Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

Hocam tam bilmiyorum olayı ve anladığım kadarıyla yorum yapmak istedim...
    Haksızlığa uğradığınızı ve sizi yıldırmak istediktelirini anlıyorum...
    --Froko nicli kişi (Ben froko diyorum gaz çıkartan ama sadece gaz Bir gazlı içecek)Kendini ibişey zanneden,başka kişilerinde yani yandaşlarınında yanında olduğunu gördüm yok bişey paylaşmışlarmış teşekkür etmemişsiniz..Ne basit cümleler kurulmuşş sayılmış atılmış tutulmuş..Acaba o kişiler Rus sitelerinden mod alıp,cfw işinin portlamasını meşhur olan sitede acaba kaç tane mod alıp teşekkür edip karşılığını vermişler,açıkcası düşündürüyor,Google translate kullanıp anlamadığklarını sormuşlardır ve cevap aldıklarında Teşekkür etmişlerdir...Ama google transite teşekkür ettilermi..VALLA gülüyorum ya..Sen kendi başına bi program oyun yapta hakkettiğini al froko (TEŞEKKÜRÜNÜ)..Sizin blogunuzda başarılar diliyorum..Umarım umursamazsınız olumsuz yorumları..Başarılı bi iş çıkıyorsa ortaya Tabiki kıskançlık olacak çekememezlikde...İkonu kendi nasıl yapmış acaba_? Belleyi kendi başına sıfırdan çıkartıp yazmışlar sanki banada,artistlik yapıp ROL mü kapmak istiyorlar..Yazacak çok şey varda deymez...Ki bende bi sürü mod almışımdır sitelerinden,amaç paylaşımdan mutlu olmamaksa yapmayın çıkartmayın mod.Amaç teşekkür etmekse hakketiğini sanıyorsan teşekkür edelim Ama kime _?İsmini söyleyinde ona edelim Rusmu almanmı amerikanmı Kime_?Ordan kopyalayıp kendi sitene yapıştırmakmı teşekkürü haketmek_? 100bin baloncuk yuttum..Kolay gelsin Levet (openstar) Hocam..

O kisi uzun suredir bizle ugrasiyor. Surekli satasiyor . O arkadas bir ara guya 38 program iceren en iyi yazilimi yapacagim demisti. Ne oldu bilinmez?

Bana ceppusula da her seferinde senin dediklerini yazmisti. Neymis her modu nereden aldiysam soyleyecekmisim. Sanki modlarin hepsini ben yapmismisim vs. Vs. Modlarin hepsini tabiki biz yapmiyoruz. Nedir bu adamin derdi bilinmez?

Neyse uzattim kusura bakmayin.

Bu arada atacan sana biraz darildim haberin ola

YAA NE ADAMI 16 YAŞINDA ERGENLİĞİ TAMAMLAMAMIŞ BİR BEBE..
    KİŞİSEL SORUNLARI VAR.. 8 YILDIR ÖĞRETMENİM, ONUN YAŞINDA ÖĞRENCİLERİM OLDU.
    ANCAK BU SORUNLU BİR BEBE..

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

quote:

quote:

openstar nezaman bitiyor bu cfw yahu.... 2 ay oldu sunrise kullanıyorum hiç hard formatda atmadım maşallah emin bey iyi yapmış cfw yi. ama şimdi sizinkisi için sabırsızlandım. bir an önce yeni versiyonu çıkartında ona geçicem. önceki versiyonunuzu falan kullanmadım...

Adami aceleye getirmeyin guzelce yapsin bitirsin sabredin. Ben de su daha sonra farkli bir platformda yayinlayacagim dedigim Sunrise UP'i V60'a uyarlayacagim daha. Herkesin isleri var. Blog da girdi isin icine. Sabredip bekleyin. 2 mukemmel yazilim cikacak ortaya. ( Daha sonralari ekip olarak yazilimlar yapabiliriz )

vay hocam geri dönmüşsün ya bırak millet ne diyorsa diyor. burası türkiye. cem yılmaz bile neler anlattı bizim insanımız hakkında. milyoldolarlar harcanan bir filme gönül rahatlığıyla "cık, bu film olmamış" diyebiliyoruz :D bence onlar düşüncesiz insanlar. sen niye onları kafana takasınki?

devam hocam

Yanlis anlamissiniz. Son actigim konuyu okuyun.

Ben forumdan ayrilacagim demedim , bir daha kendi adimla CFW cikarmayacagim dedim ve Sunrise konusuna bir daha donmeyecegim dedim. Forumdan asla ayrilmadim ayrilmam da. Sunrise UP'i da cikarip kendi adima Cfw isine son verecegim ama olusturacagimiz ekiple Cfw olusturmada tabiki yer alacagim. Ve foruma N8'e Sunrise hazirlama sozum vardi. Onu da ileride yapmayi dusunuyorum.

• @NomadCry msj hafızan dolu galiba iletilmiyo
  • quote:

quote:

quote:

quote:

openstar nezaman bitiyor bu cfw yahu.... 2 ay oldu sunrise kullanıyorum hiç hard formatda atmadım maşallah emin bey iyi yapmış cfw yi. ama şimdi sizinkisi için sabırsızlandım. bir an önce yeni versiyonu çıkartında ona geçicem. önceki versiyonunuzu falan kullanmadım...

