Şimdi Ara

Mop beklentileri karşıladı mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seank
    Bazi ufak detaylar var sinirimi bozan. Mesela pvp vendorunu oyle biryere koymuslarki kalabalik serverlarda vendora tiklayabilene ask olsun.

Bu sorunu baya bir süre önce çözdüler aslında, öncelikle keybindings kısmından "interact with target"'a bir tuş atıyorsun.

Sonra tıklamak istediğin npc'yi bir şekilde seçiyorsun (adını biliyorsan "/target isim" makrosu ile, adını bilmiyorsan ctrl+V ile bütün isim barları açıp orda diğerler insanlara göre farklı görünen npc'yi direk seçebilirsin.) Npc target'ında iken "interact with target" için atadığın tuşa basınca üstüne sağ tıklamışsın gibi işlem görecektir.
  • Daha önce söylemiştim, tekrar söylemek istedim, elemental shamanlar çok harika olmuş. Ascendance formdayken lava burst cd olmadan atması, chain lightning yerine Lava Beam atması ve 90 level talenti Elemental Blast hem kendisi hemde crit, mastery veya hasteyi 8 sn boyunca 3.5k artırmasıyla shamanı biraz birşeye benzetmişler. Totemler gitti diye oynanmaz diyordum ama totemlerin yerini bir şekilde doldurmuşlar. Restoda bu kadar eğlenceli olur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saphrenia

quote:

Bazi ufak detaylar var sinirimi bozan. Mesela pvp vendorunu oyle biryere koymuslarki kalabalik serverlarda vendora tiklayabilene ask olsun.

Bu sorunu baya bir süre önce çözdüler aslında, öncelikle keybindings kısmından "interact with target"'a bir tuş atıyorsun.

Sonra tıklamak istediğin npc'yi bir şekilde seçiyorsun (adını biliyorsan "/target isim" makrosu ile, adını bilmiyorsan ctrl+V ile bütün isim barları açıp orda diğerler insanlara göre farklı görünen npc'yi direk seçebilirsin.) Npc target'ında iken "interact with target" için atadığın tuşa basınca üstüne sağ tıklamışsın gibi işlem görecektir.

CTRL V sadece NPClerdeki name plateleri gösteriyor.. peki tıklanmak istenen şey bir obje ise? bence çözüm bu şekilde olmak yerine NPCLere belli bir mesafeden fazla yaklaşılmasına izin verilmemeli.. daha öncede oldugu gibi üstlerine cıkılması, içlerinden geçilmesi engellenmeli.. ayrıca PVP vendorlerin yeri hakikaten saçma ötesi.. dagın basına vendor koymuş adamlar .. valorları conquest, justiceleri honor yapayım 3-5 parca bir şey alayım desen ogrimara gidip cevirip gelmek gerekecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

quote:

CTRL V sadece NPClerdeki name plateleri gösteriyor.. peki tıklanmak istenen şey bir obje ise? bence çözüm bu şekilde olmak yerine NPCLere belli bir mesafeden fazla yaklaşılmasına izin verilmemeli.. daha öncede oldugu gibi üstlerine cıkılması, içlerinden geçilmesi engellenmeli.. ayrıca PVP vendorlerin yeri hakikaten saçma ötesi.. dagın basına vendor koymuş adamlar .. valorları conquest, justiceleri honor yapayım 3-5 parca bir şey alayım desen ogrimara gidip cevirip gelmek gerekecek..

Biz Taurenlerin oyundaki tek eğlencesine mani olmayınız lütfen!

TBC deki ilk arene vendolarını ve banka önü posta kutularını az terörize etmedik, etmeye de devam edeceğiz mamut ve kodolar ile!

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

quote:

Biz Taurenlerin oyundaki tek eğlencesine mani olmayınız lütfen!

TBC deki ilk arene vendolarını ve banka önü posta kutularını az terörize etmedik, etmeye de devam edeceğiz mamut ve kodolar ile!

kodo değilde mor bir kuş var firelandsten düşen onunla posta kutusuna yaklaşınca tüm tüyler clickable oldugunda posta kutusu tamamen kullanılamaz hale geliyor.. Bunu yapanlara nadir gülerim genelde whisperdan söverim

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

akşamları servera bağlanmak 1 saat sıra beklediğim için fazla oynayamıyorum o yüzden tam bilemeyeceğim karşıladı mı karşılamadı mı ama blizzardın çok çok ağır şekilde fail olduğu açık bu ek pakette

Kesinlikle sadece öğleleri girebiliyorum akşamları beklemeye üşeniyorum genellikle o yüzden denk gelemiyoruz bir türlü senle
  • @tosunpasa

Oyunun heryerine görünmez duvarlar konsun istiyorsun yani. Bir MMO için olabilecek en kötü şey olur bu emin olabilirsin. Yer gök NPC kaynıyor, böyle sistem getirseler adım atamayız duvarlara çarpmaktan.

