Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ooops, looks like the page you are looking for doesn't exist.
    http://www.goktepeliler.com/forums/220-000-tonluk-t26313.html

Çok zengin 4000 kişi bulsak 170 bin lira adam başı. Bi ev parası. Kalan 1500 kişidende masraflar çıkarılır. Adada yapılması planlanan herşey burdada yapılır. Ayrıca afet olayıda yok ve çok lüks. Tamam çok uçtum gidiyom ben

• quote:

Orijinalden alıntı: pridez

quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

hocam daha büyük bi adaya bakalım ya bu ada ufacık o arkadaşın attığı adada ağaç var demişsin ne güzel işte odun kaynağı olur tamam hepsini kesmeyiz ama belli bi bölümünü keseriz oraya otel veya kalacak yer yapılır ada büyük olursa farklı tesisler bile yapılır gerek eğlence gerek enerji için ayrıca yükseltili bi ada olursa sel vs tepe noktalara ulaşamaz

haci dedigin fikirlere acayip para gider cok zor,ha zengin olursam yapilir hepsi

hocam adanın geleceğinide düşünmek lazım 300 kişi tamamda gelen yanında eşini dostunu getirir sayı olur 600 nasıl sığacaklar o ufak adaya ?

kim soyledi ayni anda gidecegimizi herkes kafasina gore gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende varım hertürlü yaz benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanlue

bende varım hertürlü yaz benide

ekliyorum yaklasik 2 sene sonra belirli bi ilde organizasyon duzenlicem listedeki tum uyeleri haberdar edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trauser -- 25 Temmuz 2013; 21:13:20 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam daha büyük bi adaya bakalım ya bu ada ufacık o arkadaşın attığı adada ağaç var demişsin ne güzel işte odun kaynağı olur tamam hepsini kesmeyiz ama belli bi bölümünü keseriz oraya otel veya kalacak yer yapılır ada büyük olursa farklı tesisler bile yapılır gerek eğlence gerek enerji için ayrıca yükseltili bi ada olursa sel vs tepe noktalara ulaşamaz

haci dedigin fikirlere acayip para gider cok zor,ha zengin olursam yapilir hepsi

hocam adanın geleceğinide düşünmek lazım 300 kişi tamamda gelen yanında eşini dostunu getirir sayı olur 600 nasıl sığacaklar o ufak adaya ?

hocam aynı anda demedim ama siz söyleyince aklıma geldi millet kışın çalışıyor genellikle yazın gelir diye düşünüyorum amacım köstek olmak değil ama oraya gittiğinizde problem olmasın amaç

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam aynı anda demedim ama siz söyleyince aklıma geldi millet kışın çalışıyor genellikle yazın gelir diye düşünüyorum amacım köstek olmak değil ama oraya gittiğinizde problem olmasın amaç

benim amacim tatil yapmak extrem hedeflerim yok oraya gitsem bile inanilmaz derecede mutlu olurum,abartmaya gerek yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benim amacim tatil yapmak extrem hedeflerim yok oraya gitsem bile inanilmaz derecede mutlu olurum,abartmaya gerek yok

önceki yorumları falan okuyunca ülke gibi birşey yapacaksınız sandım yazlık tarzı olacakmış

• Ekle hocam
  • siz adayı alın gelmeyen yaz beni yaz yalnız bir şey sorucam sen orda nasıl çoğalıcaz 300 tane erkek mazallah 150 erkek 150 kadın alın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekle khanjui -- 25 Temmuz 2013; 22:18:16 >
  • eklermisin benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: lider12

siz adayı alın gelmeyen yaz beni yaz yalnız bir şey sorucam sen orda nasıl çoğalıcaz 300 tane erkek mazallah 150 erkek 150 kadın alın bence

üstad anlatamiyorum oraya tatil amacli gidilcek,zenginmisin zenginsen cogalirsin orda ben zengin degilim 1 ay kalir gelirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex

eklermisin benide

ekliyorum 1.5,2 sene sonra organizasyon duzenlemeyi planliyorum,senide haberdar ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trauser -- 25 Temmuz 2013; 22:47:17 >
  • Maalesef katılamayacağım. Size başarılar...
  • Kitap arşivimden size hayatta kalmanız için gerekli bilgilerin yazdığı kitaplar sunabilirim. Gidebileceğiniz yerler , yiyeceğiniz bitki kökleri fln .. Okuyun. Zehirli bir şey yiyip ölmeyin sonra , ya da bir ayıyla karşılaşırsanız ne yapacağınızı bilin ..
  • Trauser kullanıcısına yanıt
    dün 190dı bugün 230 olmuş talep çok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lider12

siz adayı alın gelmeyen yaz beni yaz yalnız bir şey sorucam sen orda nasıl çoğalıcaz 300 tane erkek mazallah 150 erkek 150 kadın alın bence

üstad anlatamiyorum oraya tatil amacli gidilcek,zenginmisin zenginsen cogalirsin orda ben zengin degilim 1 ay kalir gelirim.

