Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ikincisi blog için kayıt olmasanız bile bir kez yorum yaparken gerekli bilgileri doldurursanız üyelik işlemiyle uğraşmazsınız. saygılar
    tr.gg yapılsın da her yerden gereksiz reklam fırlasın?
  • Arkadaslar biz forumdan bahsetmiyoruz blog diyoruz. Yanlis anladiniz sanirim.
  • bu blog dediğinizin adresi ne
  • en kısa zamanda x6 ya kuralım bakalım bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaslar biz forumdan bahsetmiyoruz blog diyoruz. Yanlis anladiniz sanirim.

merhaba emin. nasılsın ?
  • beta sürümden gayet memnunum.genel olarak güzel.çok ufak hata denemeyecek bazı eksiklikler var oda normal zaten beta sürüm bu.

sadece otomatik zaman ayarlı tuş kilidi modunun dosyası varsa ekleme imkanınız varmı hocam.
  • Hocam tam bilmiyorum olayı ve anladığım kadarıyla yorum yapmak istedim...
    Haksızlığa uğradığınızı ve sizi yıldırmak istediktelirini anlıyorum...
    --Froko nicli kişi (Ben froko diyorum gaz çıkartan ama sadece gaz Bir gazlı içecek)Kendini ibişey zanneden,başka kişilerinde yani yandaşlarınında yanında olduğunu gördüm yok bişey paylaşmışlarmış teşekkür etmemişsiniz..Ne basit cümleler kurulmuşş sayılmış atılmış tutulmuş..Acaba o kişiler Rus sitelerinden mod alıp,cfw işinin portlamasını meşhur olan sitede acaba kaç tane mod alıp teşekkür edip karşılığını vermişler,açıkcası düşündürüyor,Google translate kullanıp anlamadığklarını sormuşlardır ve cevap aldıklarında Teşekkür etmişlerdir...Ama google transite teşekkür ettilermi..VALLA gülüyorum ya..Sen kendi başına bi program oyun yapta hakkettiğini al froko (TEŞEKKÜRÜNÜ)..Sizin blogunuzda başarılar diliyorum..Umarım umursamazsınız olumsuz yorumları..Başarılı bi iş çıkıyorsa ortaya Tabiki kıskançlık olacak çekememezlikde...İkonu kendi nasıl yapmış acaba_? Belleyi kendi başına sıfırdan çıkartıp yazmışlar sanki banada,artistlik yapıp ROL mü kapmak istiyorlar..Yazacak çok şey varda deymez...Ki bende bi sürü mod almışımdır sitelerinden,amaç paylaşımdan mutlu olmamaksa yapmayın çıkartmayın mod.Amaç teşekkür etmekse hakketiğini sanıyorsan teşekkür edelim Ama kime _?İsmini söyleyinde ona edelim Rusmu almanmı amerikanmı Kime_?Ordan kopyalayıp kendi sitene yapıştırmakmı teşekkürü haketmek_? 100bin baloncuk yuttum..Kolay gelsin Levet (openstar) Hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 22 Kasım 2011; 1:40:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

Hocam tam bilmiyorum olayı ve anladığım kadarıyla yorum yapmak istedim...
    --Froko nicli kişi (Ben froko diyorum gaz çıkartan ama sadece gaz)Kendini ibişey zanneden,başka kişilerinde yani yandaşlarınında yanında olduğunu gördüm yok bişey paylaşmışlarmış teşekkür etmemişsiniz..Ne basit cümleler kurulmuşş sayılmış atılmış tutulmuş..Acaba o kişiler Rus sitelerinden mod alıp,cfw işinin portlamasını meşhur olan sitede acaba kaç tane mod alıp teşekkür edip karşılığını vermişler,açıkcası düşündürüyor,Google translate kullanıp anlamadığklarını sormuşlardır ve cevap aldıklarında Teşekkür etmişlerdir...Ama google transite teşekkür ettilermi..VALLA gülüyorum ya..Sen kendi başına bi program oyun yapta hakkettiğini al froko (TEŞEKKÜRÜNÜ)..Sizin blogunuzda başarılar diliyorum..Umarım umursamazsınız olumsuz yorumları..Başarılı bi iş çıkıyorsa ortaya Tabiki kıskançlık olacak çekememezlikde...İkonu kendi nasıl yapmış acaba_? Belleyi kendi başına sıfırdan çıkartıp yazmışlar sanki banada,artistlik yapıp ROL mü kapmak istiyorlar..Yazacak çok şey varda deymez...Ki bende bi sürü mod almışımdır sitelerinden,amaç paylaşımdan mutlu olmamaksa yapmayın çıkartmayın mod.Amaç teşekkür etmekse hakketiğini sanıyorsan teşekkür edelim Ama kime _?İsmini söyleyinde ona edelim Rusmu almanmı amerikanmı Kime_?Ordan kopyalayıp kendi sitene yapıştırmakmı teşekkürü haketmek_? 100bin baloncuk yuttum..Kolay gelsin Levet (openstar) Hocam..

