Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

hocam qt yüklerken sadece SWI error 0:private/10202D56/....... hatası verdi bu normal midir yoksa yüklenmedi mi demek

Yükleniyor kardeşim sıkıntı yok..
    Bunu yükleyebiliyorsan, Qt de yüklenmiştir..

http://www.pdaviet.net/showthread.php?147757-Qt-hspro-by-ngoanrazor/page14

bu video ney anlamadım ???

• qt tabanlı ev ekranı uygulaması nın videosu ve konu linki
  • tşk sorunsuz kurdum şimdi incelemeye başlayım
  • quote:

qt tabanlı ev ekranı uygulaması nın videosu ve konu linki

biz bunu yapabilir miyiz kendii telefonumuza ?? Ayrıca bu qt nin faydaları neler ??
  • openstar yaa bir türlü format atamadım. jafı açarken bu hatyı alıyorum eskiden almazdım böyle bir hata sorun nedir?

http://imageshack.us/photo/my-images/401/imagepse.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoescobar -- 19 Kasım 2011; 22:36:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mah2352

quote:

qt tabanlı ev ekranı uygulaması nın videosu ve konu linki

biz bunu yapabilir miyiz kendii telefonumuza ?? Ayrıca bu qt nin faydaları neler ??

qt bir programlama dili o dille yazılan uygulamaların çalışması için ana bir uygulama kuruluyor. yani kurarsan o dille yazılan tüm uygulamaları sorunsuz kullanırsın.. kendi telefonuna o programı kurarsan aynısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibet53

openstar yaa bir türlü format atamadım. jafı açarken bu hatyı alıyorum eskiden almazdım böyle bir hata sorun nedir?

Bilemiyorum ilk defa görüyorum. scard diyor. hafıza kartımı yok içinde diyecem, ama böle demez.
    bir değişiklik yaptınmı rofs da.. yada her zaman flash attığın yeremi takıyorun..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

@openstar,
    iki sorum olabilir mi. gps konumunu (minimum) kaç dakkada buluyor internetsiz. bi de nokia mağazadan talking cat lite uygulaması pips hatası vermeden kuruyor mu?
    evde olmadığım için indiremiyorum.

internetten hata verdi o uygulama.. beraberinde yeniden Qt yüklemeye çalıştığından sanırım..
    Uygulama Qt'den arındırılırsa yüklenecektir. bunu daha önce burda anlatmıştım..

http://forum.ceppusula.com/qt-yuklenemeyen-cfw-ye-qt-yukleme-ve-qt-tabanli-uyg-yukleme-t1333.html

hocam bence o qt'den değil. qt senin fw'ne sorunsuz yükleniyor.

nerde takıldı. 6nın 2sinde yani 2/6 yükleniyor derken mi.

birincisi sqlite3, ikincisi pips installer, sonra qt, qtwebkit, qtmobility, openc sanırsam. üçten sonrasını sıktım çünkü ben de hep ikide kalıyodum

• quote:

openstar yaa bir türlü format atamadım. jafı açarken bu hatyı alıyorum eskiden almazdım böyle bir hata sorun nedir?

google'a winscard.dll yazsaydın bulurdun.

winscard hatası alanlar bunu indirsinler ve C:\Program Files\ODEON\JAF'ın içine atsınlar

diyor bi yerde dene bi.

• openstar
    cfw için teşekkürler. Telefon yönetiminde kayar kapak ayarları var !!!! bu ayar ne işe yarıyor
  • Hocam teşekkür ederim, en kısa zamanda deneyeceğim. Mutlaka güzel bir çalışma olmuştur, emek var üzerinde.. Tabiki hatalar da olabilir, bunlar sonra giderilir zaten.
  • arkadaşlar birisi mesaj yazma bölümüne girip yan menüde english sözlükteyken ss koyabilirmi acaba? Tuş düzenini merak ediyorumda. Flash atmadan önce sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKnight

openstar
    cfw için teşekkürler. Telefon yönetiminde kayar kapak ayarları var !!!! bu ayar ne işe yarıyor

Kaldırmamışmıyız onu...
  • Misafir geldi misafiri severim ama.

