Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aytacesmebasi

openstar ufak hataların giderilmiş olan sürümünü ne zaman yayınlarsın acaba?

evet bende onu beklemeyi tercih edicem, şu ara vizelerim var, yeter artık hayatım flash atmakla gecti :D v1.1 gayet iyi, sorunsuz zaten :) bu arada hayırlı olsun sayın @openstar
  • hocam bi hata buldum rehberde ayarlardan gösterilen hafızayı seçerken hep menüye atıyor arada bi durduk yere tercihlere atıyor tercihler açılıyor 10 kere denedim sonunda oldu :D tam tik noktasının üzerine tıklayınca ve önce başka bir kayıt hafızasıı seçince oluyor anca iki tane hafıza seçili olcak sonra birindeki tiki kaldırcaksın öyle oluyor.
    bu pek önemli bişey değil bi kere yapıyosun hep kalıyor sonuçta ama yapamayanlar olur diye yazdım.

Bide kayar kapak ayarları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lutfu1996 -- 20 Kasım 2011; 11:56:34 >
  • ustam fw şu ana kadar denediklerimin en iyilerinden qt senin verdiğini kurdum sorunsuz çalışıyor daha pek kullanma fırsatım olmadı ama kayar kapak ayarları var final de düzeltirsin heralde :D eskiden tarayıcıdan birden atma sorunu vardı deneme fırsatım olmadı olunca yazarım inşallah:d
    edit: çok süper olmuş Allah razı olsun :D
  • Çok önemli bir sorun yok cfw de.
    Şimdilik dikkatimi çekenler ;

-Arama ekranında seçenekler simgesine tıkladığımızda Rehber yazması gereken yerde sadece İ harfi var.
    -Işık sensörü çalışmıyor.
    -Tuş kilit süresi ayarlanmıyor.
    -Işık zaman aşımı çalışmıyor
    -Kayar kapak ayarları cfw den silinmemiş.
    -Bildirimler widgeti yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostname1 -- 20 Kasım 2011; 12:54:14 >
  • bi hata daha buldum :S bu önemli bi hata normalde tuşlar kilitlenirken hiçbi sorun yok normal şifre koyunca kilitlendiği zaman :
    1.tüm ışıklar yanıyor hep sönmüyor
    2.şifre girerken ilk seçenekte tamam yazıyor her sayıya basışımızda tamam tik e dönüşüyor 0.5 sn sonra hemen tekrar tamam yazıyor.

v1.3 de bunların hepsi giderilir umarım bu zaten betaydı openstar kendisi de söyledi böyle hatalar olması çok normal.
  • Benim yazılım sürümü v52.007 ve Sunrise yüklü. v60'a nasıl çıkarabilirim?
  • v60 olan bir fw yükle v60 olur yani özel olarak bişi yapmana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exeque

Benim yazılım sürümü v52.007 ve Sunrise yüklü. v60'a nasıl çıkarabilirim?

bunu yükle v60 olur, orjinal v60 yüklemek istiyorsan dosyalarını indirip flash atıcaksın
  • 1. Arama ekranında seçeneklerde rehber yerine İ harfi var.
    2. Arama ekranında bir sayıya bastığımızda yukarda rehber kişilerinden birinin sağındaki ok a bastığımızda aşağıdaki sesli arama, mesaj atma, video araması seçenekleri gözükmüyor üzerlerine basılı tutulup kaydırınca belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: Exeque

Benim yazılım sürümü v52.007 ve Sunrise yüklü. v60'a nasıl çıkarabilirim?

bunu yükle v60 olur, orjinal v60 yüklemek istiyorsan dosyalarını indirip flash atıcaksın

O zaman bir üst sürümü yükleyebiliyorum ama bir alt sürümü yükleyemiyorum, teşekkürler :)
  • Ayrıca kamera zaten kullanılıyor hatası çekilen resimleri silerken çok yoğun bir şekilde var.
    Her çektiğim resimi silmek istediğimde alıyorum bu hatayı
  • openstar öncelikle eline sağlık.hocam teli açarken telde yeşil ışık yanmıyor beyaz ve kırmızı ışık yanık halde açılıyor.Bu normal mi acaba
  • inşallah bütün bu problemleri göz önünde bulundurarak yeni bir sürüm çıkarırsın levent o zaman tam anlamıyla sorunsuz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

Hocam şöyle bi sorun var..Nokiamessaging sorunsuz yükleniyor ve çalılıyor..Tüm şahsi ayarlarımı yaptıkdan sonra..Telefonu kapatıp resetliyorum..Nokiamessaging menülerden kalkıyor..Tekrar güncellemelerde yeniden yüklüyorum teli resetliyorum yine aynı şekilde menüden kaldırılıyor..

çok ilginç gerçekten..
    Hafıza kartına mı kuruyorsun.
    Bir de c:ye kurup denermisin..