Oyunda bu güne kadar kaç kere üstünde onlarca insan var diye bir iteme tıklayamadın? Ben nerdeyse 8 senedir oynuyorum toplasan 3 bilemedin 4 kere olmuştur. O kadar da olsun yani mmo oynuyoruz, 20 kişi toplanmış bir yerde birşey yapıyorsa sen sanki onlar orda yokmuş gibi işine baksan çok daha büyük eleştiriler alır oyun.

Ctrl+V sadece npc'leri ismini göstermez bu arada, nasıl ayarlamışsan onu gösterir (sadece düşmanlar, sadece dostlar, totemler, petler, herkes vs diye gidiyor ayarlar)

Oyunda npc'lere tıklayamamk diye bir sorun var ama ilk çıktığı günden beri, bunada böyle basit bir çözüm getirdiler. Hatta bu sistem geldiğinden beri bu kısayol tuşu en çok kullandığım tuş haline geldi. Yerde koşturup duran bir böcek varsa ve benim ona quest için tıklamam gerekiyorsa mesela, ben daha ona yaklaşmadan targeta alıp sonra yaklaşıp bu tuş ile yapmaya başladım görevleri falan. Baya rahat oluyor tavsiye ederim.

Vendorların bulunduğu yere gelirsek, insanlar 3 expansiondır ağlıyor, "herkes shattrath, dalaran, orgrimmar, sw'den çıkmıyor, hep burda takılıyor, dünya bomboş, world pvp yok" diye gidiyor eleştiriler. Adamlarda bu sebeple bütün önemli vendor, trainer, quest giver, daily ne varsa şehir dışına almışlar. Vanila wow'dan beri ilkkez şehirler bariz boş. Ki bu iyi birşey yani, olması gereken bu. Fazla alışmışsınız herşeyin yan yana orgrimmar'da olmasına, MMo oynuyorsun, kırkyılın başı honor-justice çevirmek için bir yere gidip gelmeye bile üşenir olmuşsunuz.

• quote:

@tosunpasa

Oyunun heryerine görünmez duvarlar konsun istiyorsun yani. Bir MMO için olabilecek en kötü şey olur bu emin olabilirsin. Yer gök NPC kaynıyor, böyle sistem getirseler adım atamayız duvarlara çarpmaktan.

Oyunda bu güne kadar kaç kere üstünde onlarca insan var diye bir iteme tıklayamadın? Ben nerdeyse 8 senedir oynuyorum toplasan 3 bilemedin 4 kere olmuştur. O kadar da olsun yani mmo oynuyoruz, 20 kişi toplanmış bir yerde birşey yapıyorsa sen sanki onlar orda yokmuş gibi işine baksan çok daha büyük eleştiriler alır oyun.

Ctrl+V sadece npc'leri ismini göstermez bu arada, nasıl ayarlamışsan onu gösterir (sadece düşmanlar, sadece dostlar, totemler, petler, herkes vs diye gidiyor ayarlar)

Oyunda npc'lere tıklayamamk diye bir sorun var ama ilk çıktığı günden beri, bunada böyle basit bir çözüm getirdiler. Hatta bu sistem geldiğinden beri bu kısayol tuşu en çok kullandığım tuş haline geldi. Yerde koşturup duran bir böcek varsa ve benim ona quest için tıklamam gerekiyorsa mesela, ben daha ona yaklaşmadan targeta alıp sonra yaklaşıp bu tuş ile yapmaya başladım görevleri falan. Baya rahat oluyor tavsiye ederim.

