Şimdi Ara

Mop beklentileri karşıladı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu soruyu soruyorum çünkü ona göre bir karar vereceğim şuan diabloya sarmış durumdayım mop da merak ediyorum accountu açtırmadan önce oynayanların görüşünü merak ediyorum oyun ne seviyede billizin dediği gibi bütün wow oyuncularına hitap ediyor mu vs... İzlenimlerim pek bir olumsuz yorum olmadığı şeklinde ama

• Hazır sarmışken bence kal orda hocam, bence karşılamadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

Hazır sarmışken bence kal orda hocam, bence karşılamadı...
    Bence beklentileri karşıladı, en azından catadan daha iyi bir başlangıç yaptı ve umut veriyor.

levelling bölgeleri güzel. millet orgrimmarda tıkılıp kalmıyor level capleyince. reputation kasıyor item almak için, world bossları kovalıyor. kimisi pandaria başkentinde takılıyor, kimisi orgrimmar/stormwindde takılıyor. classlar daha güzel oldu, her classta belli bazı hamallıklar kalktı, vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Bence beklentileri karşıladı, en azından catadan daha iyi bir başlangıç yaptı ve umut veriyor.

levelling bölgeleri güzel. millet orgrimmarda tıkılıp kalmıyor level capleyince. reputation kasıyor item almak için, world bossları kovalıyor. kimisi pandaria başkentinde takılıyor, kimisi orgrimmar/stormwindde takılıyor. classlar daha güzel oldu, her classta belli bazı hamallıklar kalktı, vs.

Alıntıları Göster
    MoP ve Cata satışlarına bakınca Cata daha fazla satılmış. Gerçi her yeni ek paket, öncekine göre daha az satılmıştı ama MoP daki düşüş diğerlerinden çok daha fazla. Biraz Burning Crusade havası vermeye çalışmışlar rep kasmayı zorlaştırarak, oyuncuları tek şehirde toplamayarak ama yinede Burning Crusade deki kadar zor ve eğlenceli değil oyun. Dikkatimi çeken bir nokta da şu oldu, open world de bulunan rare moblar solo olarak önceki paketlerdekiler kadar kolay indirilmiyor. Tabi çokda zorlamıyor ama yinede solo aksiyon arayanlar için gayet iyi, küçük bir boss havası verebiliyor.

Pet battle sistemini çok beğendim. Critter ve beast dışında fight yapmadığım için Lil'XT yeterli olmuştu ama ilerledikçe 2-3 pet birden geliyor ve hepsi farklı türden olunca petin avantajı dezavantaja dönüşebiliyor.

Şunuda eklemeden geçmek istemedim, shamanlar Catada olduğundan daha iyi durumda gibi geldi bana. Sürekli resto oynamıştım, şu an leveling için mecburen elementala geçtim ve fena değil, healer hayranlığım olmasa elemental olarak kalabilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ywizzle -- 3 Ekim 2012; 13:06:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

MoP ve Cata satışlarına bakınca Cata daha fazla satılmış. Gerçi her yeni ek paket, öncekine göre daha az satılmıştı ama MoP daki düşüş diğerlerinden çok daha fazla. Biraz Burning Crusade havası vermeye çalışmışlar rep kasmayı zorlaştırarak, oyuncuları tek şehirde toplamayarak ama yinede Burning Crusade deki kadar zor ve eğlenceli değil oyun. Dikkatimi çeken bir nokta da şu oldu, open world de bulunan rare moblar solo olarak önceki paketlerdekiler kadar kolay indirilmiyor. Tabi çokda zorlamıyor ama yinede solo aksiyon arayanlar için gayet iyi, küçük bir boss havası verebiliyor.

Pet battle sistemini çok beğendim. Critter ve beast dışında fight yapmadığım için Lil'XT yeterli olmuştu ama ilerledikçe 2-3 pet birden geliyor ve hepsi farklı türden olunca petin avantajı dezavantaja dönüşebiliyor.

Şunuda eklemeden geçmek istemedim, shamanlar Catada olduğundan daha iyi durumda gibi geldi bana. Sürekli resto oynamıştım, şu an leveling için mecburen elementala geçtim ve fena değil, healer hayranlığım olmasa elemental olarak kalabilirdim.

