Şimdi Ara

Mop beklentileri karşıladı mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Baldas

quote:

Orijinalden alıntı: blackrock clan

blizzard zamanında hata etti bence.oyunu bu kadar kolaylaştırmayacaklardı.dungeon finder, raid finder sadece grup bulmak için olmalıydı bu sayede sadece dungeon,raid önlerinde yaşanan world pvp yeterdi bu oyuna.bence uçma olayı gelmemeliydi bu oyuna.resmen bitirdi world pvpyi.herkes hayvan gibi hızlı uçtuğundan zonelarda doğru dürüst kimse kalmadı.fly pointler bu kadar çok olmamalıydı bence.oyuna naga ırkını getirip başına illidanı geçirip, demon hunter sınıfı getirilmeliydi, illidan harcanmamalıydı.arthas harcanmamalıydı scourgeu tarafsız ırk olarak getirip arthası başına getirmeliydiler.önceki paketlerin epicleri,legendaryleri çöp yapılmamalıydı.neyse geçti artık.piyasada doğru düzgün pek mmo yok o yüzden wowa devam.

Dostum bugun arkadasla aynen bunları konustuk portala gidip adam cekme stone basında pvp :D undercity nin bile kalabalık oldugu zamanlar.... Anlatmaya dvm etsem millet kızmaya baslıcak, begenmiyorsan oynama falan filan eminim o yuzden susuyrm..Ama Senin gibi eskileri bilen ve oyunun sadce arenadan ibaret olmayıp herbir şehrinin hikayesini bilen insanlarla bir başlık altında sohbet etmeyi cok isterdim.. Fazla uzattım heralde sorry...

sohbet edelim hocam bir ara uyar bana

edit: zaten gördüğüm kadarıyla lorela ilgili bir ana konu yok bildiğin sıradan mmo başlığına dönmüş.bir ara lore hakkında genel bir konu açmayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalef -- 5 Ekim 2012; 21:25:10 >

• 10 milyon oynayana var diyelim 3 milyon sattı, bu 7 milyon level 85 mi takılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

@Baldas

Bir zamanlar Crossroads ve Tarren Mill iskelet tarlasıydı boy boy.

STV de tek başına quest yapamazdın. Tey tey.

STV :)) Zg gidilirken kesin yol ustunde low leveller aciz taciz edilirdi :)

Crossroads ahhhh razorfene topuklardik ki party dagilmadan herkesi cekelim die :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

10 milyon oynayana var diyelim 3 milyon sattı, bu 7 milyon level 85 mi takılıyo

Dijital alımlar o sayıya dahil edilmiyor diye biliyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

@Baldas

Bir zamanlar Crossroads ve Tarren Mill iskelet tarlasıydı boy boy.

STV de tek başına quest yapamazdın. Tey tey.

STV :)) Zg gidilirken kesin yol ustunde low leveller aciz taciz edilirdi :)

Crossroads ahhhh razorfene topuklardik ki party dagilmadan herkesi cekelim die :))

Hey güdü günler hey raid saatinden önce bir toplanma merkezi belirlenim öyle gidilirdi dg girişinde bir olay varsa dağıtıp girilirdi dglere trash keserken bile taktik gerekir 4 5 kişi uymasa wipe o zorluklarda oynamak zevkliydi tek kötü yanı classların tek seçeneği vardı orası biraz sıkıcı olabilir oda kimine göre

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.