Topu yumrukladıktan sonra, kafasını başka oyuncuya çarpınca önce topa baktı sonra kendini yere attı.Kısacası çok dikkatli bir davranıştı..
Aykut'un işi zor bu sene
quote:
Orjinalden alıntı: Yılmaz
Topu yumrukladıktan sonra, kafasını başka oyuncuya çarpınca önce topa baktı sonra kendini yere attı.Kısacası çok dikkatli bir davranıştı..
Benim de bu dikkatimi çekti. İnşallah savunmayla uyumu her geçen gün artar.
adam ben kaleciyim diye bağırıyor her hareketiyle.inşallah seneye bonservisini de alırız.zira çok iyi bir iş yapmış oluruz.aykut efendi biraz izlesin bişeyler öğrensin dicem ama yıllarca mondi gibi efsane bir kaleciyi izlemesine rağmen bişey öğrenemedi.
Adam resmen "Ben kaleciyim ülen. Forvete benzemem. Uçanı kaçanı tutarım." diyor.
3 defansla tamamen hücum futbolu oynadık---Yediği gollerde yapabileceği birşey yoktu ama gerekenleri yaptı güven verdi HELAL OLSUN SANTCİS
Gerçekten bu göz ardı edilmemeli, 3 defans oynadık, de santic yeri geldi libero oldu :)
BEYLER ŞİMDİ BU ADAM 1SENELİĞİNE KİRALANDI YA BU SÜRE BİTTİMİ BİZ BİDAHA BONSERVİSİYLE ALMA İMAKIMIZ OLUYOR DEMİ..
Evet bonservisi alma opsiyonumuz var.
Kısa koLLu formasıyLa biras TaffareLvari havası var birebirde ve topu oyuna sokmada gerçekten çok iyi.
Ben çok beğendim hatta 1-1'lik pozisyonlarda Aykut vs ile kesin yedik derken Sanctis çıkarır diye gördüğüm pozisyonlar oldu.
İtalyadan kötü kaleci çıkar mı?
Buffon'u çıkar (kimse başa çıkamaz) İtalya'nın milli kalecisi kendisi. Kararı İtalya vermiş zaten, neyi konuşacağız ki?
quote:
Orjinalden alıntı: pillout
Buffon'u çıkar (kimse başa çıkamaz) İtalya'nın milli kalecisi kendisi. Kararı İtalya vermiş zaten, neyi konuşacağız ki?
buffon u çıkar abbiati toldo ve nice sayamadığım italyan kaleci var sanctis ten önce bu yüzden saçma saçma yorumlar yapmayın, buffon la de sanctis ten başka italyan kaleci de bilmiyorsanız araştırma yapın
de sanctis in kaleciliğine gelirsek de adam ciddi ciddi kaleci gibi kaleci, zamanında açılıyor defansı iyi yönlendiriyor, zamanla defans hattı oturur ve kaleciyle uyum sağlarsa başarılı olabilir, bence gs bu sene en iyi transferini kaleci konusunda yaptı, kewell falan birkaç maç sonra sakata bağlayıp yarıda bırakabilir ama kaleci mevkisi her yerden önemli ve sağlam bir kaleci her zaman maç kurtarabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
buffon u çıkar abbiati toldo ve nice sayamadığım italyan kaleci var sanctis ten önce bu yüzden saçma saçma yorumlar yapmayın, buffon la de sanctis ten başka italyan kaleci de bilmiyorsanız araştırma yapın
de sanctis in kaleciliğine gelirsek de adam ciddi ciddi kaleci gibi kaleci, zamanında açılıyor defansı iyi yönlendiriyor, zamanla defans hattı oturur ve kaleciyle uyum sağlarsa başarılı olabilir, bence gs bu sene en iyi transferini kaleci konusunda yaptı, kewell falan birkaç maç sonra sakata bağlayıp yarıda bırakabilir ama kaleci mevkisi her yerden önemli ve sağlam bir kaleci her zaman maç kurtarabilir
adam italyan milli takımının 2.kalecisi olduğu için öyle bir yorum yapmış ayrıca toldo'ya katılıyorum abbiati 5 para etmez
quote:
Orjinalden alıntı: lincoln10ever
Yanlız sevilla bonservisini vermemiş, santisin yerine oynayan kaleci mükemmelmiş senye büyük bir takıam satıp, santici kaleye alacaklarmış.
Kesinlikle bi şekilde bonservisi alınmalı, arı gibi kaleci, çok sevdik biz burada, hayırlısı olsun.
Palop mu?Canizares'i geçip Valencia'da 1.kalecilik yaptığı zamanlar olmasına rağmen,geçen yıl Fener maçlarında hali içler acısıydı.Tabi Sanctis'i yedek bırakıyordu,orası ayrı.
quote:
Orjinalden alıntı: severussnape
adam italyan milli takımının 2.kalecisi olduğu için öyle bir yorum yapmış ayrıca toldo'ya katılıyorum abbiati 5 para etmez
italya milli takımının 2. kalecisi de sanctis falan değildir, birkaç kez kadroya girmiş olması birşey değiştirmez, sana göre abbiati 5 para etmiyor olabilir bazısı toldo yu da sevmiyor olabilir ama bu kalecilerin italya milli takımının 2. ve 3. kalecileri olduğu gerçeğini değiştirmez
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: severussnape
italya milli takımının 2. kalecisi de sanctis falan değildir, birkaç kez kadroya girmiş olması birşey değiştirmez, sana göre abbiati 5 para etmiyor olabilir bazısı toldo yu da sevmiyor olabilir ama bu kalecilerin italya milli takımının 2. ve 3. kalecileri olduğu gerçeğini değiştirmez
son 3 büyük turnuvada kadroya alınan de sanctis italya milli takımında birkaç kez kadroya girdi he vay anasını
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
Topu oyuna sokuşu bize bu sene çok fayda getirecek göreceksiniz. Müthiş bir futbol zekası var, oyunu iyi okuyor, kalemiz emin ellerde
Katılıyorum. Ama Rüştü 5 de Sanctic eder diye açıklma yapar S. Engin.
quote:
quote:
Saçma sapan yorumlar yapmak mı? Sen bir forum üyesine nasıl bu şekilde hitap edebiliyorsun?