Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adaya silah sokmak ve barındırmak yasak olsun. Bir ceza hukuku oluşturulsun ve suç işleyen adadan sonsuza kadar uzaklaştırılsın. Şirinler köyü tadında olalım.

Ayrıca seçtiğimiz adaya önce gidip jeolojik araştırmalar yapmak istiyorum.
  • Eğer hala devam ediyorsa çorbada tuzum olsun isterim. Sonuçta belki adamız olur

Ekle beni de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CA2CE835 -- 23 Temmuz 2013; 14:22:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

yaz benide usta . lanet olası federaller paramı almış

ciddimisin bosuna yazdirma bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trauser kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu projenin olabilme ihtimali %1 .
    Ama bu ihtimal muhteşem bir ihtimal! Neden mi?

Süperegolarımızın bizi hapsettiği GÖRÜNMEZ PARMAKLIKLARIN arkasında yaşıyoruz! Süper ego kim mi? devlet,kurallar,din,alışkanlıklar,ailen ve sana hükmetmekten zevk alan kapitalist düzen! Tarih boyu insanoğlu iktidar peşinde koştu ve koşmaya devam ediyor.İktidar için 2.dünya savaşında 60 milyon insan öldürüldü!!! Şimdi savaşlar daha az ama iktidar hırsı artarak devam ediyor.Forumdaki araba sayfalarına gözatın insanlar nasıl da daha iyi bir arabaya binmek için ağızlarından salya akıtıyorlar.
    Sevmesen de güzel bir kızla çıkmaya çalışmak eğer kızı sevmiyorsan yaşıtlarına olan üstünlük hırsından değil de neden?

İşte bu monotonluk ve sıradanlık içinde geçiçi olarak da olsa böyle bir maceraya adım atanlar belki de yıllarca konuşulacak ve lise çağındaki yüzlerce gence "sıradışı düşünmek" konusundan ilham verecektir. Belki de farklı 300 kişi olarak tarih boyu konuşulacaktır.

Bu projeye olan desteğimi özel mesaj olarak kurucuya ilettim. Projenin takipçisiyim. @Trauser

• bu adayı alırsak eğer tatil icin mi olcak yoksa gercekten oraya yerlesir miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperia007

Arkadaşlar bu projenin olabilme ihtimali %1 .
    Ama bu ihtimal muhteşem bir ihtimal! Neden mi?

Süperegolarımızın bizi hapsettiği GÖRÜNMEZ PARMAKLIKLARIN arkasında yaşıyoruz! Süper ego kim mi? devlet,kurallar,din,alışkanlıklar,ailen ve sana hükmetmekten zevk alan kapitalist düzen! Tarih boyu insanoğlu iktidar peşinde koştu ve koşmaya devam ediyor.İktidar için 2.dünya savaşında 60 milyon insan öldürüldü!!! Şimdi savaşlar daha az ama iktidar hırsı artarak devam ediyor.Forumdaki araba sayfalarına gözatın insanlar nasıl da daha iyi bir arabaya binmek için ağızlarından salya akıtıyorlar.
    Sevmesen de güzel bir kızla çıkmaya çalışmak eğer kızı sevmiyorsan yaşıtlarına olan üstünlük hırsından değil de neden?

İşte bu monotonluk ve sıradanlık içinde geçiçi olarak da olsa böyle bir maceraya adım atanlar belki de yıllarca konuşulacak ve lise çağındaki yüzlerce gence "sıradışı düşünmek" konusundan ilham verecektir. Belki de farklı 300 kişi olarak tarih boyu konuşulacaktır.

