Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

tamda aynı şekilde yaptım fakat olmadı.ben v007 dosyasını indirdim acaba v101 indirenler mi bu problemi yaşamıyor.

tam olmayan ne ben anlayamadım.

herşeyden önce eline sağlık ve bu işe kafa yorduğun daha iyi hale getirdiğin için teşekkür ediyorum.benim problemim 4. kez flashlamama rağmen mail for exchange ve nokia messaging uygulamaları bir türlü güncellenmiyor.devamlı başarısız oldu uyarısı alıyorum.

Mail for excange yüklenmez. Dahili bileşenden dolayı..
    Nokia messaging ise yazılımda yok, ön onu yüklemelesiniz. yüklendikten sonra güncellenebiliyor. Ancak güncelleme sonrası yeniden başlatınca menüden kaybolduğunu bildirdi arkadaşlar.

Ancak telefonda bunlara gerek kalmayacak, bir mail bileşeni zaten var..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sercrazy

Sayın openstar sormustum ama bilen yok sanırım, müzik calarda olusturdugumuz playlistler nereye kaydoluyor biliyor msn ?

E:music içinde olması lazım..

ilgilendiginiz icin tesekkürler, file browser ile de baktım fakat orada degil
  • peki bu qt uygulamaları neler mesela..k.bkma pek fzla bilgm olmadgı icn soruyorm..smdiden tskkrler..
  • flashtan sonra ilkönce güncellemeleri yapın diye yazdığınız için harfi harfine yapmaya çalışıyordum.güncellenmeyen 2 program Nokia messaging ve Mail for excange programlarıydı.eğer bir problem yok diyorsanız tamamdır o zaman.birde cfw'nizle alakalı olmayan bir sorum var.umarım bilginiz vardır.mynet mail kullanıyorum malesef hiçbir c6 yazılımında çalıştıramadım.webden maillerime bakabiliyorum ama nokia programları malesef açmıyor.bu konuda bir tavsiyeniz var mı?
  • quote:

flashtan sonra ilkönce güncellemeleri yapın diye yazdığınız için harfi harfine yapmaya çalışıyordum.güncellenmeyen 2 program Nokia messaging ve Mail for excange programlarıydı.eğer bir problem yok diyorsanız tamamdır o zaman.birde cfw'nizle alakalı olmayan bir sorum var.umarım bilginiz vardır.mynet mail kullanıyorum malesef hiçbir c6 yazılımında çalıştıramadım.webden maillerime bakabiliyorum ama nokia programları malesef açmıyor.bu konuda bir tavsiyeniz var mı?

mynet mail, birçok yerde sorun çıkarabilir. pop mesaj özellikli ve çok kullanılan hesaplarda sorun çıkmıyor genelde.
    adres tanımlarken, doğru bağlantı noktası tanımlanmalı..
  • quote:

quote:

quote:

Sayın openstar sormustum ama bilen yok sanırım, müzik calarda olusturdugumuz playlistler nereye kaydoluyor biliyor msn ?

siz telefondamı kaydetsiniz playlistleri..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bi cep pusulaya bakın Lütfen.. Neyse buraya kopyalayım..

-Hocam sizden bi isteğim olacaktı eski v1 e dönmek istiyorum..Dönmeden önce V1.1 rin batarya modu ve browser v41 istiyordum bu dosyaları paylaşabilirmisiniz acaba_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 30 Ekim 2011; 0:06:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

quote:

quote:

quote:

-Hocam sizden bi isteğim olacaktı eski v1 e dönmek istiyorum..Dönmeden önce V1.1 rin batarya modu ve browser v41 istiyordum bu dosyaları paylaşabilirmisiniz acaba_?

http://forum.ceppusula.com/ileti20370.html#p20370

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

quote:

quote:

quote:

http://forum.ceppusula.com/ileti20370.html#p20370

EyvALLAH sağolun hocam Teşekkür Ederim..

• quote:

Arkadaşlar yazılımını v60'a güncelleyenler için yeni düzenleme aşağıdadır. v60'a geçenlerde artık MoonLight Yazılımını kullanabilirler. Buyrun Link..

(26/10/2011)
    5800 v60 yazılımı için bu dosyaları kullanın menü düzeni 4x4 dür. v52 kullananlar bunu yüklerlerse kesinlikle v52'ye dönemezler. v60 kullananlar içindir..