Vendorların bulunduğu yere gelirsek, insanlar 3 expansiondır ağlıyor, "herkes shattrath, dalaran, orgrimmar, sw'den çıkmıyor, hep burda takılıyor, dünya bomboş, world pvp yok" diye gidiyor eleştiriler. Adamlarda bu sebeple bütün önemli vendor, trainer, quest giver, daily ne varsa şehir dışına almışlar. Vanila wow'dan beri ilkkez şehirler bariz boş. Ki bu iyi birşey yani, olması gereken bu. Fazla alışmışsınız herşeyin yan yana orgrimmar'da olmasına, MMo oynuyorsun, kırkyılın başı honor-justice çevirmek için bir yere gidip gelmeye bile üşenir olmuşsunuz.

oyunun her yerine değil sadece posta kutularına ve vendorlara konulsun isterdim.. CTRL V ile totemi seçilebilir yapabilirsin ama yerde duran clickable bir objeyi yapamazsın.. Çünkü ayarlarda böyle bir şey yok.. neyse blizz bana sormuyor, uzatmanın manası yok..

Vendorları saçma sapan yerlere serpiştirmelerinin bence savunulacak tarafı yok.. şimdi world pvpmi oluyor böyle olunca önceden orgrimmar SWdeki PVP vendor odaları kalabalıktı şimdi çin seddinin üstü kalabalık.. kimse haritalarda daily kovalamaktan şurdan itemı aldım inip aşağı quest yapan benden 3-4 level küçük oyunculara tek atayımda world PVP olsun demez.. itemi alan basar HSye..

Ben kararsız biriyim puanlar birikir ne alacagına karar veremedigimden 10 kere vendora giderim.. itemların honor justice bedelleri farklı oldugu için ne alacagıma göre ne kadar cevirecegimde degisiyor.. bu durumda böyle bir şans yok.. gittinmi herseyi cevireceksin, ne alacaksan tek seferde alacaksın.. önceden itemları 2 saatten önce al sat yapıp geri iade sürelerini koruyarak gelen droplara göre eksik parcaları çok daha hızlı tamamlayabiliyordum.. şimdi her item başka vendorde satıldıgından böyle bir şeyde yapamayacagız.. world pvpciler kına yaksınlar. çok değil 1 ay sonra repler tavan, itemlar tamamlandıgında bakalım ne bulacaklar.. millet yine başkentlerde birikecek..

• Oynamıyorum ama umarım şu epiclere ulaşma işini çok zor yaparlar.
  • yorumları okuduğum kadarıyla catadan daha iyi ama lore ve tbc gibi de değil çoğunluğun görüşü bu şekilde dglerden düşen item olayı son bosstan 1 epic güzel olmuş epic iteme kolay ulaşmak hiç zevkli bir şey deil direk oyundan soğuma sebebi benim için ayrıca herkeste heroic itemleri yok demişsin haklısın ama görsellik yönü olarak tek farkı renk olayıydı eski usul olduğu zamanlar itemin direk göze çarpar itemine baka bilmek için peşinden koşanları göre bilirdin o olayın ayrı bir tadı var benim gözümde o yüzden eskisi gibi bir sistem getirmeleri beni çok etkileyip döndüre bilir şuan dönmek gibi bir niyetim yok raidleri falanda bir görmek lazım bakalım nasıl olmuş takipte kalacağım ama bakarsınız erkenden de dönerim :)
  • Açıklanan ilk rakam oyunun ilk hafta da 2,7 milyon adet sattığı.
  • Benim beklentilerimi karşıladı.
  • quote:

Açıklanan ilk rakam oyunun ilk hafta da 2,7 milyon adet sattığı.

catadaki o hüsrandan sonra yine iyi bir satış yapmış ilk haftada eskisi gibi 10 milyonları bulmazaz ama 7 8 milyon oyuncuya ulaşır diye tahmin ediyorum hala bir numara şu sıralar diabloda ki para kazanma olayı da etkilemiş olabilir özellikle çinli ekipleri wowdan para kazanmak yerine diabloda ki sistemle daha kolay para kazanabiliyorlardır büyük ihtimal
  • bence gayet iyi olmuş benim şahsen çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamy

quote:

Açıklanan ilk rakam oyunun ilk hafta da 2,7 milyon adet sattığı.

catadaki o hüsrandan sonra yine iyi bir satış yapmış ilk haftada eskisi gibi 10 milyonları bulmazaz ama 7 8 milyon oyuncuya ulaşır diye tahmin ediyorum hala bir numara şu sıralar diabloda ki para kazanma olayı da etkilemiş olabilir özellikle çinli ekipleri wowdan para kazanmak yerine diabloda ki sistemle daha kolay para kazanabiliyorlardır büyük ihtimal

En yüksek Cata satmış, ilk hafta 3,3 milyon ile.