onu iyi dedin.... Al ben sana verim teşekkür edilecekleri..
    Ben burdan aldım herşeyi.. verdiğim linklerde de yazdığım mesajları görürsün.

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=56259.0
    http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=56377.0
    http://forum.dailymobile.se/index.php?board=77.0
    http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?p=2684897#2684897
    http://forum.pnht.pl/forumdisplay.php?7-Modding-Section

Edit: Bişey daha ekleyeyim. Şeytan da kibirinden lanetlenip, kovulmadı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 22 Kasım 2011; 0:18:11 >

• Hocam yazılacak inanın o kadar şey varki..dedikodu yuvası olmasını istemiyorum konunuzun..Yapılan işlerinizin başarılığını ve sizin kişilere yardımlarınızı konuşmak lazım..Karşılıksız bu işten haz alıp bi hobi gibi çalışmalarınızı konuşmak yerine..Kendinize bu gibi kişilerden arındırmak adına bi MOD takılın Hocam.İnanın siz onlara cevap yazınca onlarada yazma hakkı doğduğuna inanıp hala sataşacaklardır.Bırakalım onları bunları..
  • Levent abi, Emin abi blogunuz hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza bende boş zamanlarımda elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Bi ekip kurup öyle cfw ofw işlerini yürütmek çok güzel olur ve bu oluşumun içinde seve seve yer almak isterim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: October07

Levent abi, Emin abi blogunuz hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza bende boş zamanlarımda elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Bi ekip kurup öyle cfw ofw işlerini yürütmek çok güzel olur ve bu oluşumun içinde seve seve yer almak isterim..

Aynı şeyi ben diyecektim sana..
    Seni mutlaka görmek isterim bu ekipte..
    Ben nomad (emin) ile konuştum.
    oda farklı bir platform arıyorum dedi.
    phnt gibi bir ekip oluşturacağız.
    şimdilik nomad ve lorelei var..
    lorelei x6 dan sorumlu zaten..,
    ayrıca seni ve atacan'ı mutlaka ekipte görmek isterim.
    çünkü sizler gerçektende değerli insanlarsınız.
    Ha bir de genç bir arkadaş var, adı ömer..
    ilginç fikirlerle geliyor bana.
    onun dediklerini yaparsak, zaten bu telefon bam başka bişey olur..
    onuda sanırım ekibe alacağız..
    Bir birliktelik oluşturmanın yolunu bulmalıyız..

• arkadaşlar bence forumları bırakın Face de bi grup açın orda tüm modderler yönetici olarak bulunsun gereksizleri atarsınız:D
  • openstar nezaman bitiyor bu cfw yahu.... 2 ay oldu sunrise kullanıyorum hiç hard formatda atmadım maşallah emin bey iyi yapmış cfw yi. ama şimdi sizinkisi için sabırsızlandım. bir an önce yeni versiyonu çıkartında ona geçicem. önceki versiyonunuzu falan kullanmadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

openstar nezaman bitiyor bu cfw yahu.... 2 ay oldu sunrise kullanıyorum hiç hard formatda atmadım maşallah emin bey iyi yapmış cfw yi. ama şimdi sizinkisi için sabırsızlandım. bir an önce yeni versiyonu çıkartında ona geçicem. önceki versiyonunuzu falan kullanmadım...

