Şimdi Ara

morgana'ya zonya şart mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zhonya alman lazım adamların arasına zıplayıp ulti basatsan zhonyan yoksa.... Ama zhonyan varsa hasar yemediğinden 2 3 kişi yakalayabiliyosun bende görmüştüm o 2 morelloyu %40 bekleme süresinde azalma veriyor arada sıkılırsad bazı ap karakterlere morello alırım 2 tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Arkadaşlar morgana ile mid oynarken genelde çizme 2 tane morellomikon gibi yazılan zıkkım 2 tane rabadon bir tane büyü direnci çıkıyorum. Kill ve asist ortalamam 15 civarı ölüm sayım ise 4 civarı. Genelde 14 4 18 gibi skorlarla oyunu tamamlıyorum. Oyun pek taşıyamıyorum. Taşıdığım oyunların 10 tanesinin 4 ünü kazanabiliyoruz. Kötü oynayanlara direktif verince kızıyolar. Genelde level 6 ile level 16 arası tek atıyorum nerdeyse. Oyunda genelde level 16 ya kadar bir kere ölüyorum. Sonrasında ise 4 e 1 yakalanıyorum def yaparken falan. Oyunda yeniyim level 13 üm. Tavsiye bekliyorum.

Yorumları okuyarak yazıyorum. Mükemmel olmasa da çok uzun süredir Morgana oynuyorum.
    *Zhonya şart mı?
    Evet
    *Oyun taşır mı Morgana
    Tek başına hayır ama apc-destek olarak evet oyun çevirtir.
    *Çok iyi hasara sahip mi?
    Oyun başı ve oyun ortasında iyi hasar bırakırsın rakip üzerinde. Ama End Game düşerse yani oyun sonu herkes full build iken herkes ve biraz da karşında Ryze Swain Mundo Trundle Jax Lulu Karma Kayle ayrıca aşırı ani hasar sahip Annie Diana gibi şampiyonlar varsa senin neredeyse hasar potansiyelin yok olmuş oluyor.

İşte bu yüzden zhonya şart morellonomicon itemini neden morgana için bu sezon verildi bilmiyorum ben geçen sezonda ara sıra kullanıyordum. Eğer build istersen bir kere senin buildinde ya 2. ya da durumua göre ilk itemin void staf olmalı. Sebep istiyorsan eğer ki karşında Zed Yasuo Talon gibi şampiyonlar varsa direk maceracı pazubandı ve ardından Zhonya rushlaman lazım ayakkabının sadece 1 parçasını al daha sonra kesinlikle void staff çıkman gerek. Katarina varsa ilk önce ya Void çık ya da Zhonyanın aşırı büyük sopasını rushla.

Bunların dışında sana tavsiyem şu oyunu Morgana ile skora oynama daha çok destek tarafını göstererek oyunu taşıma potansiyeli kim varsa onun üzerine asister olarak oyna. Yani eve kill alman önemli zaten orta koridorda bir çok şampiyona oranla rahat farm yapıyorsun güzel altın toplarsın neredeyse farm kaçırma lüksün yok kule altında ormancın sana yardım ederse ve oyun başı 2 kill alırsan snowball olmazsın ama altın ihtiyacının en azından bir aşırı büyük sopa çıkman seni o lane de rahatlatır. Destek tarafını göseter diyorum çünkü Morgana takım oyuncusu bireysel anlamda o kadar da iyi bir şampiyon değil Zhonya tmm var ama uçan kaçan şampiyonlar her geçen gün daha da artıyor. Şöyle düşünebilirsin. Solo da counter yemiş bir jax düşün ya da ryze oyun başlarında iyi farm yapamazlar kill alamazlarsa da geç oyunda sıkıntı yaşarlar. Ama sen lanende kasılıp biraz da adamı düşürmüşsen oyunda gidersin ormancının yerine baskına o adama 2-3 kill aldırırsın al sana oyun taşıyan şampiyon besle arkasından kazanın önemli olan skor değil oyunu kazanmak.
    İstersen rehberimden faydalanabilirsin. Bu sezon için düzenlemedim ama aynı taktikler ile devam ediyorum.
    Kolay gelsin .

• Zonya değil zhonya şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya karşındaki ad değilse zhonyayı erteleyebilirsin ama iş TFye dönmeden alsan iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.