Akşamı zor ettik zaten birde misafir hemen deniyorum ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 19 Kasım 2011; 23:57:00 >
  • quote:

hocam bende çok büyük bir sorun var 50 ye yakın uygulama kurmaya çalıştım 30 unda dosya bozuk dedi senin paylaştığın qt lerde de yüklemeye hazırlanıyor diyo dosya bozuk diyo hep ne yapmalıyım :S

o sanırım rompatcherdaki bir yamadan dolayı oluyor. aynı hataları alırsan yamaları kapatıp kurmayı dene bir bakalım.
  • Öncelikle böyle bir cfw hazırladığınız için teşekkürler.Ana ekrana widget eklemeye calistiğimda nokia notifications widgetini göremiyorum telefonda bulunmasına ragmen farklı bi widget ekleyemiyorum ana ekran dışındakilerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

quote:

google'a winscard.dll yazsaydın bulurdun.

winscard hatası alanlar bunu indirsinler ve C:\Program Files\ODEON\JAF'ın içine atsınlar

diyor bi yerde dene bi.

Arkadaşlar ''winscard.dll'' bu hatayı alan arkadaşlar hata emülatörden kaynaklaniyor şu iki seneceği uygulasınlar sorun çözülür 1= emülatörün üstüne gelip sağa tıklayın uyumluluk moduna gelin boş kutuyu işaretleyip uygula ve tamam 2= yine emülatörün üstüne gelip sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın sorun çözülecektir...

• quote:

quote:

Finishing CMT session...
    Restarting CMT...
    Pooling phone...
    MCUSW: (null)
    APESW: (null)
    VariantSW: (null)
    Prodcode:
    Setting test mode...
    Failed! Aborting!
    Done!

bende böyle bi sorun olmadı sorunsuz kurdum. Bide bende ekranı kaydırırken falan tepkime hızı çok yavaş görüntü kayması çok oluo :S ama mühim değil

Bu hatayı alanlar, acaba önce orjinal yazılım yüklemiş olabilirler mi?

evet kardesım ben daha once v52 uzerıne kurulu sunrıse kullanıyordum sonra orjınal v60 ı yukledım. v60 ı yukledıkten sonra telefona flash atarken aynen bu hatayı verıyor. bu konuyu en ksıa zamanda cozebılırsek cok ıyı olur ınsan ıster ıstemez kıllanıyor. hata yapıyor olabılırız ama o hata neyse en kısa zamanda bulalım...

• Ellerine sağlık hocam birkaç eksik var onları belirtmek istiyorum düzeltirsen çok güzel bir cfw olacak ki zaten betaydı bu sorun olması normal.Sorunlar:
    1.Bildirimler widgeti yok ve yüklenemiyor.
    2.Sağ seçim tuşunu rehber yapınca simge çıkmıyor.
    3.Tuş kilit süresi ayarlanamıyor.
    4.Kayar kapak ayarları görünüyor
    5.(Bu hata değil)Tuş takımının sağındaki telefon simgesini yeşil yapmışsın çok güzel olmuş ama num girdiğimizde mavi oluyor tam tersi olsa süper olur.
    6.Mağazadan hiçbir şey indirilmiyor.
    7.E-mail yüklenemiyor.
    İstek:4x5 menü modunu yaptım ama olmadı yaparmısın birde söylediğin gibi belle bar çok düzgün değil onu tamamen düzeltecek misin ?
    Simgeler çok güzel.Tuş kilidi harika font süper vs vs vs.
    Görebildiklerim bunlar tekrar ellerine sağlık.Son sürümü sabırsızlıkla bekliyoruz.Beta sürüm yayınlaman çok güzel oldu eksikleri görüp tamamlamak kolay olacaktır.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster91 -- 20 Kasım 2011; 12:49:22 >

• openstar ufak hataların giderilmiş olan sürümünü ne zaman yayınlarsın acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.