Bu projeye olan desteğimi özel mesaj olarak kurucuya ilettim. Projenin takipçisiyim. @Trauser

tesekkur ederim destegin icin ben iddaa etmiyorum hicbi zaman burayi alcam diye,sadece aklimda boyle bi proje vardi ve forumda bana katilan arkadaslar olacagini tahmin ettim.imkansiz bisey yok olabilir bisey ama neden bu kadar olumsuz konusuyolar anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: soarus

bu adayı alırsak eğer tatil icin mi olcak yoksa gercekten oraya yerlesir miyiz

prefabrik evler yapilir,tahtadan sal yapilabilir.yerlesim olur tabiki.ben burda kimsenin cesaret edemeyecegi biseye tum destegimi veriyorum,yeterli katilim olursa elimden geleni yaparim,söz veriyorum..

• Arsa satımları başlamıştır beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKiran

Eğer hala devam ediyorsa çorbada tuzum olsun isterim. Sonuçta belki adamız olur

Ekle beni de.

her zaman devam ediyo herkes katilabilir.

• HASIR ADASI: 11 MİLYON LİRA

Ayvalık'a 2.4 kilometre uzaklıktaki Hasır Adası 100 bin metrekare büyüklüğünde. Bölgedeki takımadaların en büyüğü olan Hasır Adası üzerinde yapılaşma gerçekleştirilebilir. Adadaki 4 kaynaktan içme suyu elde edilebiliyor. Doğal bir plajı olan ada, ‘marina, otel veya tatil köyü yapılabilir' önerisiyle satılıyor. Adanın satış fiyatı ise 5 milyon euro (11 milyon TL).
  • Beyler ada usd para birimi TL değil bunu düşündünüz mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

HASIR ADASI: 11 MİLYON LİRA

Ayvalık'a 2.4 kilometre uzaklıktaki Hasır Adası 100 bin metrekare büyüklüğünde. Bölgedeki takımadaların en büyüğü olan Hasır Adası üzerinde yapılaşma gerçekleştirilebilir. Adadaki 4 kaynaktan içme suyu elde edilebiliyor. Doğal bir plajı olan ada, ‘marina, otel veya tatil köyü yapılabilir' önerisiyle satılıyor. Adanın satış fiyatı ise 5 milyon euro (11 milyon TL).

yıllardır bu işlerin içindeyim tuhaf demek bu adayı alsam isteğim şeyi yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: vozdovi

Beyler ada usd para birimi TL değil bunu düşündünüz mü ?

evet 2.74 milyon dolar biri hesaplasin turk lirasiyla ne kadara denk geliyo ayrica fiyat indirimi olabiliyo

• biraz küçük geldi gözüme

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

evet 2.74 milyon dolar biri hesaplasin turk lirasiyla ne kadara denk geliyo ayrica fiyat indirimi olabiliyo

4.5 Bin TL yapar hadi kolay gelsin size, ayrıca bu gibi satışlarda indirim asla olmaz onuda belirteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

biraz küçük geldi gözüme

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi!

fena degil ama :)

• Konu çığırından çıkmış la. Benim Bouvet adası fikrim bu kadar tutmamıştı.
  • quote:

quote:

quote:

4.5 Bin TL yapar hadi kolay gelsin size, ayrıca bu gibi satışlarda indirim asla olmaz onuda belirteyim

ona gore para hazirlariz,daha ucuz adalar var onlarada bakilabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Konu çığırından çıkmış la. Benim Bouvet adası fikrim bu kadar tutmamıştı.

konu ciddi oldugundan boyle oldu,suan zor geliyo herkese ama olmayacak bisey degil destek veren cok insan oldu hepsine tesekkur ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

ona gore para hazirlariz,daha ucuz adalar var onlarada bakilabilir

Fikrinden vazgeçirmiş gibi olmayayım ama bu imkansız çoğu adalar USD yada Euro ile satılırlar yani paranızın 2 katı olması lazım ve 500 kişi yada 300 kişi o ufak adalara yerleşmeniz imkansız, hadi adayı aldınız diyelim 300 kişi gittiniz elektrik, sağlık, yeme içme, banyo vb ihtiyaçlarınızı nasıl yapacaksınız oraya bir yerleşim yeri nasıl kuracaksınız ve en önemlisi elektrik nasıl çekeceksiniz ?

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.