Alıntıları Göster
    Bende karşıladığını düşünenlerdenim.
    Quest sistemi gayet güzel ve çok zevkli olmuş.
    Dungeon yap level atla olayını bitirmişler tamamen.
    Item alabilmek için exalted olma olayı gayet iyi olmuş.
    Ana şehirlere tıkılan oyuncular yerine daha fazla sahada gezen oyuncu görmek güzel bir duygu.

• quote:

Orijinalden alıntı: vuskas

Bende karşıladığını düşünenlerdenim.
    Quest sistemi gayet güzel ve çok zevkli olmuş.
    Dungeon yap level atla olayını bitirmişler tamamen.
    Item alabilmek için exalted olma olayı gayet iyi olmuş.
    Ana şehirlere tıkılan oyuncular yerine daha fazla sahada gezen oyuncu görmek güzel bir duygu.

Alıntıları Göster
    Pet battle olayı güzel olmuş canın sıkılınca insanı uğraştıracak bir şey,
    Mop'u sadece paladinle oynadığım için onun için konuşabilirim, crusader auranın pasif olması gibi sınıftaki değişiklikler hoşuma gitti,
    Rare mobların sadece renkleri değişik ve büyük olmamaları güzel olmuş
    level atlarken sanırım adventuring vendor idi, hazır set alabileceğin npc ler olması diğer talentleri denemek isteyenler için çok iyi olmuş
    Questlerin sınıfına göre ödül vermesi de güzel bir değişiklik.

yeni görevleri sıkıcı buldum, hemen hemen hepsi git şundan şu kadar topla bundan bu kadar öldür şeklinde, madem tank oynuyorum zindanlara gireyim bari dedim, 90'a kadar topu topu sadece 4 zindan var.
    yeni zindan tasarımları da pek hoşuma gitmedi
    grind olayını sevmediğim için dailylerle uğraşarak reputation kasmak pek bana göre değil bunun yerine zor heroicler ama tabardları tercih ederdim cata daki gibi.
    professionların son düzlüklerini yavaş yavaş kasmak en çok hoşuma giden şeylerden biriydi wow'da, mopun 2. gününde 2 professionda 600lendi.

Genel olarak eski ek paketler kadar sarmadı şimdilik ama kesin konuşmak için de biraz erken sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

Mop'u sadece paladinle oynadığım için onun için konuşabilirim, crusader auranın pasif olması gibi sınıftaki değişiklikler hoşuma gitti,
    level atlarken sanırım adventuring vendor idi, hazır set alabileceğin npc ler olması diğer talentleri denemek isteyenler için çok iyi olmuş

yeni görevleri sıkıcı buldum, hemen hemen hepsi git şundan şu kadar topla bundan bu kadar öldür şeklinde, madem tank oynuyorum zindanlara gireyim bari dedim, 90'a kadar topu topu sadece 4 zindan var.
    grind olayını sevmediğim için dailylerle uğraşarak reputation kasmak pek bana göre değil bunun yerine zor heroicler ama tabardları tercih ederdim cata daki gibi.
    professionların son düzlüklerini yavaş yavaş kasmak en çok hoşuma giden şeylerden biriydi wow'da, mopun 2. gününde 2 professionda 600lendi.

Genel olarak eski ek paketler kadar sarmadı şimdilik ama kesin konuşmak için de biraz erken sanırım.

questler hakikaten çok sıkıcı, hele helede bazı questler(anladınız yengeç görevi inanııııllllmaz kötü) bir quest için yarım saat ugrastım
    item için reputation olayı alt kasanlara eziyet olacak.. level kasarken zindanların azlığı benide rahatsız etti.. 90 olamadan uçamama olayınada ayrıca bozuldum..

content başında insanların sıkılmamasını sağlamak için her şeyi eziyet verecek derecede zor tutmaları bence gereksiz.. sadece raidler zor olabilirdi.. heroicler zor olabilirdi.. ama angarya olmamalıydı..

