Şimdi Ara

Mordekaiser oynarken başıma gelen komik olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ÖLÜLER DİYARININ KRALIII MORDEKAİSERR BRONZDAN KAÇIŞŞ
    https://www.youtube.com/watch?v=X4irU9pMLLQ&feature=youtu.be

Alırım bi hayırlı olsun :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 dk kardeş bu izlemez kolay kolay kimse bunu iyi yayınlar k.g
  • Hey Mr Jack kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilk amacım öğretici bi seri yapmak kolay herolarla düşük elodan çıkmak istiyenlere yönelik öğretici videonunda kısa olması kendi düşüncem olarak saçma gibi.Öğretici bitsin henüz kitlem filan yok o zaman belki 5 dk 10 dklık özet şeklinde eğlenceli şeyler üretmeye başlarım.

• Hey Mr Jack kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilk amacım öğretici bi seri yapmak kolay herolarla düşük elodan çıkmak istiyenlere yönelik öğretici videonunda kısa olması kendi düşüncem olarak saçma gibi.Öğretici bitsin henüz kitlem filan yok o zaman belki 5 dk 10 dklık özet şeklinde eğlenceli şeyler üretmeye başlarım.Teşekkür ederim değerli yorumun için.

• Yani sadece bronz açışından seri devamlilığı var birde cıkamayan adamlar öğreticiye sarıyo zamanında seneler önce sarmıştım bende.Onun harici insanlar yemek yerken izliyorlar diye düşünüyorum :D

• Bestt Riven TR B kullanıcısına yanıt
    elvindin bi fiora rehberi vardı o güzel rehberdi
    Elwindyoutube
    Elwind - Fiora Rehberi
    https://www.youtube.com/watch?v=5DP6oIwS3zo
  • Hocam en azından arkadaşların dediği gibi videoların süresini biraz azaltırsan daha iyi olur izlenme oranında yoksa gerçek zamanlı görüntülenme süresi çok düşecektir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaygılısayko K kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumunuz için çok tesekkür ederim bronzdan kaçış adlı temel bi video serisi yapmak istedim öncelikle oyuna yeni başlamış veya kendini geliştirememiş bireyler için.Şimdi hem basit herolar seçip hemde oyunun hangi dksında ne yapmaları ne item kasmaları gerektiğine dair yönlendirmek istiyorum.Böyle oluncada full maç atmak zorunda kalıyorum.Bu seriyi bitiriyim dediklerinizi aynen yapıcam.

• Bestt Riven TR B kullanıcısına yanıt
    Dediğin kesinlikle doğru ve mantıklı ama eğer yapabilme ihtimalin varsa bu tarz videoları part part ayır ve 1. Bölüm 2. Bölüm şeklinde seri yap yayınla sonra onları bir çalma listesinde de toplarsın atıyorum 2. Videoda yukarıdan kart koyup işte ilk bölümümüze yukarıdan ulaşabilirsiniz tarzı bir şeyler de yapabilirsin

• Aslında demem o ki farklı tarzlarda hem sıkmadan hem de gayet bilgi içerikli videolar hazırlayabilirsin biraz yaratıcılıl biraz da zaman lazım tabi ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.