Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

Hocam şöyle bi sorun var..Nokiamessaging sorunsuz yükleniyor ve çalılıyor..Tüm şahsi ayarlarımı yaptıkdan sonra..Telefonu kapatıp resetliyorum..Nokiamessaging menülerden kalkıyor..Tekrar güncellemelerde yeniden yüklüyorum teli resetliyorum yine aynı şekilde menüden kaldırılıyor..

çok ilginç gerçekten..
    Hafıza kartına mı kuruyorsun.
    Bir de c:ye kurup denermisin..

Hocam zaten c ye kuruyor..Güncelleştirmelerden yüklüyorum..
  • quote:

quote:

quote:

Hocam şöyle bi sorun var..Nokiamessaging sorunsuz yükleniyor ve çalılıyor..Tüm şahsi ayarlarımı yaptıkdan sonra..Telefonu kapatıp resetliyorum..Nokiamessaging menülerden kalkıyor..Tekrar güncellemelerde yeniden yüklüyorum teli resetliyorum yine aynı şekilde menüden kaldırılıyor..

çok ilginç gerçekten..

Kardeşim önce şunu bir kur bakalım..

http://www.multiupload.com/YP3U40QQTB

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok ilginç gerçekten..

Hocam tamamdır hallettim eski versiyonu yükledim..Sonra güncelleştirdim..Ayriyeten rompackteki packleri işaretlemezsek her zaman yazılım güncelleştirilere girilebiliyor..Eskisi gibi menüye atma olayıda çözülmüş oluyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çok ilginç gerçekten..

Hocam tamamdır hallettim eski versiyonu yükledim..Sonra güncelleştirdim..Ayriyeten rompackteki packleri işaretlemezsek her zaman yazılım güncelleştirilere girilebiliyor..Eskisi gibi menüye atma olayıda çözülmüş oluyor..

• Arkadaşlar yazılımını v60'a güncelleyenler için yeni düzenleme aşağıdadır. v60'a geçenlerde artık MoonLight Yazılımını kullanabilirler. Buyrun Link..

(26/10/2011)
    5800 v60 yazılımı için bu dosyaları kullanın menü düzeni 4x4 dür. v52 kullananlar bunu yüklerlerse kesinlikle v52'ye dönemezler. v60 kullananlar içindir..

(omer9035 ' tşkler)

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 26 Ekim 2011; 21:15:12 >

• Hocam nokiamessaing verdiğiniz linktekinide denedim kapanıp açılınca yine kaldırılmış oluyor program..Resmen saçmalık ya..Bu verdiğiniz v60 üstüne inşaaa edilmiş c6 tımı oluyor yani olmazsa bunu kurmayı deneyeceğim
  • quote:

Hocam nokiamessaing verdiğiniz linktekinide denedim kapanıp açılınca yine kaldırılmış oluyor program..Resmen saçmalık ya..Bu verdiğiniz v60 üstüne inşaaa edilmiş c6 tımı oluyor yani olmazsa bunu kurmayı deneyeceğim

Valla nokia messaging 'i olayını ben anlamadım. Bende deneyip yazarım sana..

Yukarda verdiğim v60 portu değildir. sadece v60'a geçenlerin Moonlight yazılımını yükleyebilmeleri için v60 core dosyası ile v52 olan MoonLight'rofs dosyasının adı v60 daki gibi değiştirilerek yüklenmesidir. Aynı v52.101 olanların v52.007li cfw yüklemeleri gibi.. Orjinalde v101 kullanılır ama rofs v007 dir.
    Aynı mantıkla v52 rofs'u v60 da kullanılıyor..
  • Tamamdır. Tekrar flashladım yine aynı sende dene istersen...Yeniden başlattıkdan sonra sorun yok....Ama tlefonu kapatım 20 25 dkka sonra sçıtım menüden silinmiş oluyor
  • openstar şöyle bir sorun var bende.
    SPB TV (canlı tv izleme prog)programını kurdum ancak sistem hatası veriyor.
    Ne yaptıysam olmadı rompatcher daki yamalar mı engelliyor veya başka bir problem olabilir mi?
    Şu ana kadar bütün porgramları sorunsuz çalıştırdı.QT ,python hepsi sorunsuz kuruldu ve güzel çalışıyor.
    Spb tv sadece böyle bir hata verdi.
    Tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halomid

openstar şöyle bir sorun var bende.
    SPB TV (canlı tv izleme prog)programını kurdum ancak sistem hatası veriyor.
    Ne yaptıysam olmadı rompatcher daki yamalar mı engelliyor veya başka bir problem olabilir mi?
    Şu ana kadar bütün porgramları sorunsuz çalıştırdı.QT ,python hepsi sorunsuz kuruldu ve güzel çalışıyor.
    Spb tv sadece böyle bir hata verdi.
    Tekrar teşekkürler.

