Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam buraya her zaman olmazsa olmaz her moda uyguladigim seyleri ekliyorum, bir goz atarsan sevinirim (boot, wallpaper,effect ve font dosyalari iceriyor.) hosuna gidecegine eminim.

Yeni modu sabirsizlikla bekliyorum, kolay gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swisyn

Hocam buraya her zaman olmazsa olmaz her moda uyguladigim seyleri ekliyorum, bir goz atarsan sevinirim (boot, wallpaper,effect ve font dosyalari iceriyor.) hosuna gidecegine eminim.

Teşekkürler.. Çok saol.. Kızlar da güzelmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Hocam buraya her zaman olmazsa olmaz her moda uyguladigim seyleri ekliyorum, bir goz atarsan sevinirim (boot, wallpaper,effect ve font dosyalari iceriyor.) hosuna gidecegine eminim.

+1
    Hocam linkleri sildiğin iyi olmuş sorunların en aza indirildiği bir sürüm daha iyi olacaktır.Kolay gelsin.

• belle'siz,fixli ve düzgün bir versiyonu bekliyorum, performans odaklı. görselliği isteyen yapabilir.
  • openstar belle barı kaldıracağım demişsin belle bar dediğin şu altta yazılar yerine simgelerden bahsediyorsan bence kaldırma çok hoş bence, eğer kaldıracaksan da nasıl ekleneceğini gösterirsen sevinirim çünkü çok istiyorum öyle olmasını (kardeşimde c6-01 var biraz onu kıskanıyorumda ) ayrıca bence şuan oluşturduğun cfw kalıbını bozma yani sıfırdan yaparsan bile şu anki içerikler değişiklikler ve modlar çok güzel
  • Ben cfw yi çok beğendim.buglar giderilirse süper bir cfw olur.
    0 dan yapmak yerine sorunlar giderilsin kanımca.
  • En kolay yol yeniden yapmak..
    yapılmışı çözmek daha zor..
    Belle barda bir deneme daha yaparım..
    %100 olursa belle li olur ..
    olmazsa normal olur..
  • quote:

quote:

Aslında dahası varda hepsini eklemiyeyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swisyn -- 20 Kasım 2011; 23:31:02 >

• Openstar hocam DTMF gönderme sayfası açılınca reset atıyor telefon.
    DTMF ile ilgili dosyaları biliyormusunuz acaba ?
  • Bence openstar vega3 direk geçsen. :D Hiç uğraşma artık şu cfw ile. :D
  • openstar şimdiden kolay gelsin, hala aynı heyecanla beklemekteyim, çaba ve yılmadan çalışmaların içinde teşekkürler, sizler olmasanız sinir olup telefonu çoktan satmıştım buda bana maddi zarar demektir ama sizler yani cfw yapanlar sayesinde telefondan zevk alıyorum :D
  • Ne zaman ustam başladığı şeyi yarım bıraktı. Moonlight'ı bırakalım Vega'yı yapalım hurraaa... Olurmuş mu öyle şey?
  • openstar yeni CFW hayırlı olsun eline koluna sağlık.
    Ancak ben halen Moonlight CFW ni kullanıyorum.
    Hard format atmadan bu kadar uzun süre kararlı giden bir CFW görmedim.
    Ram ne kadar program yüklersen yükle ki buna QT veya oyunlarda dahil,2 aydır kulanmama rağmen C hafızası 57 MB,RAm ise 50 altına düşmüyor.
    Emeklerin ve ilgin için çok teşekkürler.
  • Bence en güzel moonlight v1 Hocam..Bu sürümünüz beni tamamiyle orjinalden soğutmuştur..Belle bar bu sürümünüzde sadece ana menüde vardı..Yeni yazılımınızdada sadece ana ekranda olsa yeterli..Kendi fikrim..Çünkü bu yazılımınızda..Kayde değer hiç bir hata görmedim..
  • quote:

En kolay yol yeniden yapmak..
    yapılmışı çözmek daha zor..
    Belle barda bir deneme daha yaparım..
    %100 olursa belle li olur ..
    olmazsa normal olur..

vega2 v60 a yuklenır mı hocam ?
  • Levent yazilim konusunda yeni faaliyete gececek blog dan devam edecek. Ben de blog da bulunacagim. Aslinda Levent sayesinde blog olusumuna katildim tesekkur ederim ona. Ben son yazilimimi o blog da yayinlayacagim. Ama bir daha Cfw hazirlamayacagim. Belki olursa ileride bir ekip kurariz, o ekipte yer alirim. Ama daha once dedigim gibi Sunrise yok artik. Asla kendim Cfw hazirlamayacagim.

Levent daha cok blog da faaliyet gosterecek. Ben yazilim ve diger konularda blog da bulunacagim. Ama bu forumda da CFW haricinde her turlu konuda bulunacagim. Bu forumda CFW konusunda destek vermeyecegim dedigim gibi.

Hayirli olsun. Ve Levent'e cok tesekkurler blog icin.

Levent in son mesajlari silindigi icin ben yazayim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Kasım 2011; 17:12:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Levent yazilim konusunda yeni faaliyete gececek blog dan devam edecek. Ben de blog da bulunacagim. Aslinda Levent sayesinde blog olusumuna katildim tesekkur ederim ona. Ben son yazilimimi o blog da yayinlayacagim. Ama bir daha Cfw hazirlamayacagim. Belki olursa ileride bir ekip kurariz, o ekipte yer alirim. Ama daha once dedigim gibi Sunrise yok artik. Asla kendim Cfw hazirlamayacagim.

Levent daha cok blog da faaliyet gosterecek. Ben yazilim ve diger konularda blog da bulunacagim. Ama bu forumda da CFW haricinde her turlu konuda bulunacagim. Bu forumda CFW konusunda destek vermeyecegim dedigim gibi.

Hayirli olsun. Ve Levent'e cok tesekkurler blog icin.

Levent in son mesajlari silindigi icin ben yazayim dedim.

ustam sevındım. üç beştane kendini bilmez kişi o kocaman yüreklı,paylaşımı seven paylaştıkça zevk alan kendi bildiğini topluma yayan O KOCAMAN yüreklıi ınsanın yeniden dönüp bilgilerini tekrardan paylaşacağına çoookkk sevındim. Hz. Ali efendimizin dedigi şu söz herkese örnek olsun ve ona göre eleştirelim. ". bana bir harf öğretenın kırk yıl kölesi olurum. " ve arkadaşlar ben 5800 aldığım zaman daha ev ekranını değiştıremez ken şimdi zevkıme göre istediğim cfw yükleyebiliyorum. o nun için hocalarımıza saygısızlık yapmayalim... lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öztürk75.eray -- 21 Kasım 2011; 17:12:45 >

• hocam bu blog sayfanıza nasıl üye olucaz kayıt ol a tıkladığımızda wordpress sitesi açmak için kayıt olma sayfası çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

hocam bu blog sayfanıza nasıl üye olucaz kayıt ol a tıkladığımızda wordpress sitesi açmak için kayıt olma sayfası çıkıyor

evet bende kayıt olamadım.
  • hocam işinize karışmak gibi olmasın ama bence sitede fazla bişey yapmamışken tr.gg sitesi açın hem daha kısa domain hem kayıt falan olur ben bunda hiç foruma kayıt olma göremedim
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.