Şu an 10 milyon kullanıcı hesabı var tahminen ama Asyadaki çoğu hesap bizimkiler gibi aylık değil saatlik ücret üzerinden. Aktif olarak 6 milyonu geçmediği tahmin ediliyor.

• Mop beklentiler karşıladı mı?
    Aslında mop hep yapılması gereken bir exp paketti.
    Hem yeni ırk hem yeni sınıf her ek pakette olmalıydı.
    Ayrıca warlock'daki gibi düzenlemeler daha önce gelmeliydi, mesela warlock'ı yenilemek için oyunun en az oynanan sınıfı olmasını beklememek gerekirdi.
    Bc ile demon hunter sınıfı gelmeliydi.
    Cata da oturdular, ilk görev yerlerini baştan yaptılar, iyide level 15 den sonra zindana girerek level atlıyorsun, kimse o yeni görevleri oynamıyor.Onun haricine sadece 2 ırk getirdiler.
    Blizzard şunun farkına vardı, rakip bir mmorpg olmasada insanlar oyunu bırakabiliyor.İnsanlar zevk almıyorsa bir de üstüne para vermek istemiyor.
    Bu yüzden bu sefer adam gibi bir exp çıkardılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blizzard zamanında hata etti bence.oyunu bu kadar kolaylaştırmayacaklardı.dungeon finder, raid finder sadece grup bulmak için olmalıydı bu sayede sadece dungeon,raid önlerinde yaşanan world pvp yeterdi bu oyuna.bence uçma olayı gelmemeliydi bu oyuna.resmen bitirdi world pvpyi.herkes hayvan gibi hızlı uçtuğundan zonelarda doğru dürüst kimse kalmadı.fly pointler bu kadar çok olmamalıydı bence.oyuna naga ırkını getirip başına illidanı geçirip, demon hunter sınıfı getirilmeliydi, illidan harcanmamalıydı.arthas harcanmamalıydı scourgeu tarafsız ırk olarak getirip arthası başına getirmeliydiler.önceki paketlerin epicleri,legendaryleri çöp yapılmamalıydı.neyse geçti artık.piyasada doğru düzgün pek mmo yok o yüzden wowa devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrock clan

blizzard zamanında hata etti bence.oyunu bu kadar kolaylaştırmayacaklardı.dungeon finder, raid finder sadece grup bulmak için olmalıydı bu sayede sadece dungeon,raid önlerinde yaşanan world pvp yeterdi bu oyuna.bence uçma olayı gelmemeliydi bu oyuna.resmen bitirdi world pvpyi.herkes hayvan gibi hızlı uçtuğundan zonelarda doğru dürüst kimse kalmadı.fly pointler bu kadar çok olmamalıydı bence.oyuna naga ırkını getirip başına illidanı geçirip, demon hunter sınıfı getirilmeliydi, illidan harcanmamalıydı.arthas harcanmamalıydı scourgeu tarafsız ırk olarak getirip arthası başına getirmeliydiler.önceki paketlerin epicleri,legendaryleri çöp yapılmamalıydı.neyse geçti artık.piyasada doğru düzgün pek mmo yok o yüzden wowa devam.

Dostum bugun arkadasla aynen bunları konustuk portala gidip adam cekme stone basında pvp :D undercity nin bile kalabalık oldugu zamanlar.... Anlatmaya dvm etsem millet kızmaya baslıcak, begenmiyorsan oynama falan filan eminim o yuzden susuyrm..Ama Senin gibi eskileri bilen ve oyunun sadce arenadan ibaret olmayıp herbir şehrinin hikayesini bilen insanlarla bir başlık altında sohbet etmeyi cok isterdim.. Fazla uzattım heralde sorry...

• @Baldas

Bir zamanlar Crossroads ve Tarren Mill iskelet tarlasıydı boy boy.

STV de tek başına quest yapamazdın. Tey tey.
  • Başlarda hoşuma gitti fakat leveling o kadar sıkıcı ki girip 1-2 tane quest yapıp çıkıyorum. Bir de arkadaşlarım da bırakalı 7-8 ay oldu onun da etkisi olabilir. Sağlam bir guildiniz veya arkadaşlarınızla oynamıyorsanız oynanacak oyun değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.