Adami aceleye getirmeyin guzelce yapsin bitirsin sabredin. Ben de su daha sonra farkli bir platformda yayinlayacagim dedigim Sunrise UP'i V60'a uyarlayacagim daha. Herkesin isleri var. Blog da girdi isin icine. Sabredip bekleyin. 2 mukemmel yazilim cikacak ortaya. ( Daha sonralari ekip olarak yazilimlar yapabiliriz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

Hocam tam bilmiyorum olayı ve anladığım kadarıyla yorum yapmak istedim...
    --Froko nicli kişi (Ben froko diyorum gaz çıkartan ama sadece gaz Bir gazlı içecek)Kendini ibişey zanneden,başka kişilerinde yani yandaşlarınında yanında olduğunu gördüm yok bişey paylaşmışlarmış teşekkür etmemişsiniz..Ne basit cümleler kurulmuşş sayılmış atılmış tutulmuş..Acaba o kişiler Rus sitelerinden mod alıp,cfw işinin portlamasını meşhur olan sitede acaba kaç tane mod alıp teşekkür edip karşılığını vermişler,açıkcası düşündürüyor,Google translate kullanıp anlamadığklarını sormuşlardır ve cevap aldıklarında Teşekkür etmişlerdir...Ama google transite teşekkür ettilermi..VALLA gülüyorum ya..Sen kendi başına bi program oyun yapta hakkettiğini al froko (TEŞEKKÜRÜNÜ)..Sizin blogunuzda başarılar diliyorum..Umarım umursamazsınız olumsuz yorumları..Başarılı bi iş çıkıyorsa ortaya Tabiki kıskançlık olacak çekememezlikde...İkonu kendi nasıl yapmış acaba_? Belleyi kendi başına sıfırdan çıkartıp yazmışlar sanki banada,artistlik yapıp ROL mü kapmak istiyorlar..Yazacak çok şey varda deymez...Ki bende bi sürü mod almışımdır sitelerinden,amaç paylaşımdan mutlu olmamaksa yapmayın çıkartmayın mod.Amaç teşekkür etmekse hakketiğini sanıyorsan teşekkür edelim Ama kime _?İsmini söyleyinde ona edelim Rusmu almanmı amerikanmı Kime_?Ordan kopyalayıp kendi sitene yapıştırmakmı teşekkürü haketmek_? 100bin baloncuk yuttum..Kolay gelsin Levet (openstar) Hocam..

O kisi uzun suredir bizle ugrasiyor. Surekli satasiyor . O arkadas bir ara guya 38 program iceren en iyi yazilimi yapacagim demisti. Ne oldu bilinmez?

Bana ceppusula da her seferinde senin dediklerini yazmisti. Neymis her modu nereden aldiysam soyleyecekmisim. Sanki modlarin hepsini ben yapmismisim vs. Vs. Modlarin hepsini tabiki biz yapmiyoruz. Nedir bu adamin derdi bilinmez?

Neyse uzattim kusura bakmayin.

Bu arada atacan sana biraz darildim haberin ola

• sunrise up ı blog sayfanızda yayınlıcaksınız dimi emin abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

sunrise up ı blog sayfanızda yayınlıcaksınız dimi emin abi

Evet.
  • ne kadar sürer tahmini
    o kadar bekledik yükleyemeden gitti de :D daha çok beklemek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

openstar nezaman bitiyor bu cfw yahu.... 2 ay oldu sunrise kullanıyorum hiç hard formatda atmadım maşallah emin bey iyi yapmış cfw yi. ama şimdi sizinkisi için sabırsızlandım. bir an önce yeni versiyonu çıkartında ona geçicem. önceki versiyonunuzu falan kullanmadım...

Adami aceleye getirmeyin guzelce yapsin bitirsin sabredin. Ben de su daha sonra farkli bir platformda yayinlayacagim dedigim Sunrise UP'i V60'a uyarlayacagim daha. Herkesin isleri var. Blog da girdi isin icine. Sabredip bekleyin. 2 mukemmel yazilim cikacak ortaya. ( Daha sonralari ekip olarak yazilimlar yapabiliriz )

vay hocam geri dönmüşsün ya bırak millet ne diyorsa diyor. burası türkiye. cem yılmaz bile neler anlattı bizim insanımız hakkında. milyoldolarlar harcanan bir filme gönül rahatlığıyla "cık, bu film olmamış" diyebiliyoruz :D bence onlar düşüncesiz insanlar. sen niye onları kafana takasınki?

devam hocam

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.