Ben sahsen bu aksam performansını begendım yedıgı gollerde yapa bılecek fazla bısey yoktu yanlız yıne 2 tane karsı karsıya cıkardı ınsallah daha ıyı olucak ya sızce
bişi dikkatimi çekti, acayip önde durdu bu maçta.. savunmamız orta sahada dizili olduğu için araya atılacak toplarda rakip takımın forvetlerinden önce topa hamle yapmak için ceza sahasının dışında durdu hep.. bir kez kaleci önde die şut da çektiler ama tutmadı kaleyi.. yediği gollerde yapabileceği bişi yoktu köşelere gitti top.. bence iyi kaleci transfer ettik
quote:
Orijinalden alıntı: emrem80
bişi dikkatimi çekti, acayip önde durdu bu maçta.. savunmamız orta sahada dizili olduğu için araya atılacak toplarda rakip takımın forvetlerinden önce topa hamle yapmak için ceza sahasının dışında durdu hep.. bir kez kaleci önde die şut da çektiler ama tutmadı kaleyi.. yediği gollerde yapabileceği bişi yoktu köşelere gitti top.. bence iyi kaleci transfer ettik
valla bana güven verdi.. yerinde çıkışları var iyi de yer tutuyo daha ne olsun
gerek takıma gerekse taraftara çok güven veren bir kaleci bence.birebir lerde yapabileceği bişi yoktu buna rağmen yerinde kurtarışlar ve çıkışlar yaptı.3. golde zaten server ve emre aşık dı sanırım poz verdirdi rakip oyuncuya . de sanctis in bonservisi alınmalı bi an önce kıymete gelmeden sevilla da .
quote:
Orijinalden alıntı: TheHandOfGod
gerek takıma gerekse taraftara çok güven veren bir kaleci bence.birebir lerde yapabileceği bişi yoktu buna rağmen yerinde kurtarışlar ve çıkışlar yaptı.3. golde zaten server ve emre aşık dı sanırım poz verdirdi rakip oyuncuya . de sanctis in bonservisi alınmalı bi an önce kıymete gelmeden sevilla da .
Topu oyuna çok iyi sokuyor özellikle eliyle..Aykut Steaua maçlarında 1 tane bile kafa topu alamadığımız halde topu şişiriyordu..İlaç gibi geldi..
quote:
Orijinalden alıntı: TheHandOfGod
çok sevdim bu kaleciyi. topu oyuna sokuşlarıda çok iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: lincoln10ever
çok sevdim bu kaleciyi. topu oyuna sokuşlarıda çok iyi.
Alıntıları Göster
Dikkatli bakıyor etrafa. Güven veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: FatalERROR!
Dikkatli bakıyor etrafa. Güven veriyor.
Alıntıları Göster
Gerçekten iyi kaleci. Bugün yediği gollerde hatası yoktu. Emre aşık sağolsun geleni geçeni izledi...
quote:
Orijinalden alıntı: hederahelix
Gerçekten iyi kaleci. Bugün yediği gollerde hatası yoktu. Emre aşık sağolsun geleni geçeni izledi...
Alıntıları Göster
Bazı pozisyonlarda 3'lü savunmanın gereklerinden biri olan Libero'nun görevini üstlendi. Servet ve Meira'ya örnek oldu :) Yediği gollerde hatası yoktu. İşini bilen ve iyi yapan bir kaleci. Ben çok güveniyorum. Topu oyuna mükemmel sokuyor. Aykut'tan sonra gerçekten Taffarel'i görür gibiyim. Mondragon da bu denli iyi sokamazdı topu. Kaleden yana içiniz rahat olsun, uzun yıllar kalede görev yapacak adam belli oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Legend10
Bazı pozisyonlarda 3'lü savunmanın gereklerinden biri olan Libero'nun görevini üstlendi. Servet ve Meira'ya örnek oldu :) Yediği gollerde hatası yoktu. İşini bilen ve iyi yapan bir kaleci. Ben çok güveniyorum. Topu oyuna mükemmel sokuyor. Aykut'tan sonra gerçekten Taffarel'i görür gibiyim. Mondragon da bu denli iyi sokamazdı topu. Kaleden yana içiniz rahat olsun, uzun yıllar kalede görev yapacak adam belli oldu.
Alıntıları Göster
ben çok beğendim seneye bonservisini kesinlikle almalıyız ilerde bence daha iyi olacak yediği gollerde de bir hatası yoktu toplar kötü yerlere gitti
quote:
Orijinalden alıntı: SLOWDIVE
ben çok beğendim seneye bonservisini kesinlikle almalıyız ilerde bence daha iyi olacak yediği gollerde de bir hatası yoktu toplar kötü yerlere gitti
Alıntıları Göster
Godfather'dan kopup gelmiş gibi havası var. İsabetli transfer, umarım böyle devam ve sene sonu bonservisini alırız.
quote:
Orijinalden alıntı: foals
Godfather'dan kopup gelmiş gibi havası var. İsabetli transfer, umarım böyle devam ve sene sonu bonservisini alırız.
Alıntıları Göster
Karizması yeter umarım takımı benimser, iyi oynarsa 5 sene bu takımda oynamasını isterim...
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: cémo
quote:
Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan
Karizması yeter umarım takımı benimser, iyi oynarsa 5 sene bu takımda oynamasını isterim...
Alıntıları Göster
Topu oyuna sokuşu bize bu sene çok fayda getirecek göreceksiniz. Müthiş bir futbol zekası var, oyunu iyi okuyor, kalemiz emin ellerde
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
Topu oyuna sokuşu bize bu sene çok fayda getirecek göreceksiniz. Müthiş bir futbol zekası var, oyunu iyi okuyor, kalemiz emin ellerde
Alıntıları Göster
Bence çok iyiydi. Savunmada biraz iyi olsaydı gol yemezdik. De Sanctis güven veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
Alıntıları Göster
bende çok beğeniyorum santic i inş sezon sonu alırız tapusunu
quote:
Orijinalden alıntı: Akygn
bende çok beğeniyorum santic i inş sezon sonu alırız tapusunu
Alıntıları Göster
kaliteli kaleci antalya maçında çok iyidi özellikle bi de bu adam losttaki desmond a benziyor nonda da mr.eko
quote:
Orijinalden alıntı: Clive
kaliteli kaleci antalya maçında çok iyidi özellikle bi de bu adam losttaki desmond a benziyor nonda da mr.eko
Alıntıları Göster
Yanlız sevilla bonservisini vermemiş, santisin yerine oynayan kaleci mükemmelmiş senye büyük bir takıam satıp, santici kaleye alacaklarmış.
Kesinlikle bi şekilde bonservisi alınmalı, arı gibi kaleci, çok sevdik biz burada, hayırlısı olsun.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
harbiden de öyle ama kaleci gibi kaleci sağa sola komut veriyo eliyle oyun kuruyo çevik dikkatli bence bu aranan kandı
quote:
Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_
quote:
harbiden de öyle ama kaleci gibi kaleci sağa sola komut veriyo eliyle oyun kuruyo çevik dikkatli bence bu aranan kandı
Alıntıları Göster
bu maçta yediğimiz bütün gollerde hatası vardı ama oran olarak düşük.Bir gol yeniyorsa orada muhakkak kalecinin hatası vardır.Hatasız kul olmaz hatamla sev beni.