Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halomid

quote:

Orijinalden alıntı: halomid

openstar ss eklemeye çalıştım olmadı.program sorunsuz kuruluyor,ancak download yapıyor gerekli dosyaları karşıdan aldıktan sonra "General:System error (-2)" hatası veriyor.Bu arada internetle alakası yok birkaç farklı ağlardan denedim olmadı.
    Yardımların için teşekkürler.

Openstar dünkü belirttiğim sorunu bir nebze de olsa çözdüm.
    Bazı programlar bilgi girişi için örneğin mail adresimizi girmemiz gerekiyor.Bildiğiniz Önce boş bir bilgi girişi alanı açılıyor ve kursor yanıp sönüyor.Zaten boş alanı bir daha dokunduğumuzda klavye görünüyor istediğimiz bilgi girişini yapıyoruz.
    SPB TV veya bazı programlarda bu bilgi girişi esnasında telefon dik klavyede problem çıkarıyor ve menüye atıyor.Ancak bilgi girişi girilmesi gereken yerde telefon yatay tutulduğunda problem olmuyor.

garip bir durum.. rom pacherdan kaynaklı da olabilir.

• Sayın openstar sormustum ama bilen yok sanırım, müzik calarda olusturdugumuz playlistler nereye kaydoluyor biliyor msn ?
  • Openstar öncellikle ellerine sağlık cfw kurdum sorunsuz çalışıyor..ama Qt ile ilgili bir sorum olacak..Ovi mağazadan sinemaları indirip kurdum..onla beraber Qt bileşenlerinide kurdu ama bu Qt nerde ? hiçbir menüde yok göremiyorum...Nasıl gircem Qt ye..yardımcı olursan sevinirim..
  • en başta ellerinize sağlık.biraz önce telefonuma kurdum ve görsel olarak çok şık çok beğendim.söylenenleri harfiyen yapmak için en başta bütün güncellemeleri yapmak istedim fakat mail programları bir türlü güncellenmedi.oviden sinemalar uygulamasını aradığımda da telefonunuz için böyle bir uygulama yoktur ibaresiyle karşılaştım.heralde bazı şeyleri yanlış yaptım.şimdi hafıza kartımı biçimlendirip tekrardan yükleme yapacağım.umarım bu sefer sorunsuz kurarım.çalışmalarınız için teşekkür ederim.sayenizde telefonlarımızın keyfini daha çok çıkarıyoruz.
  • malesef tekrar yükleme yaptım ama güncelleştirmelerde mail for exchange ve nokia messaging güncelleştirilemedi.sadece bende mi böyle bir problem var yoksa genel bir sorun mu acaba.
  • çok enteresan sinemalar uygulamasını aratınca ''aramanız,cep telefonunuzla uyumlu herhangi bir öğeyle eşleşmedi'' diyor.yazılımı tam 3 kere yükledim herseferinde de hafıza kartını biçimlendirdim ve yükledikten sonra hard format attım ama bu hataları almaya devam ediyorum.biraz yardıma ihtiyacım var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

çok enteresan sinemalar uygulamasını aratınca ''aramanız,cep telefonunuzla uyumlu herhangi bir öğeyle eşleşmedi'' diyor.yazılımı tam 3 kere yükledim herseferinde de hafıza kartını biçimlendirdim ve yükledikten sonra hard format attım ama bu hataları almaya devam ediyorum.biraz yardıma ihtiyacım var sanırım.

Telefona format atıp hafıza kartını biçimlendirin..Sonra yazılımı kurun.. Mail programları ve Qt yükleniyor,ancak mail programında sıkıntı var yüklendikden sonra telefonu kapatıp açınca menüden kaldırılmış oluyor...Mail ikonunu göremiyorsun yani..Sinemalar uygulaması zaten ovide yok önceden vardı..Sinema uygulamasını arattırın, uygulamayı yükleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

çok enteresan sinemalar uygulamasını aratınca ''aramanız,cep telefonunuzla uyumlu herhangi bir öğeyle eşleşmedi'' diyor.yazılımı tam 3 kere yükledim herseferinde de hafıza kartını biçimlendirdim ve yükledikten sonra hard format attım ama bu hataları almaya devam ediyorum.biraz yardıma ihtiyacım var sanırım.

