Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kokov

quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

Orijinalden alıntı: kokov

konuyu açan kardeş senin yaşın kaç acaba çok merak ettim haa..

18

belli kardeşim..

5 yildir bu proje aklimda ve 25 yasimada gelsem boyle bi konu acardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ücretlendirme nasıl olacak ben katılmak istiyorum mesela

• bro yaz arkalardan en büyük pay benden santralleri ben kurdurcam bağlantılarım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

Peki ücretlendirme nasıl olacak ben katılmak istiyorum mesela

kisi basi 10 bin
    ucak parasi 4 bin
    proje en erken 4,5 yilda baslicak yani daha vakit var

• hocam ekle demiştim eklememişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bow Tie

hocam ekle demiştim eklememişsin

gozden kacirmisim bugum eklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bow Tie

hocam ekle demiştim eklememişsin

+1
  • Iyi ekle bakalım

• Benide ekleyin hocam
  • www.privateislandsonline.com
    Private Islands Inc - Islands for Sale and Rent
    http://www.privateislandsonline.com/islands/hupper-island

Bence bu ada çok iyi hocam burayı düşünelim bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

http://www.privateislandsonline.com/islands/hupper-island

Bence bu ada çok iyi hocam burayı düşünelim bence

hocam iyi diyosunda her yer agac burada yasam kurulmaz duzluk alan gerekli

• Buranın tapusu vardır birilerinde ümitlenmeyelim.
  • Aklıma dead island geldi nedense. İlk oyundaki adaya hastaydım. Ordada tek bir devasa hotel vardı. Onun dışında küçük küçük birsürü bungololar vardı. O adada zombilerle bile yaşamaya razıyım Düşünmesi bile güzel yapılamıyacak şey değil ama yapılmayacak işte Doğanın gücüyle yapılamayacak hiçbirşey yok. Güneş enerjisi su arıtma tesisleri vs. Ama nerde çokluk orda bkluk işte büyük bir hotelin alabiliceği şekilde nüfüs ayarlaması yapılmalı ve başka yerlerde yaşama izni özel mülk vs gibi şeyler olmamalı. Devasa bi cruise gemisinde yaşadığınızı düşünün aynı mantık. Ayrıca gemiye mutlaka ihtiyaç duyulur o da benim işim banada yer açın

• Bende Varım !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-JeFF

Aklıma dead island geldi nedense. İlk oyundaki adaya hastaydım. Ordada tek bir devasa hotel vardı. Onun dışında küçük küçük birsürü bungololar vardı. O adada zombilerle bile yaşamaya razıyım Düşünmesi bile güzel yapılamıyacak şey değil ama yapılmayacak işte Doğanın gücüyle yapılamayacak hiçbirşey yok. Güneş enerjisi su arıtma tesisleri vs. Ama nerde çokluk orda bkluk işte büyük bir hotelin alabiliceği şekilde nüfüs ayarlaması yapılmalı ve başka yerlerde yaşama izni özel mülk vs gibi şeyler olmamalı. Devasa bi cruise gemisinde yaşadığınızı düşünün aynı mantık. Ayrıca gemiye mutlaka ihtiyaç duyulur o da benim işim banada yer açın

haci imkansiz diye bisey yoktur.misal dunyanin en zengin insanlarina bak kimse onlarin zengin olcagina inanamazdi cabaladi adamlar basarili oldular,ulke geliri kadar servetleri var,asil imkansiz denilen seyin uzerine yoksa yasamanin ne anlami kalirki

• quote:

quote:

Aklıma dead island geldi nedense. İlk oyundaki adaya hastaydım. Ordada tek bir devasa hotel vardı. Onun dışında küçük küçük birsürü bungololar vardı. O adada zombilerle bile yaşamaya razıyım Düşünmesi bile güzel yapılamıyacak şey değil ama yapılmayacak işte Doğanın gücüyle yapılamayacak hiçbirşey yok. Güneş enerjisi su arıtma tesisleri vs. Ama nerde çokluk orda bkluk işte büyük bir hotelin alabiliceği şekilde nüfüs ayarlaması yapılmalı ve başka yerlerde yaşama izni özel mülk vs gibi şeyler olmamalı. Devasa bi cruise gemisinde yaşadığınızı düşünün aynı mantık. Ayrıca gemiye mutlaka ihtiyaç duyulur o da benim işim banada yer açın

haci imkansiz diye bisey yoktur.misal dunyanin en zengin insanlarina bak kimse onlarin zengin olcagina inanamazdi cabaladi adamlar basarili oldular,ulke geliri kadar servetleri var,asil imkansiz denilen seyin uzerine yoksa yasamanin ne anlami kalirki

İmkansız diyen kim kesinlikle yapılabilir ama konu yazıdan faaliyete geçemez diyorum keşke geçse.

• hocam daha büyük bi adaya bakalım ya bu ada ufacık o arkadaşın attığı adada ağaç var demişsin ne güzel işte odun kaynağı olur tamam hepsini kesmeyiz ama belli bi bölümünü keseriz oraya otel veya kalacak yer yapılır ada büyük olursa farklı tesisler bile yapılır gerek eğlence gerek enerji için ayrıca yükseltili bi ada olursa sel vs tepe noktalara ulaşamaz
  • quote:

quote:

quote:

İmkansız diyen kim kesinlikle yapılabilir ama konu yazıdan faaliyete geçemez diyorum keşke geçse.

2 sene sonra organizasyon duzenlerim,konu acarim gelen gelir gelmeyen kendi keyfi bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pridez

hocam daha büyük bi adaya bakalım ya bu ada ufacık o arkadaşın attığı adada ağaç var demişsin ne güzel işte odun kaynağı olur tamam hepsini kesmeyiz ama belli bi bölümünü keseriz oraya otel veya kalacak yer yapılır ada büyük olursa farklı tesisler bile yapılır gerek eğlence gerek enerji için ayrıca yükseltili bi ada olursa sel vs tepe noktalara ulaşamaz

haci dedigin fikirlere acayip para gider cok zor,ha zengin olursam yapilir hepsi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pridez

hocam daha büyük bi adaya bakalım ya bu ada ufacık o arkadaşın attığı adada ağaç var demişsin ne güzel işte odun kaynağı olur tamam hepsini kesmeyiz ama belli bi bölümünü keseriz oraya otel veya kalacak yer yapılır ada büyük olursa farklı tesisler bile yapılır gerek eğlence gerek enerji için ayrıca yükseltili bi ada olursa sel vs tepe noktalara ulaşamaz

haci dedigin fikirlere acayip para gider cok zor,ha zengin olursam yapilir hepsi

hocam adanın geleceğinide düşünmek lazım 300 kişi tamamda gelen yanında eşini dostunu getirir sayı olur 600 nasıl sığacaklar o ufak adaya ?

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.