Sizinde mor takım tersinize gelmiyor mu rakibi görmekte tfye girmekte zorlanıyorum bazen :/ mavi takım gibi perspektif yapsalar çok iyi olcak :/
quote:Orijinalden alıntı: Kappa FaceDün mü ne konusu vardı zaten karşimgirmeden önce görebiliyorsun mor takımsan girme
quote:Orijinalden alıntı: b0Nigirmeden önce görebiliyorsun mor takımsan girme Alıntıları Göster Bence herkes kendini mavi taraftaymış gibi görmeli. harita nasıl olsa simetrik. baya bi inception döner ama replay izlerken falan
quote:Orijinalden alıntı: Reborn.Bence herkes kendini mavi taraftaymış gibi görmeli. harita nasıl olsa simetrik. baya bi inception döner ama replay izlerken falanAlıntıları Göster gayet normal hiç böyle bir sıkıntım olmadı
quote:Orijinalden alıntı: crookedgayet normal hiç böyle bir sıkıntım olmadı Alıntıları Göster Size nasıl değişik geliyo ya :D bence gayet normal
quote:Orijinalden alıntı: Reborn. Bence herkes kendini mavi taraftaymış gibi görmeli. harita nasıl olsa simetrik. baya bi inception döner ama replay izlerken falan Baron drake ?
quote:Orijinalden alıntı: hooliqan35quote:Orijinalden alıntı: crooked gayet normal hiç böyle bir sıkıntım olmadı oo hll qnq coq prosun Alıntıları Göster Yuh artık ya Nasıl sıkıntı çekiyorsunuz şu harita konusunda anlamıyorum cidden.İlkokulda defterin kalın kısmına yazmanın zevk vermesi gibi bişey buda heralde
Susamcık S kullanıcısına yanıt Mor takımda olmayı hep istiyorumda 10 oyunun 9'unda mavi takımım.:) bence bi fark yok ama mor takım daha iyi geliyor bana nedense. Daha rahat oluyorum.
quote:Orijinalden alıntı: dincerecevitMor takımda olmayı hep istiyorumda 10 oyunun 9'unda mavi takımım.:) bence bi fark yok ama mor takım daha iyi geliyor bana nedense. Daha rahat oluyorum.Simetrik olayı mantıklı. Botta çalılar mor tarafta. Mavinin jungle ı oradan bir anda fırlasa mor takımı mavi tarafa bastırması daha kolay olur.
quote:Orijinalden alıntı: hooliqan35 quote:Orijinalden alıntı: crooked gayet normal hiç böyle bir sıkıntım olmadı oo hll qnq coq prosun saol qnq dari alınca op oluyor
quote:Orijinalden alıntı: Reborn. Bence herkes kendini mavi taraftaymış gibi görmeli. harita nasıl olsa simetrik. baya bi inception döner ama replay izlerken falan Harita simetrik değil ki ? Yanlış mı biliyorum yoksa ?
quote:Orijinalden alıntı: Commando Kayle quote:Orijinalden alıntı: Reborn. Bence herkes kendini mavi taraftaymış gibi görmeli. harita nasıl olsa simetrik. baya bi inception döner ama replay izlerken falan Harita simetrik değil ki ? Yanlış mı biliyorum yoksa ? Üst ve alt koridor, aynı zamanda jungle simetrik şekilde tasarlanmış.
quote:Orijinalden alıntı: SuxQQ Yuh artık ya Nasıl sıkıntı çekiyorsunuz şu harita konusunda anlamıyorum cidden.İlkokulda defterin kalın kısmına yazmanın zevk vermesi gibi bişey buda heralde İlkokulda defterin kalın kısmına yazmanın zevk vermesi kısmı canımı çektirdi dostum Aynen böyleydi yıllar yıllar önce... Anılarımı depreştirdin...
quote:Orijinalden alıntı: Reborn. Bence herkes kendini mavi taraftaymış gibi görmeli. harita nasıl olsa simetrik. baya bi inception döner ama replay izlerken falan ben oyuna ilk başladığımda öyle sanmıştım 3-4 oyun arka arkaya alt taraftaydım ondan herhalde
quote:Orijinalden alıntı: badibatuquote:Orijinalden alıntı: Reborn. Bence herkes kendini mavi taraftaymış gibi görmeli. harita nasıl olsa simetrik. baya bi inception döner ama replay izlerken falan ben oyuna ilk başladığımda öyle sanmıştım 3-4 oyun arka arkaya alt taraftaydım ondan herhalde Alıntıları Göster benim açımdan da sorun yok oyunu güzelleştiriyor bence farklılık oluyor
quote:Orijinalden alıntı: badibatuquote:Orijinalden alıntı: Reborn. Bence herkes kendini mavi taraftaymış gibi görmeli. harita nasıl olsa simetrik. baya bi inception döner ama replay izlerken falan ben oyuna ilk başladığımda öyle sanmıştım 3-4 oyun arka arkaya alt taraftaydım ondan herhalde Alıntıları Göster Bana hiç farkı yok gibi geliyor kitli kamerayla oynaran öyle olur