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

questler hakikaten çok sıkıcı, hele helede bazı questler(anladınız yengeç görevi inanııııllllmaz kötü) bir quest için yarım saat ugrastım
    item için reputation olayı alt kasanlara eziyet olacak.. level kasarken zindanların azlığı benide rahatsız etti.. 90 olamadan uçamama olayınada ayrıca bozuldum..

content başında insanların sıkılmamasını sağlamak için her şeyi eziyet verecek derecede zor tutmaları bence gereksiz.. sadece raidler zor olabilirdi.. heroicler zor olabilirdi.. ama angarya olmamalıydı..

Alıntıları Göster
    cata başlangıcına göre hc dungeonlar daha basit, healerlar daha az zorlanıyor.

questlerdeki konusmalar , yürümeler vs daha fazla ve uzun olmus ama oyunun paso yaratık kesme işini biraz değiştirmek istemişler.

rep kasma icin daily q yapmak aslında bir nevi oyunda "canım sıkılıyor yapacak birseyim yok" diyenlere iyi olmuş.

bu sene yıllardır oynamadıgım bir karakterimle oynayacagım icin mesleklerde sıkıntım var,sadece 5-6k param var :) alt char yapmak suan icin baya zor olacak.

umarım epiclere ulaşmak zor olur. eskiden hc dungeon sonundaki boss kesin 1 epic düsüyordu bari onu düzeltmişler, ona sevindim.

pvp de ne olur görecegiz. daha belli değil.

world bosslar iyi olmuş. sayısı arttırılabilir, world boss kesen raide baskın yapmakda pek bir zevkli olur

pet dövüşlerine henuz hic baslamadım.

classlardaki skiller temel olarak birbirinin kopyası, sadece isimleri değişmiş , mana enerji gibi olmuş, mana arttıran skilleri kullanmadıgınızda mananız hızla bitebiliyor. proclar her classta etkili olmus. (shamanlardaki mastery gibi proclar var her classta)

yinede wow aynı wow. sadece yeni temiz bir sayfa acılmıs o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

cata başlangıcına göre hc dungeonlar daha basit, healerlar daha az zorlanıyor.

questlerdeki konusmalar , yürümeler vs daha fazla ve uzun olmus ama oyunun paso yaratık kesme işini biraz değiştirmek istemişler.

rep kasma icin daily q yapmak aslında bir nevi oyunda "canım sıkılıyor yapacak birseyim yok" diyenlere iyi olmuş.

bu sene yıllardır oynamadıgım bir karakterimle oynayacagım icin mesleklerde sıkıntım var,sadece 5-6k param var :) alt char yapmak suan icin baya zor olacak.

umarım epiclere ulaşmak zor olur. eskiden hc dungeon sonundaki boss kesin 1 epic düsüyordu bari onu düzeltmişler, ona sevindim.

pvp de ne olur görecegiz. daha belli değil.

world bosslar iyi olmuş. sayısı arttırılabilir, world boss kesen raide baskın yapmakda pek bir zevkli olur

pet dövüşlerine henuz hic baslamadım.

classlardaki skiller temel olarak birbirinin kopyası, sadece isimleri değişmiş , mana enerji gibi olmuş, mana arttıran skilleri kullanmadıgınızda mananız hızla bitebiliyor. proclar her classta etkili olmus. (shamanlardaki mastery gibi proclar var her classta)

yinede wow aynı wow. sadece yeni temiz bir sayfa acılmıs o kadar.

Alıntıları Göster
    şu epicler zor alınsın muhabbetine oldum olası anlam veremiyorum. Herkes alabiliyor işte ne güzel.. item altı üstü. mavi olsa ne olacak epic olsa ne olacak.

Haa becerebiliyorsan git heroic raid gear ı yap. onlara ulaşmak zor, herkeslerde yok mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: icphedia

şu epicler zor alınsın muhabbetine oldum olası anlam veremiyorum. Herkes alabiliyor işte ne güzel.. item altı üstü. mavi olsa ne olacak epic olsa ne olacak.

Haa becerebiliyorsan git heroic raid gear ı yap. onlara ulaşmak zor, herkeslerde yok mesela.