Hocam;

Ana menuye kısayolları attıgımızda bazılarını acmamazlık yapıyor. (Mesela Btswitch acılmıyor)
    Mesaj hafızasını hafıza kartına almak ıstedıgımızde ana ekrana atıyor hafıza degısımı yapmıyor.
    Rehber hafızasını degıstırırken mesela sım hafızası secılıyken telefon hafızasını sectıgımızde ana ekrana atıyor
    Menü içerisinde gezerken bazı yerlerde Ğ harfi yabancı karakterde gorunuyor.
    Yine menu ıcerısınde gezınırken menu sekmesı sırasında karartı yapıyor( ekran gıdıp gelmesı gıbı )

Gece gec saatde yukleme yaptıgım ıcın ınceleme fırsatım olmadı. bu sorunları formattan sonra telefonu kısısellestırırken farkettım sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: _DeserTEagLe_

openstar öncelikle eline sağlık.hocam teli açarken telde yeşil ışık yanmıyor beyaz ve kırmızı ışık yanık halde açılıyor.Bu normal mi acaba

evet bende de öyle
  • Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim.
    Belirtilen hataların çoğunu aslında düzeltmiştim.
    Hatta yayınlamadan önceki son dosyada belirtilenlerin hiç biri yoktu.
    Ancak biliyorsunuz son anda ses komutlarını sildim ve cfw'yi yayınladım.
    sanırım bu sıkıntılar o anda oldu.. son flashtan sonrada fazla bakamadın yayınladım.
    yani bu sıkıntıları duyunca çok şaşırdım, çünkü ben bunları halletmiştim.
    yani cfw'yi ben upload etmesem biri sabote etti diyeceğim..
    ama tabi öle bişey yok..olur böle şeyler..

şimdi ilk olarak şunu belirteyim, dün uploadtan sonra bir arkadaşında yönlendirmesiyle Qt için yeni bir çözüm daha geliştirdim.
    sorunsuz bir şekilde Qt ovi mağaza'dan yüklenebilecek, önceki sürümlerim gibi.
    bana biraz zaman verin sıkıntıları halledince, haber bile vermeden aniden yeni sürümü yayınlayacağım..
    sanırım bölesi daha iyi olur.. son dakikada yapılan değişiklikler, böle sıkınntı çıkarıyor..

Bir konuda şudur ki,
    Ben cfw yapmaya işine bir merakla başlayınca, bir sürü düşmanım oldu.
    anlamsız yere bir sidik yarışı içine girildi benimle..
    Aslında tam tersine, ben beraber çalışılarak birşeyler başarılacağımıza inanıyorum.
    örneğin phnt de bir kişi değil bir gurup insandan oluşuyor.
    ama bizde bir ene'ye hizmettir devam ediyor nedense..
    şimdi benim belirtmek istediğim şudur ki..
    bu konularda ekip olabileceğimiz, beraber çalışabileceğimiz..
    önerilerine bilgilerine ihtiyaç duyduğumuz insanlar var..
    Lorelei ile birkaç aydır beraber çalışıyoruz. ben Ankara'da o Edirnede olmasına rağmen..
    yazılımlarını anında x6'ya uyarlıyor.. ve yayınlıyor.
    şimdi başka telefonlara uyarlama yapacak..
    cfw''yi test edecek.. hataları bulacak, öneriler sunacak
    insanlara ihtiyaç duyuyoruz.
    bir kişinin gözünden kaçabiliyor bazen böle şeyler..
    ama bir kaç kişi olursa sıkıntılar çözülür.
    cfw'de benim adımın olmasıda gerekmiyor, ekibimizin adı olur.
    şimdi böle çalışmak isteyenler varsa bana özelden ulaşsın..
    fazla karabalık olmayan bir ekip olmak isterim..
    böylelikle sorunlara daha kolay çözüm bulabiliriz..

Ayrıca yarım kalan bitiremediğim bir blok sayfam var.
    bu konudan anlayanlardan yardım bekliyorum..

Bu blog sayfam..https://symbianmods.wordpress.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 20 Kasım 2011; 15:07:06 >

• Hocam ben varım yardım etmeye..Ne yazıkki telefonu servise verdim..Gelince servisten her türlü yardıma hazırım...Yeni yazılımınız Hayırlı olsun bu arada...Bir tek telefon kilidi SS leri yok görsellikiğini merak ettim nasıl acaba_?Soldan sağamı sağdan solamı...
  • Hocam bu hataların düzeltilmiş versiyonu ne kadar zamanda çıkacak o konuda bi bilgi verseniz kesin tarih demiyorum .. hafta veya ay sonra gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

Hocam bu hataların düzeltilmiş versiyonu ne kadar zamanda çıkacak o konuda bi bilgi verseniz kesin tarih demiyorum .. hafta veya ay sonra gibi

1-2 hafta olur en fazla, sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

Hocam ben varım yardım etmeye..Ne yazıkki telefonu servise verdim..Gelince servisten her türlü yardıma hazırım...Yeni yazılımınız Hayırlı olsun bu arada...Bir tek telefon kilidi SS leri yok görsellikiğini merak ettim nasıl acaba_?Soldan sağamı sağdan solamı...

Eyvallah saol.. zaten daha öncede çok yardımın oldu..
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.