Telefona format atıp hafıza kartını biçimlendirin..Sonra yazılımı kurun.. Mail programları ve Qt yükleniyor,ancak mail programında sıkıntı var yüklendikden sonra telefonu kapatıp açınca menüden kaldırılmış oluyor...Mail ikonunu göremiyorsun yani..Sinemalar uygulaması zaten ovide yok önceden vardı..Sinema uygulamasını arattırın, uygulamayı yükleyin.

iyi niyetli cevabınız ve yardım etme isteğiniz için teşekkür ederim fakat daha öncede belirttiğim gibi tam 3 kere hafıza kartını biçimlendirdim,telefona yazılım attım sonra da hard format attım tekrar açıldıktan sonra güncelleştirmeleri yaptım olmadı.sinemalar uygulaması da telefonu 5800 olarak gördüğü için uyumlu görmüyor o yüzden aratınca seçenekler arasında çıkmıyor.şunu da belirteyim telefona daha önce 3-4 tane yazılım yükledim pek bir sorunla karşılaşmadım.anlaşılan bir yerde hata yapıyorum ama nerde anlamadım valla.

• quote:

quote:

quote:

iyi niyetli cevabınız ve yardım etme isteğiniz için teşekkür ederim fakat daha öncede belirttiğim gibi tam 3 kere hafıza kartını biçimlendirdim,telefona yazılım attım sonra da hard format attım tekrar açıldıktan sonra güncelleştirmeleri yaptım olmadı.sinemalar uygulaması da telefonu 5800 olarak gördüğü için uyumlu görmüyor o yüzden aratınca seçenekler arasında çıkmıyor.şunu da belirteyim telefona daha önce 3-4 tane yazılım yükledim pek bir sorunla karşılaşmadım.anlaşılan bir yerde hata yapıyorum ama nerde anlamadım valla.

Arkadaşım yazdığımı okumuyorsunuz tam anlamıyla Sinemalar değil SİNEMA diye arattırın..5800 için Sinemalar uygulaması zaten yok SİNEMA Var..Ben hepsini sorunsuz bu şekilde yükledim..Önce telefona hard format sonra hafıza biçimlendirme sonra yazılımı tekrar flashla...Güncelleme yaparkende telefondan rompack teki yamalar aktif olmasın..Ben böyle yazılım atıyorum kendi telefonuma..Uyguladığımı size anlattım sizde bu şekilde yaparsanız daha verimli kullanırsınız telefonunuzu..

• quote:

en başta ellerinize sağlık.biraz önce telefonuma kurdum ve görsel olarak çok şık çok beğendim.söylenenleri harfiyen yapmak için en başta bütün güncellemeleri yapmak istedim fakat mail programları bir türlü güncellenmedi.oviden sinemalar uygulamasını aradığımda da telefonunuz için böyle bir uygulama yoktur ibaresiyle karşılaştım.heralde bazı şeyleri yanlış yaptım.şimdi hafıza kartımı biçimlendirip tekrardan yükleme yapacağım.umarım bu sefer sorunsuz kurarım.çalışmalarınız için teşekkür ederim.sayenizde telefonlarımızın keyfini daha çok çıkarıyoruz.

sinema diye aratınca çıktı şimdi indiriyorum sağol dostum.güncellemeler konusunda da sanırım yarına kadar böyle kullanacağım artık şarj kalmadı telefonda.acaba yazılım attıktan sonra hard format atmakta hata mı ediyorum.daha sonra tam senin söylediğin sırayla deneyeceğim.teşekkürler yardımın için.

• quote:

quote:

en başta ellerinize sağlık.biraz önce telefonuma kurdum ve görsel olarak çok şık çok beğendim.söylenenleri harfiyen yapmak için en başta bütün güncellemeleri yapmak istedim fakat mail programları bir türlü güncellenmedi.oviden sinemalar uygulamasını aradığımda da telefonunuz için böyle bir uygulama yoktur ibaresiyle karşılaştım.heralde bazı şeyleri yanlış yaptım.şimdi hafıza kartımı biçimlendirip tekrardan yükleme yapacağım.umarım bu sefer sorunsuz kurarım.çalışmalarınız için teşekkür ederim.sayenizde telefonlarımızın keyfini daha çok çıkarıyoruz.

sinema diye aratınca çıktı şimdi indiriyorum sağol dostum.güncellemeler konusunda da sanırım yarına kadar böyle kullanacağım artık şarj kalmadı telefonda.acaba yazılım attıktan sonra hard format atmakta hata mı ediyorum.daha sonra tam senin söylediğin sırayla deneyeceğim.teşekkürler yardımın için.