pekala benide yazmayı unutma sevgilimide alır gelirim
  • beyler en başından beri takip ediyorum konuyu foruma hergün girerim ama online olmam ada alıp tesis vs kurma fikirleri de güzel yaşım tutucak olsa biraz daha mantıklı olunulsa bende bu işe girmek isterim ama bazı hatalarınız var bu yazdıklarımı şevkinizi kırmak için söylediğimi sanmayın biraz daha gerçekçi olun böylece hedefe daha kolay ulaşırsınız gene söylüyorum bunlar eleştirideğil sadece öneri
    -öncelikle adanın yüzölçümü ve parası değil tek önemli olan o sitede developed seçenekleri var o sanırım imar izni tarzı bişey bu önemli bencebuna dikkat edilmeli
    -mesela
    www.privateislandsonline.com
    Private Islands Inc - Islands for Sale and Rent
    http://www.privateislandsonline.com/islands/hupper-island
    adası öneriliyor arkadaşlar o resimdeki sahil hiç iç açıcı değil turizm diyorsunuz bu resmi gören gelmez bence bunlara da dikkat edilmeli
    -rüzgar gülleri kuralım deniyor eğer o rüzgar gülleri çeşme de falan olanlarsa kusura bakmayın ama hayal çünkü onlar milyon dolarlık projeler onu geçni bence
    -elektrik gereksinimi göz ardı edebilirsiniz tatil olarak gidilecekse zaten kafa dinlemek için gidilir yedek bataryalarla gidilir yeter bence zaten survivor hayatı yaşamak amaç ama ana karayla kaliteli bi iletişim kurabilmek için her zaman hazırda jeneratörler vs olmalı
    -ağaçlı olan adalarda ağaçları kesmek zor olur ama o ağaçlar değerlendirilebilir farklı alanlar da
    -otel yapma fikirleri var katlı oteller yapılması çok zor betonarme olursa zaaten çok tutar karşılayamazsınız ancak bungalov tarzı güzel tasarmlı içi açıcı yerler olursa gayet güzel olur
    bunlar aklımda eğer zamanı gelince bende destek sağlayabilecek olursam mutlaka girerim cities xl oynarken hep içim geçmiştir tai o tarz bi şeir olmıycak ama benimde hoşuma gider böyle şeyler ama biarz daha gerçekçi olmanız bence katılmayı düşünenler için daha teşvik edici olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: musty81

Kitap arşivimden size hayatta kalmanız için gerekli bilgilerin yazdığı kitaplar sunabilirim. Gidebileceğiniz yerler , yiyeceğiniz bitki kökleri fln .. Okuyun. Zehirli bir şey yiyip ölmeyin sonra , ya da bir ayıyla karşılaşırsanız ne yapacağınızı bilin ..

ayiyla karsilasmak nedir dalgami geciyorsunuz benimle yoksa saka amaclimi soylediniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kill 'Em All

Maalesef katılamayacağım. Size başarılar...

tesekkurler alirsak sizi adaya misafir ederim bi cayimizi icersiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: popscorn

beyler en başından beri takip ediyorum konuyu foruma hergün girerim ama online olmam ada alıp tesis vs kurma fikirleri de güzel yaşım tutucak olsa biraz daha mantıklı olunulsa bende bu işe girmek isterim ama bazı hatalarınız var bu yazdıklarımı şevkinizi kırmak için söylediğimi sanmayın biraz daha gerçekçi olun böylece hedefe daha kolay ulaşırsınız gene söylüyorum bunlar eleştirideğil sadece öneri
    -öncelikle adanın yüzölçümü ve parası değil tek önemli olan o sitede developed seçenekleri var o sanırım imar izni tarzı bişey bu önemli bencebuna dikkat edilmeli
    -meselahttp://www.privateislandsonline.com/islands/hupper-island adası öneriliyor arkadaşlar o resimdeki sahil hiç iç açıcı değil turizm diyorsunuz bu resmi gören gelmez bence bunlara da dikkat edilmeli
    -rüzgar gülleri kuralım deniyor eğer o rüzgar gülleri çeşme de falan olanlarsa kusura bakmayın ama hayal çünkü onlar milyon dolarlık projeler onu geçni bence
    -elektrik gereksinimi göz ardı edebilirsiniz tatil olarak gidilecekse zaten kafa dinlemek için gidilir yedek bataryalarla gidilir yeter bence zaten survivor hayatı yaşamak amaç ama ana karayla kaliteli bi iletişim kurabilmek için her zaman hazırda jeneratörler vs olmalı
    -ağaçlı olan adalarda ağaçları kesmek zor olur ama o ağaçlar değerlendirilebilir farklı alanlar da
    -otel yapma fikirleri var katlı oteller yapılması çok zor betonarme olursa zaaten çok tutar karşılayamazsınız ancak bungalov tarzı güzel tasarmlı içi açıcı yerler olursa gayet güzel olur
    bunlar aklımda eğer zamanı gelince bende destek sağlayabilecek olursam mutlaka girerim cities xl oynarken hep içim geçmiştir tai o tarz bi şeir olmıycak ama benimde hoşuma gider böyle şeyler ama biarz daha gerçekçi olmanız bence katılmayı düşünenler için daha teşvik edici olacaktır

yorumunuzu ilgiyle okudum,uçuk hayallerim yok,sadece o adada kafa dinlemek istiyorum,yeterli butce olusturulursa kucuk ruzgar enerjisi kurucam,akrabam enerji sistemleri.muhendisi ozel olarak urettiricem panelleri.bu sayede elektrik olucak.su için bahamadaki ozel su dagitim firmalariyla goruscem adaya bi sekilde su getircez.olmazsa alisveris yoluyla hallederiz.adadan bi yere gidebilmek icin tekne gerekli satin alicam ucuz bi tekne orta buyuklukte,ev yapmayi dusunmuyorum zaten villa var.ki bi anda adaya yuzlerce kisi gelmez.en fazla 15 kisi oluruz.herkes kafasina gore gelir.

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.