(omer9035 ' tşkler)

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta)

usta ilk önce ben v60 orj kurmuşdum bi yerden sonra bu senin yeni yapdıgın v60 ı kurdum şuan yıldız kare 0000 kare yapdıgımda v52.007 gözüküyor en üstte güncellemedin mi nasıl oldu anlamadım şuan telefonum v60 dı orj yüklemişdim geri mi döndük v52 e bi açıklasan iyi olur kimsenin mi dikkatini çekmedi bu acil açıklama yaparmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR
    usta ilk önce ben v60 orj kurmuşdum bi yerden sonra bu senin yeni yapdıgın v60 ı kurdum şuan yıldız kare 0000 kare yapdıgımda v52.007 gözüküyor en üstte güncellemedin mi nasıl oldu anlamadım şuan telefonum v60 dı orj yüklemişdim geri mi döndük v52 e bi açıklasan iyi olur kimsenin mi dikkatini çekmedi bu acil açıklama yaparmısın

quote:

Yukarda verdiğim v60 portu değildir. sadece v60'a geçenlerin Moonlight yazılımını yükleyebilmeleri için v60 core dosyası ile v52 olan MoonLight'rofs dosyasının adı v60 daki gibi değiştirilerek yüklenmesidir. Aynı v52.101 olanların v52.007li cfw yüklemeleri gibi.. Orjinalde v101 kullanılır ama rofs v007 dir.
    Aynı mantıkla v52 rofs'u v60 da kullanılıyor..

v52 yazdığına bakma. onu yazan benim. telefonun v60 hala..

Yani v52 üzerine kurulan MoonLight v60 üzerine kurulacak şekilde uyarlandı. Teknik olarak v52'ye geçmiyorsunuz. Ancak cihaz bilgisinde orjnalinde olduğu gibi v52 yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 30 Ekim 2011; 11:28:14 >

• openstar
    MoonLight 1.1'i v60 üzerine kurunca qt sorun çıkardı bunu nasıl çözebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKnight

openstar

Nasıl bir sorun çıktı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKnight

openstar

Nasıl bir sorun çıktı..

ovi den sinemalar uygulamasını kurarken yükleme iptal ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKnight -- 30 Ekim 2011; 14:21:20 >
  • jaf ile flash atarken işlem tamamlandı ama telefonum açılmıyor, güç düğmesine bastığımda açılıyor gibi yapıyor ama açılmıyor, ne yapabilirim ?

101 kullanıyordum 007 yazan yerleri değiştirdim ve moonlight v1.0'ın core ve uda dosyalarını kullandım... rofs2 dosyasının sonunu v02 olarak deniyorum şimdi

No write data, skiping write...
    Rebooting...
    Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...

pooling phone kısmında ekranım gidip gidip geliyor tuhaf çizgili renklerde, ardından uyarı çıkıyor telefon bulunamıyor vs. şeklinde ve açılmıyor. Ne yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gravis -- 30 Ekim 2011; 14:33:28 >
  • bir kaç aylık bir sunrise deneyimim sonrası sıkıcı bi pzar gunu bir de bunu deneyeyim diyerekten şu an kurmuş bulunuyorum. emeğiniz için ellerinize sağlık.
    sayfada kurulum anlatımı olmadığı için kurulumu sunrisesın sayfasından bakarak yaptım. jaf emulatorle c0r seciminde sizden inen dosyalarda ole bi dosya olmadığı için c00 uzantılı dosyayı tereddutle sectim ama sorun yaşamadım kurulum sorunsuz halloldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravis

jaf ile flash atarken işlem tamamlandı ama telefonum açılmıyor, güç düğmesine bastığımda açılıyor gibi yapıyor ama açılmıyor, ne yapabilirim ?

101 kullanıyordum 007 yazan yerleri değiştirdim ve moonlight v1.0'ın core ve uda dosyalarını kullandım... rofs2 dosyasının sonunu v02 olarak deniyorum şimdi

No write data, skiping write...
    Rebooting...
    Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...

pooling phone kısmında ekranım gidip gidip geliyor tuhaf çizgili renklerde, ardından uyarı çıkıyor telefon bulunamıyor vs. şeklinde ve açılmıyor. Ne yapabilirim ?

Arkadaşım 101 in core ve udası ile yapacaksın 007 ile yapıyorsun yakıcan şimdi flashı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKnight -- 31 Ekim 2011; 0:40:24 >
  • Sunrise'ın sayfasındaki 101 dosyalarını indirip deneyeceğim şimdi
  • Kusura bakmayın yaaa kafam biraz dumanlı olduğundan dikkatsizlik oldu, teşekkür ederim :)
  • değişik bi şey olmuş Eline Sağlık
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.