Telefona yazılımı flashladıktan sonra evet hard format atmalısın attıktan sonra telefon açılsın 2-3 dk bekle kendine geldikten sonrada resetle telefonu,biraz bekledikten sonrada istediğini yükle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 29 Ekim 2011; 18:57:07 >

• quote:

quote:

quote:

Telefona yazılımı flashladıktan sonra evet hard format atmalısın attıktan sonra telefon açılsın 2-3 dk bekle kendine geldikten sonrada resetle telefonu,biraz bekledikten sonrada istediğini yükle..

ok teşekkürler.

• quote:

quote:

ben sinema uygulmasnı yukledm ama QT gelmedi..hicbir menude ikonu gozukmuyor..ne yapmam gerekiyor yardmcı olursan sevinirm

• ben sinema uygulamasnı yukledm ama ortada Qt yok..nasıl grcem qt store a..
  • şimdi bende 101li başka bi cfw yüklü. v60 için olan moonlight ı yüklesem sürümüm v60 olur mu ? yoksa önce 101 den v60 a güncelleyip sonra mı v60 için olan moonlight ı kurmak gerekiyor? eğer öyleyse v60 a nasıl güncelleyeceğim ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn9303

şimdi bende 101li başka bi cfw yüklü. v60 için olan moonlight ı yüklesem sürümüm v60 olur mu ? yoksa önce 101 den v60 a güncelleyip sonra mı v60 için olan moonlight ı kurmak gerekiyor? eğer öyleyse v60 a nasıl güncelleyeceğim ben ?

Sizin sürümünüz v101 ise 101 dosyalarıyla moonlight'ı kuracaksınız..v60 yazan dosya orjinal v60 a geçip moonlight'ı kurmak isteyenler içindir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercrazy

Sayın openstar sormustum ama bilen yok sanırım, müzik calarda olusturdugumuz playlistler nereye kaydoluyor biliyor msn ?

E:music içinde olması lazım..

quote:

Orijinalden alıntı: akulata

Openstar öncellikle ellerine sağlık cfw kurdum sorunsuz çalışıyor..ama Qt ile ilgili bir sorum olacak..Ovi mağazadan sinemaları indirip kurdum..onla beraber Qt bileşenlerinide kurdu ama bu Qt nerde ? hiçbir menüde yok göremiyorum...Nasıl gircem Qt ye..yardımcı olursan sevinirim..

Qt bir bileşendir. menüde gözükmez. Qt, qt tabanlı uygulamaları çalıştıran bir bileşendir, arayüzdür. Yani Qt tabanlı uygulamaları telefona yükleme imkanı sağlar..

quote:

quote:

quote:

Atacan yardımların için teşekkürler. Tamda Atacan'ın dediği gibi yapılmalı..

quote:

Orijinalden alıntı: akulata

ben sinema uygulmasnı yukledm ama QT gelmedi..hicbir menude ikonu gozukmuyor..ne yapmam gerekiyor yardmcı olursan sevinirm

Yukarda da yazdığım gibi "Qt bir bileşendir. menüde gözükmez. Qt, qt tabanlı uygulamaları çalıştıran bir bileşendir, arayüzdür. Yani Qt tabanlı uygulamaları telefona yükleme imkanı sağlar.."

quote:

Orijinalden alıntı: vlkn9303

şimdi bende 101li başka bi cfw yüklü. v60 için olan moonlight ı yüklesem sürümüm v60 olur mu ? yoksa önce 101 den v60 a güncelleyip sonra mı v60 için olan moonlight ı kurmak gerekiyor? eğer öyleyse v60 a nasıl güncelleyeceğim ben ?

v60için bir yazılım hazırlamadım. sadece v60'a geçenlerin benim cfwmi kullanması için bir uyarlama yapıldı. v60lı yazılım aslında v52 nin v60'a uyarlanmış hali. yani onu yükleyince v60a geçmiş olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 29 Ekim 2011; 21:49:50 >

• tamda aynı şekilde yaptım fakat olmadı.ben v007 dosyasını indirdim acaba v101 indirenler mi bu problemi yaşamıyor.
  • quote:

tamda aynı şekilde yaptım fakat olmadı.ben v007 dosyasını indirdim acaba v101 indirenler mi bu problemi yaşamıyor.

tam olmayan ne ben anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

tamda aynı şekilde yaptım fakat olmadı.ben v007 dosyasını indirdim acaba v101 indirenler mi bu problemi yaşamıyor.

tam olmayan ne ben anlayamadım.

herşeyden önce eline sağlık ve bu işe kafa yorduğun daha iyi hale getirdiğin için teşekkür ediyorum.benim problemim 4. kez flashlamama rağmen mail for exchange ve nokia messaging uygulamaları bir türlü güncellenmiyor.devamlı başarısız oldu uyarısı alıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.