Şimdi Ara

Mopda hangi class

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler mopda yeni class kascam full pvp yapcam hiç pve değil bana bugüne kadar ve mopda iyi olcak bi pvp classıyla talentini söylerseniz cok sevinirim :D

• warlock yada rogue
  • bi mop çıksın sonra düşün istersen
  • Ya şimdi şöyle bir şey var rinyth, Atıyorum warlock MOP gelince imba olur, ardından diğer class sahipleri bundan şikayet etmeye başlarlar ve 1 nerf sonrası warlock çöp olur.
    Yani diyeceğim odur ki, WoW da hiçbir zaman kısa vadeli düşünerek hareket etme.
  • Kardesim biktim bu cok bilmis tavirlarinizdan bi soru sordum ve simdi sordumki bi bildigim var bi planim var adam gibi soruma cevap vericeksen ver vermiyceksende cevap yazmadan cik allah allah
  • Haklisin hayvansi terlik ama artik biktim oynadigim hunterdan eglenceli biseyler istiyorum 1 yildir hunterdan baska bisey oynamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rinyth

Haklisin hayvansi terlik ama artik biktim oynadigim hunterdan eglenceli biseyler istiyorum 1 yildir hunterdan baska bisey oynamadim

Valla eğlenceli birşey istiyorsan rogue ya da dk derim.2 karaktere de sahiptim, yaklaşık 1 hafta önce hesabımı sattım.Bu yüzden mopta ne gibi değişiklikler olacak pek takip etmedim işin aslı.
    Hunter oynamışsın, warlock çok güzel olacak diyenler var ama melee de denemeni öneririm.Uzun süre melee oynadıktan sonra hunter açmıştım, range oynamak çok keyifli gelmişti.Arada değişiklik iyi olur ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen range'ten melee'ye ya da tersi aynı şekilde zevkli oluyor. Ya da healer da açabilirsin mesela disc priest Gerçi mop olayını bilmiyorum disco priestin
  • Şu an kimse o konu hakkında birşey söyleyemez.Ptr sonuçta ,her şey çok değişecek.Karakterlerin oturması zaman alır.Her patch böyle oldu,yine öyle olur.Birde cidden pvp de istediğini oynamak lazım,oynayacağınız karakterin mekaniği sizinle özdeşleşmesi lazım,zaten böyle oyuncular pvp de iyi yerlere geliyorlar.
  • energy baglımlısı feral ve rogue gibi classlar zevkli gibi görünsede sürekli resource azlıgından şişip kalıyorsunuz bu da beni sinir ediyor.. caster dps classlarda mage hariç çok kolay ölüyor.. ayrıca bir interrupt yedinmi öylece kalıyorsun.. ki interrupt yapamayan class pek yok.. geriye pala, dk, warr, ve mage kalıyor.. mage oynanabilir.. her zaman söylüyorum cata mage pathci idi.. 2 gün önce ayı formda 4.2 k resi ile 30 k frostbolt üstüne 3 kez 20k icelance yedim.. bundan daha büyük sacmalık olmaz olamaz.. frost mage özellikle melee classları oyundan sogutacak derecede sinir bozucu.. retri pala fena değil çok zor kitelanıyor.. dispell gelmeyince çok can yakıyor..
    dk her zaman iyidir.. warrior frost mage gibi bir bela olmasa süper :) ama ferallere karsı cok ezik..

sonuc olarak hunter

• holy paladin nasıldır arenalarda?
  • quote:

holy paladin nasıldır arenalarda?

Loly pala arenada iyidir.. özellikle 2 fiziksel dps takımlara karsı çok etkili.. disko pri, resto dudu ile girince bazen kargaşada dayagı yiyorsunuz ama master of bubbles bir kendine bir takım arkadasına bubble atarak böyle bir şeye izin vermiyor.. yüksek ratinglerde iyi bir healer değil.. resto shaman en kısa cdli interrupt + dispel + hex ile her türlü akar..
  • quote:

holy paladin nasıldır arenalarda?

bence mop için bilmiyorum ama bence holy pala tam bi pvp healerı single target üzerine odaklanmış bir class buble var hand of protection hand of freedom pvp için en iyi healerdir bence.
  • frost mage. nasil olsa yillardir blizdeki kodomanlar tarafindan korundugu icin ne nerf gelir ne bisey olur :p onun disinda ele shamanda tam bi arena classi. tabi mopta ne kadar degisir nerf buff yer bilemem ama shammy iyidir shammy candir.
  • Valla hunter olduğum için söylemiyorum ama mop ta hunter'a gelecek yenilikleri gördükten sonra geleceğinin parlak olduğunu söyleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OFFlee_

Valla hunter olduğum için söylemiyorum ama mop ta hunter'a gelecek yenilikleri gördükten sonra geleceğinin parlak olduğunu söyleyebilirim

hadi inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

Valla hunter olduğum için söylemiyorum ama mop ta hunter'a gelecek yenilikleri gördükten sonra geleceğinin parlak olduğunu söyleyebilirim

hadi inşallah

dead zone kalkacak diye biliyorum kalkarsa melee classlar özellikle roglar çok zorlanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dead zone kalkalı 4 sene oluyor.

MoP ile hunterların meleeden de range attack yapma dönemi başlıyor. Zaten hunterlar artık ellerine melee silah alamıyor, daha doğrusu her class için range ve melee ayrı ayrı silah taşıma dönemi bitiyor. Artık range silah slotu olmayacak oyunda, hunter eline range silah alınca bu normal melee silah slotuna konacak. Bu sebeple hiçbir hunter melee silah kullanmayacak bundan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saphrenia

Dead zone kalkalı 4 sene oluyor.

MoP ile hunterların meleeden de range attack yapma dönemi başlıyor. Zaten hunterlar artık ellerine melee silah alamıyor, daha doğrusu her class için range ve melee ayrı ayrı silah taşıma dönemi bitiyor. Artık range silah slotu olmayacak oyunda, hunter eline range silah alınca bu normal melee silah slotuna konacak. Bu sebeple hiçbir hunter melee silah kullanmayacak bundan sonra.

Çok güzel birşey bu zaten bir işimize yaramıyorlardı. Yaramadığı gibi boşa bide onunla uğraşıyorduk. Beta dan hunter la ilgili bir çok video izledim. Gördüğüm kadarıyla Hunter pve'den ufak ufak ayrılıyor. Talentlerden bu net anlaşılıyor. Pvp için ise oldukça güzel skiller geliyor. Özellikle CC için. Bir çok skillimiz nerflenmiş lakin gelen ekstralar la bu boşluk kapatılmış. En çok hoşuma giden şey ise hunter'ın sadeleşmesi palaların magelerin 4 skille yaptıklarını 15 skill ile yapmak zorunda kalmayacağız anladığım kadarıyla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

hadi inşallah

dead zone kalkacak diye biliyorum kalkarsa melee classlar özellikle roglar çok zorlanacak

Hocam nedir bu dead zone olayı tam olarak ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.