Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

300 kişiyi tamamlayamadık mı yaa rağbet ilk günler çoktu seçerek alıyorduk 141 de kalmış

219 kişi olduk :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

300 kişiyi tamamlayamadık mı yaa rağbet ilk günler çoktu seçerek alıyorduk 141 de kalmış

219 kişi olduk :)

Tmm yine seçelim o zaman referans lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar kampanya fikrini açıklıyorum
    http://www.kickstarter.com/
    http://www.indiegogo.com/
    buradan bağış toplucaz,ingilizce olduğundan ingilizcesi iyi olan bi arkadaş bağış kampanyası başlatabilirmi bu sitelerde.
    Birde paypal hesabı oluşturulur işler daha da ciddileşirse şirket kurulup banka hesabı açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfk.

ekleyln lütfen biraz da orda takılalım ticaret falan yaparız

ekledim :)
  • Ekle beni :

SANTRAL VE TELEFON TEKNİSYENİYİM İNTERNET VE TELEFON BAĞLATILARINI YAPMAYI VAAD EDİYORUM. YAPARIM DA.

Ricam 32'inci sıraya koy şanslı rakamımdır.

İstanbuldan sıkıldım gidelim bidaha dönmeyelim lan

• 300 Kişiyle kuracaksak kişi başı en kötü 30 bin tl oluyor. Bu parayı veremem, bankaya zaten 60 bin borcum var. Ancak adada elektrik ve diğer işlerde çalışacak eleman olarak gelebilirim. Yani para koymayacak, para yerine tüm işlerde çalışacak ve karşılığında herkes gibi toprak sahibi olabilecek adamda alıyorsanız gelirim Dediğim gibi kabul ederseniz listeye ekleyin. Elimden bir çok iş gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

300 Kişiyle kuracaksak kişi başı en kötü 30 bin tl oluyor. Bu parayı veremem, bankaya zaten 60 bin borcum var. Ancak adada elektrik ve diğer işlerde çalışacak eleman olarak gelebilirim. Yani para koymayacak, para yerine tüm işlerde çalışacak ve karşılığında herkes gibi toprak sahibi olabilecek adamda alıyorsanız gelirim Dediğim gibi kabul ederseniz listeye ekleyin. Elimden bir çok iş gelir.

o kadar değil 15 bin şuanda yeterli,vede 4,5 yıl var satın almak için o zamana kadar bekleyin derim belki para bulabilirsiniz

edit:10-12 bin ada için verilen kişi başı miktar
    uçak parası:4 bin tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trauser -- 24 Temmuz 2013; 23:46:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

Ekle beni :

SANTRAL VE TELEFON TEKNİSYENİYİM İNTERNET VE TELEFON BAĞLATILARINI YAPMAYI VAAD EDİYORUM. YAPARIM DA.

tamam hocam ekliyorum,bi macera olur bizim için ama yerleşmek için veya tatil için 4,5 senemiz var o zamana kadar,çok daha planlı halde gideriz,öyle fikirlerim varki peyzaj mimarı bi arkadaş var peyzaj çizimi yapabilirim dedi,doktor bi arkadaş var forumdan oda destek vercekmiş adayada gelebilirmiş.
  • quote:

quote:

Ekle beni :

tamam hocam ekliyorum,bi macera olur bizim için ama yerleşmek için veya tatil için 4,5 senemiz var o zamana kadar,çok daha planlı halde gideriz,öyle fikirlerim varki peyzaj mimarı bi arkadaş var peyzaj çizimi yapabilirim dedi,doktor bi arkadaş var forumdan oda destek vercekmiş adayada gelebilirmiş.

Elektronik ip ve analog iletişim ayrıca data bağlantılarını üstleniyorum

Telesis santral dandik . Daha güzel sistem kurarız

• Ekle hocam. Amele olarak çalışırım gerekirse ekle.
  • ekle bro hazirim

• ekledim hayırlı olsun
  • quote:

quote:

quote:

Ekle beni :

Elektronik ip ve analog iletişim ayrıca data bağlantılarını üstleniyorum

Telesis santral dandik . Daha güzel sistem kurarız

hocam orda bi tane villa var bilmiyorum içinde tesisat varmı,adada belirli bölgelere prefabrik ev kurmayı düşünüyorum,4,5 adet orta büyüklükte.bu evlere telefon sistemi nasıl çekebiliriz,ondan önce elektrik gerekli herneyse orda binlerce ada var ama uzak kalıyolar okyanusun altından kablo çekmek oldukça pahalı olur alternatif sistem bulmalıyız bununla alakalı fikirlerini bekliyorum.

• Yaz yaz beni de yaz. Bir işin ucundan tutarım. Bazı özel yeteneklerimizi sonra ortaya çıkarma taraftarıyım :)

• benide ekleyin hocam
  • ekle hocam 2 tane gemim var getir-gotur isleri icin kullaniriz.Filoyuda buyutur adanin ulastirma bakani koltuguna otururum simdiden diyim

edit: saka maka ekle benide hocam , benimde bir fikrim var , illaki disardan birsey alicaz ve saticaz bunun icin ilk basta 1gemi kiralariz para cogaldikca gemi satin almaya baslar onlarla dis ticaretimizi gelistiririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 25 Temmuz 2013; 0:28:00 >
  • evet arkadaşlar herkes toplansın şu mesejımı okuyun lütfen adayla ilgili video buldum buyrun izleyin yorumlarınızı bekliyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=al6jKC4xywM
    kesinlik izleyin beyler adanın içinde video çekmiş adamlar.
    sizden özellikle bekliyorum fikirlerinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trauser -- 25 Temmuz 2013; 0:50:35 >

• Bu daha yakın olan video hocam.

Şimdi problem şu, benim önceden fikir olarak belirttiğim gibi, hava durumu konusunda çok hassas olmalıyız. Bölgenin (Abacos) hava durumunu veren bir site buldum, sonuçlar hiç iç açıcı değil.

Sıcaklık 26-28 arası seyrediyor. (güzel)

Fakat kötü durum ise,

Burada gözükene göre ada sürekli fırtına ve yağış alıyor. Tabii mevsim v.s olaylarını bilmiyorum ama iyi olmaz bu.

Hava durumu sitesi : barometerbob. org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 25 Temmuz 2013; 0:43:57 >

• Üst üste ikinci mesaj oluyor kusura bakmayın.

Kickstarter & IndieGoGo olacak iş değil. Kickstarter sadece Amerikan vatandaşlarına açık. Ve iki site de süre kısıtlamasına sahip. Yani çıkıp da 5 seneye olur diyemeyiz, desek de kimse bağış yapmaz.

Öncelikle iklim, nem, yağış, çevre, arge gerektirmeksizin internet/elektrik/su bulunabilen bir yer bulmamız lazım. Ben Brezilya'yı öneririm, adamlar sürekli güçleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.