Adami aceleye getirmeyin guzelce yapsin bitirsin sabredin. Ben de su daha sonra farkli bir platformda yayinlayacagim dedigim Sunrise UP'i V60'a uyarlayacagim daha. Herkesin isleri var. Blog da girdi isin icine. Sabredip bekleyin. 2 mukemmel yazilim cikacak ortaya. ( Daha sonralari ekip olarak yazilimlar yapabiliriz )

vay hocam geri dönmüşsün ya bırak millet ne diyorsa diyor. burası türkiye. cem yılmaz bile neler anlattı bizim insanımız hakkında. milyoldolarlar harcanan bir filme gönül rahatlığıyla "cık, bu film olmamış" diyebiliyoruz :D bence onlar düşüncesiz insanlar. sen niye onları kafana takasınki?

devam hocam

Yanlis anlamissiniz. Son actigim konuyu okuyun.

Ben forumdan ayrilacagim demedim , bir daha kendi adimla CFW cikarmayacagim dedim ve Sunrise konusuna bir daha donmeyecegim dedim. Forumdan asla ayrilmadim ayrilmam da. Sunrise UP'i da cikarip kendi adima Cfw isine son verecegim ama olusturacagimiz ekiple Cfw olusturmada tabiki yer alacagim. Ve foruma N8'e Sunrise hazirlama sozum vardi. Onu da ileride yapmayi dusunuyorum.

hayırlısı olsun hocam. kolay gelsin

• abi kutunu boşalt, hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorelei

abi kutunu boşalt, hemen.

Bos su anda ama sen yoksun ortalarda.
  • Bugün itibariyle 5800'ımı sattım c6-01 e geçtim.

Symbian Anna CFW side bekliyorum Openstar hocam senden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostname1 -- 22 Kasım 2011; 22:04:48 >
  • @openstar

alarlarda ekran tuş kilidinde ise dokunmatik ekranda durdur ve ertele seçenekleri çalışmıyor. ancak yan taraftan tuşları açtıktan sonra bu iki ikon aktif oluyor bu hatayı da düzeltirmisin yeni çıkan cfw de
  • Hocam blog ve fw çalışmaların hayırlı olsun Birlikten kuvvet doğar İnşallah iyi şeyler çıkacak inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostname1

Bugün itibariyle 5800'ımı sattım c6-01 e geçtim.

Symbian Anna'ya boyle bir CFW yapilamaz. Ama Anna'siz C6-01 vs. lere Sunrise/Moonlight tarzi CFW yapilabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 23 Kasım 2011; 7:41:44 >
  • blog sayfanızın yeni görüntüsü güzel olmuş :)
  • quote:

quote:

Symbian Anna'ya boyle bir CFW yapilamaz. Ama Anna'siz C6-01 vs. lere Sunrise/Moonlight tarzi CFW yapilabilir.

****'te Anna üzerine yapılmış içinde performans modları ve birkaç düzenleme olan Cfw ler mevcut.
    Bende öyle birşeyden bahsetmiştim.
  • quote:

quote:

quote:

****'te Anna üzerine yapılmış içinde performans modları ve birkaç düzenleme olan Cfw ler mevcut.
    Bende öyle birşeyden bahsetmiştim.

Tam anlatamadim sanirim. Anna uzerine Sunrise/Moonlight'daki gibi ayrintili bir yazilim yapilamaz demek istiyorum. Perfrmans duzenlemeli hackli basit bir seyler tabiki yapilabilir. Beni 2 ay kadar once N8 ana konusunda cektiler N8'e Cfw yapmam icin. Ben de soz vermistim ama nasil olacak bu is bilmiyorum. Bos vakit yok gibi gozukuyor.

• levent hocam moonlight ne durumda bitirip vega'ya geçicekmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

levent hocam moonlight ne durumda bitirip vega'ya geçicekmisin ?

Valla bu aralar okulda çok yoğunum.
    Bu hafta sonu moonlight'a bakacam.
    Bitirmeye çalışacağım.
    bende biran önce Vega'ya geçmek istiyorum.
    Ancak c6 severlere iyi bir yazılım bırakmak istiyorum.
  • Benim için hiç farketmez sırası :D hepsini tek tek deniycem
    sizde vegayı beklerken moonlighti kullanın.
    Hocam merak ettim de siz ne öğretmenisiniz
  • vallahı ben vega yı daha çok merak ediyorum . çünkü moonliğht az çok kullandım ve kullanıyoruz. ama vegayı eski sürümünu gördüm ve inanın çok güzel onun için ılllada vega diyom başka bişe demıyom. ve birlikten kuvvet doğar . benim elimden bir şey gelmez gelssse ınaını size bende destek olurum. ama ben şimdilik iyi bir tester olurum başka bir şey olmam.
  • http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=57747.0

Bu ikonlar güzel mi. bunlar yer alsınmı..
    Şimdiden soruyorum. Bunuda sahiplenen çıkar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 23 Kasım 2011; 20:30:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=57747.0

Bu ikonlar güzel mi. bunlar yer alsınmı..
    Şimdiden soruyorum. Bunuda sahiplenen çıkar..

Ben beğenmedim Anna & N9 mix daha güzel
  • bu ikonlar daha güzel.bence cfw de bunlar olmalı.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.