Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekle hocam Elektrik ve balık tutma yemek işlerini baya iyi yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

100+ decar için.uygun fiyat bunlar var.
    www.privateislandsonline.com/islands/clark-island
    ––––
    www.privateislandsonline.com/islands/kato-antikeri-island
    özellikle bu harika
    ––––
    www.privateislandsonline.com/islands/eilean-righ
    ––––
    www.privateislandsonline.com/islands/hupper-island
    –––––
    www.privateislandsonline.com/islands/inishdooey-island
    ––––––
    @ Trauser
    Ucuz bi ada bakalım ki 14–15 lazım demeyelim, gözü korkuyor herkesin. Yarı fiyata bi ada olsa, bide yakın olursa az 6–7 bile kurtarır neredeyse.

4 yıl içinde anca o kadar param olur benim daha. Benim için mümkün olabilecek bi hayal yani.

bak ada degistirme fikrini ortk bi organizasyonda konusuruz hep beraber iş ciddiye binsin halledicez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

Ic ve dis mimar olarak al beni

mimar mısın hocam konu ciddi kesinlikle belirteyim,ada icin is ciddilesirse proje cizebilirmisin

• adanıza adayım beni de ekledin
  • böyle bişey ciddiyse geliyorum yaz beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: resquer

böyle bişey ciddiyse geliyorum yaz beni

kesinlikle ciddiyiz

• @Trauser
    Adayı beğenmedim falan değil, fiyat çok olunca 15 bin istiyoruz o da çok forumun geneli için. Ucuz ve yakın olsa az daha katılım çok daha ciddi olabilir. 5 bin olsa mesela (imkanı yok) çok rahat buluruz. 300x5 = 150 bin. Bunu adanın gelişmesi için vs. Adayı almak için kickstarter + kredi derim. Mesela kickstart ta 500 bağış yapan 1 gün ücretsiz kalabilsin, 1000 veren bilmemne.
    Devletin böyle işler için desteği var mı? Çok süper olur.varsa.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekle benide yaş filan dert olurmu
  • quote:

@Trauser
    Adayı beğenmedim falan değil, fiyat çok olunca 15 bin istiyoruz o da çok forumun geneli için. Ucuz ve yakın olsa az daha katılım çok daha ciddi olabilir. 5 bin olsa mesela (imkanı yok) çok rahat buluruz. 300x5 = 150 bin. Bunu adanın gelişmesi için vs. Adayı almak için kickstarter + kredi derim. Mesela kickstart ta 500 bağış yapan 1 gün ücretsiz kalabilsin, 1000 veren bilmemne.
    Devletin böyle işler için desteği var mı? Çok süper olur.varsa.

dedigim gibi sikayetci olan yok bu durumdan,ilerde degistirebiliriz is ciddilesince,15 bin gerekli oldugunu soyledim arkadaslar icin sorun yok demekki ekle diyorlar,herneyse bozulma olmasin aramizda para sorunun varsa ilerde is ciddilesince yardimci olurum :)

• quote:

ekle benide yaş filan dert olurmu

dert degil 4 seneye yasin tutar :)

• Olursa bu iş, ve orası tamamen kalmaya müsait olursa hayatım boyunca orada kalırım. Tarla olur, balık tutulur. Ne para ne iş.bilmemne. sıkıntı yok. Okyanusa 0.
    Off be.
    Sizin kadar ciddi olabilsem bu konuda şu an ne.planlar yapıyordum. Ada nın yerleşim projesi, 10 yıllık plan vs. Bana hala zor geliyor yapılması. Ben katılamasam bile gerçekten inananların başarması beni mutlu eder.
    Uzun süredir konu dışında bu kadar ciddi olmamıştım..

• Ekle benide.

• Geliyorum..
  • quote:

Olursa bu iş, ve orası tamamen kalmaya müsait olursa hayatım boyunca orada kalırım. Tarla olur, balık tutulur. Ne para ne iş.bilmemne. sıkıntı yok. Okyanusa 0.
    Off be.
    Sizin kadar ciddi olabilsem bu konuda şu an ne.planlar yapıyordum. Ada nın yerleşim projesi, 10 yıllık plan vs. Bana hala zor geliyor yapılması. Ben katılamasam bile gerçekten inananların başarması beni mutlu eder.

gerek yok o kadar ugrasmama biliyorum kendimi fazla durmam orda en fazla 1 ay belli araliklarlada ugrarim oraya.yerlesim projesini yapariz o sorun degil,kafamda ciddi arkadaslarla ciddi olmayanlari ayiklama fikri var

• quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

4 senemi :(
  • quote:

quote:

Olursa bu iş, ve orası tamamen kalmaya müsait olursa hayatım boyunca orada kalırım. Tarla olur, balık tutulur. Ne para ne iş.bilmemne. sıkıntı yok. Okyanusa 0.
    Off be.

gerek yok o kadar ugrasmama biliyorum kendimi fazla durmam orda en fazla 1 ay belli araliklarlada ugrarim oraya.yerlesim projesini yapariz o sorun degil,kafamda ciddi arkadaslarla ciddi olmayanlari ayiklama fikri var

Bana gönderme,mi var, son cümlede?

• quote:

quote:

quote:

4 senemi :(

orasi dunyanin obur ucu ve 4 seneye cevremden forumdan isyerinden toplarim 300 kisi giderim,vazgecmekmi istiyosun ?

• quote:

quote:

quote:

Off be.

Bana gönderme,mi var, son cümlede?

naptin hocam senle ilgisi nerden cikti,ustune alinma sana demedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden FX

benide ekleyin hocam

ekledim

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.