Şimdi Ara

Moons of Madness Türkçe Yama Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    - İpuçları
    - Görevler
    - Notlar
    - Bilgisayar yazışmaları

Oyun içi konuşmalar araç bulunamaması sebebiyle yapılamamıştır ancak çevirisi yapılan kısımlar senaryoyu anlayıp oyunu oynamanıza yetecektir.

Dosya .pak formatındadır. Moons of Madness\MoonsOfMadness\Content\Paks klasörü içine atmanız yeterlidir.

İyi oyunlar...

Türkçe Yama İndir

• Ellerinize, emeğinize sağlık. Oyun da şuan indirimde, alıp almama arasında ikilemdeyim. Lovecraft seviyoruz, yürüme simülatörü sevmiyoruz.

@freeman başkan,

Kaynanamız seviyormuş. Artık darısı başka istek konularına olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Ellerinize, emeğinize sağlık. Oyun da şuan indirimde, alıp almama arasında ikilemdeyim. Lovecraft seviyoruz, yürüme simülatörü sevmiyoruz.

@freeman başkan,

Kaynanamız seviyormuş. Artık darısı başka istek konularına olsun.
    Elimdeki oyun bitince bunu çeviririm diyordum. Artık gerek kalmadı. Yürüme similasyonu felan fark etmez. Lovercraft varsa her türlü oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 1 Mart 2020; 10:45:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eline sağlık, güzel işçilik.
  • Teşekkürler çeviri için.Oyun bana SOMAYı andırdı biraz.Soma benim en sevdiğim oyunlardan biridir.Onun kadar etkili mi bu oyunda .Türkçe yaması çıktığı için alasım var ama pahalı geldi .
  • chris92 C kullanıcısına yanıt
    Sıkıcı değil ama buna benzer bir uzay oyunu olan Deliver Us The Moon çok daha başarılıydı. O kadar para etmez.
  • Hocam emeginjze saglik oyunici konusmalar oyunda cok yer kapliyor mu
    Senaryoya tam anlamadan bu tur oyunlardan tat alinmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ellerinize sağlık hocam
  • baaburcan kullanıcısına yanıt
    Açıklamada yazmıştım.

Oyun içi konuşmalar araç bulunamaması sebebiyle yapılamamıştır ancak çevirisi yapılan kısımlar senaryoyu anlayıp oyunu oynamanıza yetecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Açıklamada yazmıştım.

• Deliver Us The Moon bitirmiş biri olarak bu oyunu da oynamak için nedenimiz oldu sayenizde elinize sağlık.

Deliver Us The Moon TR yama konusunu da bırakayım buraya denemek isteyenler için;https://forum.donanimhaber.com/deliver-us-the-moon-turkce-yama-2-0-oyunceviri-cikti--140435209
  • Elinize sağlık teşekkürler

• Elinize emeğinize sağlık indirmeye bıraktım bu akşam başlarım.

• bekliyodum sağol.
    dün layers of fear, bugün draugen derken bunu oynamak güzel olucak.
  • Eline sağlık :D teşekkür ederim.
  • Dostum dosyaları açtım.

Txt olanları Türkçe'ye çevir dosyaları kurcalama geri paketleyip vereyim sana,sende hikayeyi tamamlamış ol.

Diyalog Dosyası

• teşekkürler yapacağınız diğer çalışmalardada başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Maverick1525

Dostum dosyaları açtım.

Txt olanları Türkçe'ye çevir dosyaları kurcalama geri paketleyip vereyim sana,sende hikayeyi tamamlamış ol.

Diyalog Dosyası

Bu attığınız dosyalar son sürümdenmi. Yoksa çıkan ilk sürümdenmi. Çünki bilidiğim kadarı ile bu oyuna program yapılması gerekiyor. Çıkan ilk sürüm programsız açılıyordu.

• freeman1930 kullanıcısına yanıt

yabancı sitede paylaşılmış dosyalar oradan aldım. emin değilim son güncellemeyi aldığını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick1525 -- 3 Ekim 2020; 23:16:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.