Bu hata açılış sırasında mı oluyor.Yani program açılışındami oluyor, yoksa bağlantı sırasında mı oluyor..
  • openstar ss eklemeye çalıştım olmadı.program sorunsuz kuruluyor,ancak download yapıyor gerekli dosyaları karşıdan aldıktan sonra "General:System error (-2)" hatası veriyor.Bu arada internetle alakası yok birkaç farklı ağlardan denedim olmadı.
    Yardımların için teşekkürler.
  • arkadaslar müzik calarda olusturdugumuz playlistler nereye kaydoluyor biliyor musunuz ?
  • quote:

önceki indirdiğiniz core ve udayı kullanabilirsiniz.

bunları nerede bulabilirim arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DeserTEagLe_

quote:

MoonLight Core+uda

http://www.multiupload.com/6M14D8LRAT
  • quote:

quote:

quote:

MoonLight Core+uda

çok saol openstar Allah razı olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

MoonLight Core+uda

çok saol openstar Allah razı olsun

Amin cümlemizden..

• quote:

openstar ss eklemeye çalıştım olmadı.program sorunsuz kuruluyor,ancak download yapıyor gerekli dosyaları karşıdan aldıktan sonra "General:System error (-2)" hatası veriyor.Bu arada internetle alakası yok birkaç farklı ağlardan denedim olmadı.

Openstar dünkü belirttiğim sorunu bir nebze de olsa çözdüm.
    Bazı programlar bilgi girişi için örneğin mail adresimizi girmemiz gerekiyor.Bildiğiniz Önce boş bir bilgi girişi alanı açılıyor ve kursor yanıp sönüyor.Zaten boş alanı bir daha dokunduğumuzda klavye görünüyor istediğimiz bilgi girişini yapıyoruz.
    SPB TV veya bazı programlarda bu bilgi girişi esnasında telefon dik klavyede problem çıkarıyor ve menüye atıyor.Ancak bilgi girişi girilmesi gereken yerde telefon yatay tutulduğunda problem olmuyor.

• quote:

quote:

openstar ss eklemeye çalıştım olmadı.program sorunsuz kuruluyor,ancak download yapıyor gerekli dosyaları karşıdan aldıktan sonra "General:System error (-2)" hatası veriyor.Bu arada internetle alakası yok birkaç farklı ağlardan denedim olmadı.

Openstar dünkü belirttiğim sorunu bir nebze de olsa çözdüm.
    Bazı programlar bilgi girişi için örneğin mail adresimizi girmemiz gerekiyor.Bildiğiniz Önce boş bir bilgi girişi alanı açılıyor ve kursor yanıp sönüyor.Zaten boş alanı bir daha dokunduğumuzda klavye görünüyor istediğimiz bilgi girişini yapıyoruz.
    SPB TV veya bazı programlarda bu bilgi girişi esnasında telefon dik klavyede problem çıkarıyor ve menüye atıyor.Ancak bilgi girişi girilmesi gereken yerde telefon yatay tutulduğunda problem olmuyor.

evet bende bundan bahsetmistim daha önce bi program icin key girmem gerekmsti devamlı menüye atıyordu, programdan sanmıstım, yatay tutunca düzeliyor öyle mi ?

• Hocam ben v60 için olanı indirdim flashladım (telefon zaten v60tı) ama şimdi telefondaki versiyon v52.0.007 görünüyor usb ile nasıl downgrade ettim? birde v60 olanı indirdiğime eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: quickly001

Hocam ben v60 için olanı indirdim flashladım (telefon zaten v60tı) ama şimdi telefondaki versiyon v52.0.007 görünüyor usb ile nasıl downgrade ettim? birde v60 olanı indirdiğime eminim

v52 yazdığına bakma. onu yazan benim. telefonun v60 hala.. :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.