Şimdi Ara

biri grade ( veya class)sistemini anlatabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunda yeniyim ,biraz araştırdım ama sorunuma tam bi cevap bulamadım.
    ben l2crazy de pvp serverde oynuyorum ve lvl 76 oldum
    charım trusher hunterdi advaturor(yanlısyazım yine ama siz anladınız)oldu
    simdi ben b grademi weapen ve armour giyeceğim. oyle ise a ve s grade nezeman giyilecek ?
    şimdiden tşk ederim

• 61 de a 75de s grade giyebilirsin
  • puhahah hakket mi yaw ben 76 lvl oldum hemde c grade itemlerle

bilmemek çok kötü iyi kivarsınız :D tşk
  • ö.deil
  • Sen lineage2 basliginin en yukarsindaki rehberi okusana benden sana tavsiye
  • lvl 20 asagisi No-Grade...20-40 arası D-grade...40-52 arası C-grade....52-61 Arası B-grade....61-76(yada 67 75 .. serverlara gore degisir..) S-grade ...

Class sistemide oyniyacagin karaktere göre mesela ... human fighter'is 20 reguoe 40 hawkey e yaparsan Master diye adlandirilan Npc sana OKCU egitimi verir... 74 e kadar hawkeye skill's leri ogrenilir 3 class gorevi yapincada saggitarrius lvl 78 e kadar yeni skill's ler ogrenirsin

bide sub class var ama ona girmeyeyim... parmaklarim agiridi yazarken.. eger ogrenmek isteyen olursa l2 elite bolumune mesaj atsin yardimci oluruz.. resimdeki elite serverindaki benim char human fighter seklinde ama fark ettiyseniz necromancer ...

biri grade ( veya class)sistemini anlatabilirmi

• Arkadasim bu da 1 char uzerinde 4 class tasiyabiliyorsun, onu yapmak icin ReatiL sub classini yapman qereK,onu basLamak iCin iwory tower, 3.4. katta oLmasi Lasim "Ladd"'dan baslayabilirsin ama pwp serverlaarinda Low rate'lerde orenin disarisindaki MezarLik qibi yerden basliyorsun,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • offical ayarlarda olan serverlar icin subclass gorevi orenin dişinda bulunan maestro reorin isimli npc den başlar. cabrio-hallate-kernon-golkonda isimli raidler oldukten sonra cikan sandiklar ile konuşulmasi gerek. Arkasindan baium odasina girip baiuma guest item olan pipette knife ile cizik atilmasi gerek. Top B silah teslim edildikten sonra ivory 4 kattaki magicster ladd isimli npc den mimir elixir görevi alinarak yapilmasi gerekiyor. Elixir icildikten sonra sub class acilabilir.
  • Senindedigin Low RateLerde Ama Baıumdan Sonra ReatiL Kasman Gerek 75'e kadar sonra BarakieL e gidip kesmesi Lasim ondan sonra ladd 4-5 yere daha qitH qeL yapacak NoobLessin NormaL Pwp ServerLarinda İwory tower Ladd 'dan basLaniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.