. Sizleri orayada beklerim..

https://symbianmods.wordpress.com/
  • Bugün yükledim. Görsellike ne kadar hoşsa, performansı da o kadar hoş. Özellikle şarj konusunda hiçbir sıkıntı yok.

Ellerine sağlık hocam, ben çok beğendim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sercrazy

bicimlendirmiyorum fakat resim.müzik,video haricindeki bütün dosyaları siliyorum, birde önce sunrise kuruluydu onda yedek alıp bunda kurmustum ondan olabilir mi acaba, herneyse cok önemli birsey degil zaten, hic hatasız olsun diye söylemistim

dosyaları yedekleyip biçimlendirmelisin..

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAliTR

Bugün yükledim. Görsellike ne kadar hoşsa, performansı da o kadar hoş. Özellikle şarj konusunda hiçbir sıkıntı yok.

Ellerine sağlık hocam, ben çok beğendim.

Tşkler.. Saol.. Hayırlı olsun..
  • Bende telefondan indirdim dosyayı hocam. Şarjı yok telefonun, batarya dolunca başlarım moda. Tekrardan sağolasın.
  • elinize sağlık ya ben v60 a güncelledim bunu nasıl yüklerim yardımcı olur musunuz :( :( :( şimdiden teşekkür ederim versiyon nasıl düşüp bunu yuklerim çok aradım ama bir turlu yapamadım ne olur yardımcı olun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.