Şimdi Ara

Morde aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bulunduğum lane i çok rahat domine ediyorum ama teamfightlar pek yapamıyorum build ve taktik verir misiniz? Not:ultiyi ad carry e atmam gerektiğini biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim magic penden sonra lich bane favori itemim mordeyle sonrasini karsi takima gore yapiyorum.
  • bende malphite aldım panpa
  • bende fiora aldım qhanqa
  • Wota-Rylai olmazsa olmaz ora kesin.TF'lerde morde hayalet aldıktan sonra çok iş yapar.
  • rylia-rabadon-zhonya-abyssal-wota

ilk wota al.sonra giants belt>rylia.sonra armor yada magicres al. sonra needlesly large rod al rabadon tamamla. sonra tanky aldığın itemi abyssal ve zhonya yap. ayakkabı ya mercury yada magicpen.

taktik: e ile sürekli harrass , yaklaşırlarsa w+q.tanky itemleri almanın nedeni focusu yersen kolay ölmemen için.runelardan da maviler magicres perlevel sarılar armor olsun. Wota olduktan sonra spellwamp+passive ile rahat edersin zaten.
  • item isimleri pek aklımda kalmaz ama kaldığı kadarıyla..

bot 3pot 1200lük spel vamp paran varsa kitap olanı botu tamamlamadan o can çeken kitabı bitir sonra base yaptığında 1k+ para varsa rylainin can itemini al yoksa botu tamamla rylai kesin bitir başka türlü çok iş yapmazsın mordede kaçma genel olarak veya kaçıyorsan arkana dön e felan at e w fulle ben ilk başladığımda vursun diye e q fulluyordum ama yanlış own3d görüyorsundur(görmediysende skil atmıyorlar morde ile genelde)ben e w atıyorum crepleri alıyorum ittirmiş oluyorsun gidip bizim hayaletler varsa bizimkini kesiyorum yoksa karşınınkini kesiyorum bu şekilde hem çok fazla crep sayın oluyor hemde lvl farkı gerçekten epey açılıyor birde şansına düşük canlı jungler gelirse ooo :D tam tersi kötü tabi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Draven için ticket
    11 yıl önce açıldı
    Taric ezreal muhabeti nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkubyrm

Evet beyler bulunduğum lane i çok rahat domine ediyorum ama teamfightlar pek iş yapamıyorum build ve taktik verir misiniz? Not:ultiyi ad carry e atmam gerektiğini biliyorum.

Arkadaş nasıl senin sorunun tam tersini yaşıyorum earlyde acayip ezilip latede coşuyorum buildim wota>mp bot>rylai>lich bane>sunfire-thorn-fon(duruma göre)>rabadon
  • Sonuna kadar tank morde diyorum ben.

Genelde itemlerim şu şekilde oluyor;

Magic pen botu
    will of ancients
    warmog
    thornmail
    force of nature
    rylai

Rune: marks: Magic pen glyps:ap (level başı artanlardan) seal:armor (yine level başı artanlardan)
    Quintences (büyükler işte ) +5 ap olanından

Teamfightlara gelince önden git önden dal direk ad carry e focuslan canını indir ignite+ultini at.%99 teamfight sizin.

Bu arada morde iyi ama topda çok çok rahat ezilebiliyor.(karşına bir irelia bir yorick gelirse yandın, fakat akali gp gibi herolarıda çok rahat ezebiliyorsun)
  • benimde 4800 var beyler 6300 olunca nocturne veya volibear akar
  • Ultini AD Keriye at.
  • Tank morde o kadar iyi değil.Vuruşu iyi br tank istiyorsanız garen alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonfere -- 2 Mart 2012; 23:57:17 >
  • en iyi tank bence amumu belki en iyi tank demek yanlış ama hem tank hem damage ultisi de takım için gerçekten çok yararlı
  • bence morde stell vamp. kötu benım build soyle

dorans kalkan - soccersers bot - rylais - randuim - abystal - herhangi bir can veya armor

bunları aldımmı hem iyi vuruyo hem ölmüyorsun hemde 1 vs 1 2 vs 1 de adamları alabilirsin team fight larda çok iyi ultiyide ad lere atarsan gg
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

bence morde stell vamp. kötu benım build soyle

dorans kalkan - soccersers bot - rylais - randuim - abystal - herhangi bir can veya armor

bunları aldımmı hem iyi vuruyo hem ölmüyorsun hemde 1 vs 1 2 vs 1 de adamları alabilirsin team fight larda çok iyi ultiyide ad lere atarsan gg

Nası kötü ya.Spell vampsız morde mu olur?Bir kere büyüleri can götürdüğü için spell vampla can almak mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonfere

quote:

Nası kötü ya.Spell vampsız morde mu olur?Bir kere büyüleri can götürdüğü için spell vampla can almak mantıklı.

demek istediğim gereksiz zaten bu saydıklarımı alırsan canın onemı yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vonfere

quote:

demek istediğim gereksiz zaten bu saydıklarımı alırsan canın onemı yok

Hayır hiç bir gereksizliği yok.Spell vampsız düzgün oynayan morde görmedim.

• bende popi aldım qnq artık çok popiyim xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

Ultini AD Keriye at.

Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkubyrm

quote:

Orijinalden alıntı: R1D1

Ultini AD Keriye at.

Tamam

Postkasar3000 mode on

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.