LFR çıksın hele bir görürsünüz yalama epicleri
    bir sezon değişsin mecbur item level yükselmesi ile honorla alınabilen pvp setleri epic olacak.. ilk yapılan raidlerdeki itemlardan da iyi olacaklar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: icphedia

LFR çıksın hele bir görürsünüz yalama epicleri
    bir sezon değişsin mecbur item level yükselmesi ile honorla alınabilen pvp setleri epic olacak.. ilk yapılan raidlerdeki itemlardan da iyi olacaklar..

Alıntıları Göster
    Epic diye neden takılıyorsunuz ki? En iyi epic item a erişmek zaten zor. Şurada kaç kişi full heroic raid gear yaptı acaba? bir elin parmaklarını geçeceğini sanmıyorum.

• Cata Heroiclerde bir anlık dalgınlıkta 150k damage alıp yatıyordun. 10 kere wipe oluyordu yav. Sonra HoT geldi o ise çok kolaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Cata Heroiclerde bir anlık dalgınlıkta 150k damage alıp yatıyordun. 10 kere wipe oluyordu yav. Sonra HoT geldi o ise çok kolaydı
    akşamları servera bağlanmak 1 saat sıra beklediğim için fazla oynayamıyorum o yüzden tam bilemeyeceğim karşıladı mı karşılamadı mı ama blizzardın çok çok ağır şekilde fail olduğu açık bu ek pakette
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

akşamları servera bağlanmak 1 saat sıra beklediğim için fazla oynayamıyorum o yüzden tam bilemeyeceğim karşıladı mı karşılamadı mı ama blizzardın çok çok ağır şekilde fail olduğu açık bu ek pakette

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

quote:

Orijinalden alıntı: celades

+1

Alıntıları Göster
    Arkadaş dungeonla level atlama olayi kalktı demissiniz ben bizzat quest yapmadan 2 gunde 50 level oldum dungeonla heirloom dahil. Millet köpek gibi dungeonda. PvP de low level healerlar ölümsüz zaten üst levellarda durum nedir bilmiyorum ancak Monk Healer biraz abartı olmuş gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: zodd

Arkadaş dungeonla level atlama olayi kalktı demissiniz ben bizzat quest yapmadan 2 gunde 50 level oldum dungeonla heirloom dahil. Millet köpek gibi dungeonda. PvP de low level healerlar ölümsüz zaten üst levellarda durum nedir bilmiyorum ancak Monk Healer biraz abartı olmuş gibi geldi bana.

Alıntıları Göster
    dungeonla level atlama olayını MOP dungeonları için söylemiş arkadaş.genel degil yani.
  • Mopta satislarin dusmesi mop hakkinda bilgi vermez aksine cataclysm in kotu oldugu ve insanlari soguttugu sonucuna ulastirir ki benim fikrim bu yondeydi.

Dungeon ve mekanlara ozenmisler.

Monk classinin suan biraz guclu oldugunu dusunuyorum. Ancak boyle enteresan bir class arenadaki belli setup tabularini kirabilir. Mage-rogue, warlock-shaman gibi. Healerlari oldurmek dahada iskence olmus. Ancak bunun disinda pvpye pek yorum yapamayacagim.

Bazi ufak detaylar var sinirimi bozan. Mesela pvp vendorunu oyle biryere koymuslarki kalabalik serverlarda vendora tiklayabilene ask olsun.

Yeni bir meslek guzel olabilirdi.

Milyonlara varan player hpleri olacak ve bu bence iyi birsey degil. Lich king zamanindaki hp ve damage oranlari gayet yerindeydi. Bu tarz bir yuzdeli hp dususune gidebilirlerdi.

Simdilik dusuncem nötr gibi. Ama Cataclysm gibi ozensiz, dengesiz ve hos olmayan bir paketten cok daha guzel oldugu kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seank -- 4 Ekim 2012; 2:06:34 >

• Hiç Rogue kalmamış galiba oyunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Hiç Rogue kalmamış galiba oyunda ?

Evet,ben de bunu söyleyecektim. Çok çok az gördüm.
  • Rogue bence dedikleri kadar kötü değil
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.