Şimdi Ara

Morgan Freeman'ın İbretlik Hayatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
5.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size counter'da kanasla nasıl oynadığımı anlatmış mıydım? Bir ses kasarım üff aklın durur duvar arkasından tek atış. Dürbünü bile açmıyorum bazen. Dünyada üstüme nişancı yok Irak'tan Afganistan'dan çağırıyolar işte gel akıl hocamız ol diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynen Max Paynen

adam resmen pilotum dedi ya la.

ben de yıllarca age of oynadım şimdi ben de general miyim :(

Köylü oldun sen
  • Vovv

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RainyDream

Morgan Freeman'ın İbretlik Hayatı

• Pilotum diyene öldüm gülmekten.
  • quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

quote:

quote:

dans etmek dışında hepsini ben de yapıyorum

ilgi alanları kısmında hdfilmsitesi.com/fight-club-dovus-kulub

yazıyo ve sen hem oyuncu hem seslendirici hem piyano virtüözü hem yönetmen hem de pilot olduğunu iddia ediyosun.

DIMAM

o adamın tek farkı tanınmış olması ben ünlü değilim ama o adamın yaptıklarını 10 kat daha iyi yapıyorum her pilot gerçek uçak kullanmak zorundamı fsxte çok yüksek rütbem var morgan dediğiniz adam gelsinde uçağı kazasız belasız indirsin bakayım sonra gelin hakkımda konuşun hakkımda konuşmak hakkını size kim verdi!

Sen Morgan Freeman'ın işini yarım yamalak yaptığı nı nerden biloyorsun? Sana Morgan Freeman hakkında konuşma hakkını kim verdi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

quote:

quote:

quote:

yazıyo ve sen hem oyuncu hem seslendirici hem piyano virtüözü hem yönetmen hem de pilot olduğunu iddia ediyosun.

DIMAM

o adamın tek farkı tanınmış olması ben ünlü değilim ama o adamın yaptıklarını 10 kat daha iyi yapıyorum her pilot gerçek uçak kullanmak zorundamı fsxte çok yüksek rütbem var morgan dediğiniz adam gelsinde uçağı kazasız belasız indirsin bakayım sonra gelin hakkımda konuşun hakkımda konuşmak hakkını size kim verdi!

bizde uzun süre fsx OYNADI. ama oyun olduğu bilincindeydik. evet oldukça güzel gerçekçi istediğim payware uçaklarla reality seviyesi en üst düzeyde uçuyorsun ama gerçek değil ve oyun olduğunu unutmamak lazım.
    oyunca c172 kullanıp gerçeğine binince aradaki farkı anladım.

kalkıp burda ahkam kesmek pilotum demek saçmalığın daniskasıdır....

fsx'i single player ile multiplayer oynamak arasında dağlar kadar fark VARDIR

eminim siz multiplayer oynamamışsınızdır, burada gelip ahkam kesmek sizin gibilerin işi ben ahkam kesmem

c172'yi kullanmayı marfiet mi sanıyorsunuz siz hiç bir boeing 737 kaldırıp indirdiniz mi hemde multiplayerda ben çok yaptım

siz hiç boeing 737 ile büyük bir kaza atlatıp uçağı son anda CRS ayarlaması yapamadan indirmek zorunda kalıp kuleden gelen ecnebilerin alkışları ve hayret edişleriyle uçağı indirdiniz mi

siz benim kim olduğumu rütbemin ne olduğunu bilmiyorsunuz bir gerçek pilot olmasamda bir pilotun akıl hocası olabilirim gerçek bir pilot getirin bana crssiz uçak indirsin buyrun getirin hadi bekliyorum

Okurken kanım Dondu resmen. Gerçek hayatta 2. Bir şansın olmuyor ama. Ppl lisansına sahibim ve nerden baksan 300 saat uçuş tecrübem var ama her uçuş en ufak bir dikkatsizlikte ölümle sonuçlanır. Bir gün öğretmen pilotun yanına oturupta bir tecrübe kazanmak istersen gerçeğin ta kendisiyle yüzleşmiş olursun.

• quote:

• sokakta beyefendi mutfakta aşçı yatakta hayvan
  • quote:

• quote:

Yarıldim la

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

quote:

quote:

quote:

DIMAM

bizde uzun süre fsx OYNADI. ama oyun olduğu bilincindeydik. evet oldukça güzel gerçekçi istediğim payware uçaklarla reality seviyesi en üst düzeyde uçuyorsun ama gerçek değil ve oyun olduğunu unutmamak lazım.
    oyunca c172 kullanıp gerçeğine binince aradaki farkı anladım.

kalkıp burda ahkam kesmek pilotum demek saçmalığın daniskasıdır....

fsx'i single player ile multiplayer oynamak arasında dağlar kadar fark VARDIR

eminim siz multiplayer oynamamışsınızdır, burada gelip ahkam kesmek sizin gibilerin işi ben ahkam kesmem

c172'yi kullanmayı marfiet mi sanıyorsunuz siz hiç bir boeing 737 kaldırıp indirdiniz mi hemde multiplayerda ben çok yaptım

siz hiç boeing 737 ile büyük bir kaza atlatıp uçağı son anda CRS ayarlaması yapamadan indirmek zorunda kalıp kuleden gelen ecnebilerin alkışları ve hayret edişleriyle uçağı indirdiniz mi

siz benim kim olduğumu rütbemin ne olduğunu bilmiyorsunuz bir gerçek pilot olmasamda bir pilotun akıl hocası olabilirim gerçek bir pilot getirin bana crssiz uçak indirsin buyrun getirin hadi bekliyorum

hayatımda senin kadar itici bir insan daha görmedim
    yıllardır total war serisi oynuyorum, genelkurmayın akıl hocasıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Çavuş -- 5 Mart 2013; 11:11:44 >

• bende ko'da yıllardır mage oynadım, büyücüyüm
  • gelmiş yine liseli atarlı ergen ateist nasıl bir kuyruk acısıyla yaşıyorsa nasıl bir eziklikle yaşıyorsa her an her şeye muhalif olabiliyor ha bir de onun için dünya onun etrafında dönüyor... Geçenlerde evrenin oluşumu tesadüfen demişti işte bu kadar aklı kıt bir insan bir de ben ateistim hepinizden daha cool um havaları yok mu öldürüyor ya beni gülmekten kendisi dediğim gibi liseli ergendir abisi yaşının gereği böyle herkese atarlanabilir saygısızca inanç değerlerinize sövebilir siz hiç takılmayın aklı da yaşı da küçük deyin ve benim yaptığımı yapıp bloklayın

• pilotum diyen arkadaş
  • Bende çok half-life oynadım. Olası bir uzaylı saldırısı esnasında sakın korkmayın, tecrübeliyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.