Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bir özellik daha aklıma geldi. Onuda söyleyeyim. CFW'de tema ile tüm ikonlar değişir. İşte size farklı bir tema..

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 25 Ekim 2011; 0:33:27 >

• kardeşim peki bu yazılımda mesaj geldiğinde masa üstünde bir widget vardı cevapsız çağrı ve mesajları gösteren bu widgeti kullanma şansımız va rmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

kardeşim peki bu yazılımda mesaj geldiğinde masa üstünde bir widget vardı cevapsız çağrı ve mesajları gösteren bu widgeti kullanma şansımız va rmı ?

Var tabi ana ekrana gel basılı tut içerik ekle de ..Sonra bildirimler seçeneğini seç..Widgetin hazır olacak ana ekranda
  • Bildirimler widgeti eklidir. Atacanın dediği gibi yapılır..
  • teşekkürler o zamn :))
  • Levent abi binh24 ün sitesinde v60 coreleri var ve onlar kullanılarak cfw yüklenebilir demiş v60 coresi ile birlikte böyle bir çalışma yapabilirmisiniz sizde bi fark yaratacaksa eğer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: October07

Levent abi binh24 ün sitesinde v60 coreleri var ve onlar kullanılarak cfw yüklenebilir demiş v60 coresi ile birlikte böyle bir çalışma yapabilirmisiniz sizde bi fark yaratacaksa eğer?

aynen bende bunu merak ediyorum olabilirmi
  • Yeni sürüm gayet güzel olmuş hocam, eline sağlık. Telefon gayet stabil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim yazılımı telefona yükledim seni kutluyorum gerçekten görüntü ve işlev mükemmel uyum söz konusu takdir ettim başarılarının devamını diliyorum hayırlı akşamlar hakkını helal et hakkın var çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: October07

Levent abi binh24 ün sitesinde v60 coreleri var ve onlar kullanılarak cfw yüklenebilir demiş v60 coresi ile birlikte böyle bir çalışma yapabilirmisiniz sizde bi fark yaratacaksa eğer?

v60'lı bir c6 rofs'u ayarlarsam o dediğinide yapacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

Yeni sürüm gayet güzel olmuş hocam, eline sağlık. Telefon gayet stabil.

Eyvallah saol..Hayırlı olsun..
  • quote:

kardeşim yazılımı telefona yükledim seni kutluyorum gerçekten görüntü ve işlev mükemmel uyum söz konusu takdir ettim başarılarının devamını diliyorum hayırlı akşamlar hakkını helal et hakkın var çünkü

Hayırlı olsun..
  • sadece tek sorum var kullandığımdan değil ama ovi maps haritalar gözükmüyor sadece birde güncelleme kısmında güncelleme bunulanadı yaıyor cevap veririsen sevinirim
  • quote:

sadece tek sorum var kullandığımdan değil ama ovi maps haritalar gözükmüyor sadece birde güncelleme kısmında güncelleme bunulanadı yaıyor cevap veririsen sevinirim

Harita gözükmez tabi, çünkü harita eklemelisin. Sadece harita programı var..İnternetten harita indirebilirsin, Yanılmıyorsam 100 mb civarıydı..

Güncellemeleri açtığınızda otomatik güncelleme sorusuna hayır demelisiniz. Telefonu yeniden başlattığınızda, yazılım dışındaki bazı uygulamalar güncellenebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 26 Ekim 2011; 0:09:38 >
  • sağol kardeşim emeğine sağlık :)
  • openstar CFW çok güzel olmuş seni tebrik ederim.görsellik süper,hız batarya...hepsi çok iyi.
    Emin Ustanın yeni FATE 2 sini ve senin V60 üzerine yapacağın OFW yi bekliyorum.Sayenizde IPhone almaktan vazgeçtim.
    Çünkü üzerinde bu kadar çok yenilik katılabilen ve özellik eklenebilen (Symbian ın kusurları olsada )bir telefon görmedim.
    Samimi olmak gerekirse bu da siz değerli insanların sayesinde.
    Ellerinize kollarınıza sağlık diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halomid

openstar CFW çok güzel olmuş seni tebrik ederim.görsellik süper,hız batarya...hepsi çok iyi.
    Emin Ustanın yeni FATE 2 sini ve senin V60 üzerine yapacağın OFW yi bekliyorum.Sayenizde IPhone almaktan vazgeçtim.
    Çünkü üzerinde bu kadar çok yenilik katılabilen ve özellik eklenebilen (Symbian ın kusurları olsada )bir telefon görmedim.
    Samimi olmak gerekirse bu da siz değerli insanların sayesinde.
    Ellerinize kollarınıza sağlık diyorum.

Tşkler. Çok Saol..
  • valla openstar şu v60 ofwni sabırsızlıkla bekliyoruz, bu yüzden moonlighti bile güncellemekten vaz geçtim. :D
  • Hocam şöyle bi sorun var..Nokiamessaging sorunsuz yükleniyor ve çalılıyor..Tüm şahsi ayarlarımı yaptıkdan sonra..Telefonu kapatıp resetliyorum..Nokiamessaging menülerden kalkıyor..Tekrar güncellemelerde yeniden yüklüyorum teli resetliyorum yine aynı şekilde menüden kaldırılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

Hocam şöyle bi sorun var..Nokiamessaging sorunsuz yükleniyor ve çalılıyor..Tüm şahsi ayarlarımı yaptıkdan sonra..Telefonu kapatıp resetliyorum..Nokiamessaging menülerden kalkıyor..Tekrar güncellemelerde yeniden yüklüyorum teli resetliyorum yine aynı şekilde menüden kaldırılıyor..

çok ilginç gerçekten..
    Hafıza kartına mı kuruyorsun.
    Bir de c:ye kurup denermisin..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.