Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

Hocam bu hataların düzeltilmiş versiyonu ne kadar zamanda çıkacak o konuda bi bilgi verseniz kesin tarih demiyorum .. hafta veya ay sonra gibi

1-2 hafta olur en fazla, sanırım..

gel şunu 1 ay yapalım elinden geldiğince dene test et sorunsuz olsun haksızmıyım bizim için beklemek problem değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBERTAN

quote:

quote:

Hocam bu hataların düzeltilmiş versiyonu ne kadar zamanda çıkacak o konuda bi bilgi verseniz kesin tarih demiyorum .. hafta veya ay sonra gibi

gel şunu 1 ay yapalım elinden geldiğince dene test et sorunsuz olsun haksızmıyım bizim için beklemek problem değil

obertan vur dedik öldürdün sende :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ovozsan

quote:

quote:

quote:

sorunsuz olsunda bekleriz kardeşim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sorunsuz olsunda bekleriz kardeşim

aynen kardeş ;)

• öncelikle cfw için çok teşekkür ederim ilk sayfadaki v60 bölümündekini indirdim ve flaş attım *#0000# yapınca v52 gözüküyor ayrıca güncelleme bölmünde telefon güncellemesi önemli diyor pcden güncelleme istiyor onu yapayım mı? bi yerde yanlış mı yaptım? cevabınız için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhanq

öncelikle cfw için çok teşekkür ederim ilk sayfadaki v60 bölümündekini indirdim ve flaş attım *#0000# yapınca v52 gözüküyor ayrıca güncelleme bölmünde telefon güncellemesi önemli diyor pcden güncelleme istiyor onu yapayım mı? bi yerde yanlış mı yaptım? cevabınız için şimdiden teşekkürler...

onu da acmıyor openstar yetısssssss :)
  • Gördüğüm hatalardan biri de müzik çalarda şimdi çalınıyrda iken geri tuşuna bastığımda ev ekranıa atıyor şarkı listesini açacağına birde photo browser da sensörler çalışmıyor ayrıca xplore vs gibi programlara da anna icon eklense güzel olur.Şimdiden teşekkürler
  • belki ne alaka diyeceksiniz ama acaba şu anna ikonlarının oladığı eski ikonların olduğu cfw yayınlayabilirmisin hatasız sürümde sadece ikonlar eski kalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

belki ne alaka diyeceksiniz ama acaba şu anna ikonlarının oladığı eski ikonların olduğu cfw yayınlayabilirmisin hatasız sürümde sadece ikonlar eski kalacak

hiç sevmiyorum şu anna ikonlarını
  • Arama yaparken numara çevir simgesine bastığımda telefon reset atıyor.Herkeste varmı bu sorun deneyebilecek var mı ?
  • Ustat paylastigin son surumu kurdum, kesinlikle harika gorsellikte on numara. Fakat belle navi bardan dolayi Geri Ileri Evet Hayir yerine icon degilde é á ð gibi harfler var, ve sanirim ingilizce dilini kaldirmissin benim bildigim navi bar tek sorunsuz olarak ingilizcede calisiyor. Ek olarak bildirimler widgetini sanirim entegre etmemissin. Kilidi ac ekrani cok şık olmus fakat sanirim ondada nav bar iconu oldugundan dolayi é simgesi var Kilit ac yaninda. Sagdaki icona menu koymak cok gereksiz ve zaman kaybi yaratan bir sey olmus zaten orta tustan menuye girebiliyoruz sag iconda rehber daha kullanisliydi simdi rehberi acmak icin tek adim yerine 2 adim yapmak gerekecek. Sanirim bu ufak tefek hatalarda duzelirse bir problemi kalmiyor :)

Eline saglik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swisyn -- 20 Kasım 2011; 21:12:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostname1

Arama yaparken numara çevir simgesine bastığımda telefon reset atıyor.Herkeste varmı bu sorun deneyebilecek var mı ?

aynen kardesım sımdı deedım benımkıde resetledı :s
  • quote:

quote:

Arama yaparken numara çevir simgesine bastığımda telefon reset atıyor.Herkeste varmı bu sorun deneyebilecek var mı ?

aynen kardesım sımdı deedım benımkıde resetledı :s

Openstar hocam bu önemli bir bug.Bunun çözümünü imkanın varsa çözdüğünde hemen paylaşman mümkün mü acaba ?
    Ben sık telekonferans yapıyorum böyle bu cfw yi kullanamam :(
  • Peki şöyle yapalım o halde..
    Lİnkleri kaldırıyorum..
    Yeniden sıfırdan yapıcam herşeyi..
    Hata, öneri ve beklentilerinizi beklerim..
    Tam sorunsuz bir hale geldiğinde ve bir sürede kullandıktan sonra yayınlarım..

