Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu arada cfw'de Qt ve Qt uygulamaları sorunsuz yüklenmekte ve çalışmaktadır.
    Ayrıca müzik çalarda 15.2 sürümüdür. Yani şarkı sözlerini gösterir. Bilginize..

Qt store'dan ve müzik çalardan bir görüntü;

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta)
    ..

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 18 Ekim 2011; 13:38:26 >

• v52.007 versiyonlu telefonuma v101 kurdum bu defa çalıştı

kurcalıyorum şimdi, eline sağlık openstar, sen yapınca daha güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

v52.007 versiyonlu telefonuma v101 kurdum bu defa çalıştı

kurcalıyorum şimdi, eline sağlık openstar, sen yapınca daha güzel oluyor.

bu yazılım esasen v007 üzerine kuruludur. yani yazılım yapılırken 007 kullanılmıştır. sadece core dosyası v101 olarak kullanılıyor. v101 gibi görünsede aslında 007 kullanılıyor.

Tşkler. saol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 18 Ekim 2011; 11:28:34 >
  • openstar kusura bakmazsan sana son bir sorum daha olacaktı.Ses codec leri orjinal 5800 kodeklerimi acaba.Senin CFW de kullandığın "Nokia Audio for smartphone" (yazımı veya tam adı yanlış olabilir)gibi birşeydi.bu ses kalitesini etkiler mi?
    İlgi ve alakan için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halomid

openstar kusura bakmazsan sana son bir sorum daha olacaktı.Ses codec leri orjinal 5800 kodeklerimi acaba.Senin CFW de kullandığın "Nokia Audio for smartphone" (yazımı veya tam adı yanlış olabilir)gibi birşeydi.bu ses kalitesini etkiler mi?
    İlgi ve alakan için teşekkürler...

5800 orjinal ses kodecleri var içinde.. ses kalitesini etkileyen bişey olmaz.
  • valla söylemeden duramayacağım, yeni eklediğin nokia-1 zil sesi müziğini çok sevdim.eline koluna sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halomid

valla söylemeden duramayacağım, yeni eklediğin nokia-1 zil sesi müziğini çok sevdim.eline koluna sağlık.

5'i de güzel. ama 1 numara, gerçekten 1 numara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

x6 var zaten yukarda.. 5230 için düşünmedim..

Arkadaşta x6 var ona yüklerim. Lakin bende 5230 var. Ona port edilse süper olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 numarayı çok sevdim : )
  • Open

4 numara zil sesini burada paylaşırmısın yada telefondaki konumu belirtirmisin ben diğer telefonuma aktarayım
  • quote:

Open

4 numara zil sesini burada paylaşırmısın yada telefondaki konumu belirtirmisin ben diğer telefonuma aktarayım

http://forum.ceppusula.com/5-yeni-nokia-melodisi-t2411.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Orijinalden alıntı: openstar

x6 var zaten yukarda.. 5230 için düşünmedim..

Arkadaşta x6 var ona yüklerim. Lakin bende 5230 var. Ona port edilse süper olur.

x6 portunu lorelei hazırlıyor. 5230 portunu hazırlayacak bir arkadaş olursa, ekibe onuda ekleriz.
  • eyvallah dostum
  • quote:

eyvallah dostum

• Masallah, sizi tebrik ediyorum, güzel bir calısma yapmıssınız, ellerinize saglık, çalıntılar hakkında söylediklerinizi de katılıyorum kesinlikle haklısınız, daha yeni yükledim ilk izlenimlerim cok güzel, sadece orionda da sunu farketmistim ; sunrise dan biraz daha yavas fakat sanırım bunu batarya performansı için uyguluyorsunuz, öyleyse gayet iyi, basarılarınızın devamını dilerim
  • Hayırlı olsun öncelikle. Ben de Ofw bekleyenlerdenim. Vega v3 gelene kadar beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

Hayırlı olsun öncelikle. Ben de Ofw bekleyenlerdenim. Vega v3 gelene kadar beklemedeyim.

Aynen. OFW de OFW üsterük. :D
  • Bakın Ofw isteyen arkadaşlar..Her zaman orjinal yazılımdan yana olmuşumdur..Lakin MoonLight Professional Edition la tanışana kadarmış Benim düşüncem Hiç gerek yok yüklendikden sonra yeniden bu yazılıma döneceksiniz çıkarsa yine yükler denersiniz ..Ama benim şahsi fikrim Çıksada yüklemeye hiç niyetim yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 20 Ekim 2011; 0:50:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

Bakın Ofw isteyen arkadaşlar..Her zaman orjinal yazılımdan yana olmuşumdur..Lakin MoonLight Professional Edition la tanışana kadarmış Benim düşüncem Hiç gerek yok yüklendikden sonra yeniden bu yazılıma döneceksiniz çıkarsa yine yükler denersiniz ..Ama benim şahsi fikrim Çıksada yüklemeye hiç niyetim yok..

Sen dahi beğendiysen cidden 10 numara bi iş çıkmış ortaya
    Bende şimdi yüklüyorum yarın test edip yorumları yazarım ama hata kusur bulacağımı sanmıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: October07

quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

Bakın Ofw isteyen arkadaşlar..Her zaman orjinal yazılımdan yana olmuşumdur..Lakin MoonLight Professional Edition la tanışana kadarmış Benim düşüncem Hiç gerek yok yüklendikden sonra yeniden bu yazılıma döneceksiniz çıkarsa yine yükler denersiniz ..Ama benim şahsi fikrim Çıksada yüklemeye hiç niyetim yok..

Sen dahi beğendiysen cidden 10 numara bi iş çıkmış ortaya
    Bende şimdi yüklüyorum yarın test edip yorumları yazarım ama hata kusur bulacağımı sanmıyorum...

Cidden c6 yazılımlı cfw leri beyenmem,telefona aksi halde şişirip donmaya sebep olacak şey yaşamadım daha,diğer cfw lerde yaşıyordum,telefon donup duruyordu kapatılmıyorduda gına geliyordu bataryayı söküp takmaktan..Bundada ufak hatalar var oda kişisel...klavye sorunluydu modla düzeltildi flahlamadan..Orjinal Font kullanırım tek sıkıntım onu atınca görsellik bozulup simgelerin gitmesi...Birde tema sorunum var Oda tema değiştirince ikon değişmiyor N9 temalarını sevmedim:)...Yanlış anlaşılmasın default tema kullanılınca değişmiyor...Gerisi şuanlık kişisel yorumum 1 numara..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.