Bu arada cfwmi çaldın diyen vatandaşa da burdan sesleniyorum.
    2 gün oldu yayınladım. İnceleyip iddanı kanıtlayacaktın.
    Tam tersi olursa özür dilerim diyordun.
    Hala ses yok. CFW'mi çaldın diye yazıyorsun sağa sola..
    Senden çok önce başladım bu işe ve sende dahil bir çok kişiye yardımcı oldum bu forumlarda..
    Sana söylediğimi tekrar ediyorum.
    CFW içinde senin 1 çöpün çıksın, senin hazırladığın 1 mod çıksın tüm forumları terk ederim.
    Bir daha da girmem bu sitelere..
    En iyi sen olursun, senin dediğin gibi.
  • quote:

Peki şöyle yapalım o halde..
    Lİnkleri kaldırıyorum..
    Yeniden sıfırdan yapıcam herşeyi..
    Hata, öneri ve beklentilerinizi beklerim..
    Tam sorunsuz bir hale geldiğinde ve bir sürede kullandıktan sonra yayınlarım..

Bu arada cfwmi çaldın diyen vatandaşa da burdan sesleniyorum.
    2 gün oldu yayınladım. İnceleyip iddanı kanıtlayacaktın.
    Tam tersi olursa özür dilerim diyordun.
    Hala ses yok. CFW'mi çaldın diye yazıyorsun sağa sola..
    Senden çok önce başladım bu işe ve sende dahil bir çok kişiye yardımcı oldum bu forumlarda..
    Sana söylediğimi tekrar ediyorum.
    CFW içinde senin 1 çöpün çıksın, senin hazırladığın 1 mod çıksın tüm forumları terk ederim.
    Bir daha da girmem bu sitelere..
    En iyi sen olursun, senin dediğin gibi.

Hocam telefon resetleme sorununu çözersen onun haricinde büyük bir sorun yok bence kaldırma.
    Bu sorun haricinde diğer buglar pek fazla önemli sayılabilecek sorunlar değil.

Bence 1.3 1.4 diye betalar çıkar sorunsuz sürüme 2.0 dersin.Tabi sen bilirsin.

• Tarayıcıdan internete bağlanmaya çalıştığımda bağlantı noktası seçme sayfası çıktığında(Vodafone internet , Wlan , Wap vs) ortada bağlan yazıyor ancak ona tıklanmıyor öylesine bir yazı gibi.

Not : Hocam sıfırdan yapmaya kararlıysan hataları söylemeyelim.0 dan yapmayacaksan söyleyelim.Ne dersin.
  • quote:

Tarayıcıdan internete bağlanmaya çalıştığımda bağlantı noktası seçme sayfası çıktığında(Vodafone internet , Wlan , Wap vs) ortada bağlan yazıyor ancak ona tıklanmıyor öylesine bir yazı gibi.

Not : Hocam sıfırdan yapmaya kararlıysan hataları söylemeyelim.0 dan yapmayacaksan söyleyelim.Ne dersin.

Hata değilde istekleri alabilirim..
    mesela belle navi var koymayacağım.
    çok uğraştım yapmak için ama artık uğraşamam..
    orjinal sade hızlı bişeyler olsun.
    sonra baksana birileri sahipleniyor.

sade oluncada nokia sahiplenmesin..
  • quote:

quote:

Tarayıcıdan internete bağlanmaya çalıştığımda bağlantı noktası seçme sayfası çıktığında(Vodafone internet , Wlan , Wap vs) ortada bağlan yazıyor ancak ona tıklanmıyor öylesine bir yazı gibi.

abi sen benim su local mode sorunumu çözsene:p

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorelei

quote:

quote:

abi sen benim su local mode sorunumu çözsene:p

O sorun bende de var çözülürse pm pls :D

• quote:

quote:

Ben sorunlar çoğunu çözdüm cfw deki.

-Rehberde ve mesajlarda hafıza seçerken menüye atma
    -Numara çevir simgesine tıkladığında reset
    -Arama ekranında rehber yazısı yerinde İ harfi.

Bu sorunlar var bir tek bende.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.