Şimdi Ara

morgana'ya zonya şart mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zonya zorunlu degil ama zhonya almalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 2 rabaddon degil 2 morello demis ki kullaniliyor su siralar ama morgana mana hungry bi champ degil 2 tane morello gereksiz biri yerine tabiki zhonya alcaksin core itemin zaten.

• Zhonya tam morgana ya gidebilecek bir item, ulti atıp hepsini yakalayınca basarsın focus yemezsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Zhonya tam morgana ya gidebilecek bir item, ulti atıp hepsini yakalayınca basarsın focus yemezsin

Önce ulti sonra zonya mı? Önce zonya sonra ulti mi? Neden?

• eulogy kullanıcısına yanıt
    Ulti atıcaksın herkesi tutacaksın ya alandan kaçmaya çalışacaklar yada seni durdurmaya. Ulti atıp Zhonya basarsan kendini dondurursun ama ultin devam eder böylece tek seçenekleri kaçmak olur tabi slow bir şekilde eh o sıra Takımın uyumıcak tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Genelde kaçmayı başarıyorum. Çok temkinli oynuyorum. 3 kişidende kaçtığım çok oldu. Mesafeyi aynı ashe gibi koruyorum sürekli.

bu kadar seviyeli yüksek kişilerli bir forumda rezil olma meta denen seyi öğren bulidlere vak youtubeden türk birini izle yabancıda olur fakat levelin küçük BURAYI REZİL ETME KENDİNİDE! iyice öğren saçma sapan konular açma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Zhonya tam morgana ya gidebilecek bir item, ulti atıp hepsini yakalayınca basarsın focus yemezsin

Önce ulti sonra zonya mı? Önce zonya sonra ulti mi? Neden?

once ulti sonra zhonya ultin acıkken basarsan sana hem vuramazlar hemde ulti etkisi devam eder

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammed009

quote:

Genelde kaçmayı başarıyorum. Çok temkinli oynuyorum. 3 kişidende kaçtığım çok oldu. Mesafeyi aynı ashe gibi koruyorum sürekli.

bu kadar seviyeli yüksek kişilerli bir forumda rezil olma meta denen seyi öğren bulidlere vak youtubeden türk birini izle yabancıda olur fakat levelin küçük BURAYI REZİL ETME KENDİNİDE! iyice öğren saçma sapan konular açma

usta sakin ol

• İlk item Morello çık.
    Eğer lane'de geri kalmış ve para kasamamışsan 2 item olarak yine morello çıkabilirsin. Uygun fiyat ve değerli özellikleri olduğu için 2 tane çıkılıyor.
    Tabi bu arada Bot'unu tamamla. ( İlk morello bitmeden 325lik çizme sonra morello bitir. Ardından bot tamamla ve geri kalmışsan 2. morello. )

2 Rabadon 120 AP'den başka işe yaramaz.
    E o zaman Zhonya alman daha mantıklı onda da 120 AP var. + Özel aktif + 50 Zırh var.
    Rakip AD ise 3. item bunu çıkmalısın.

Ardından 4. item rabadon çıkabilirsin.
    5. item olarak yüksek hasarlı AP karakter varsa rakipte Cehennem asası en iyi tercih olacaktır.

Tabi lane'de rakibin AP ve senden daha yüksek hasarı varsa ve çabuk eriyorsan.
    Cehennem asası. 3 İtem. Rabadon 4. ve Zhonya 5. olabilir.

Son item olarak rakiplere üstünden Ölüm Ateşi Pençesi olabilir.
    Eşit şartlarda iseniz. Kristal Asa alabilirsiniz. 400 HP 100 AP veriyor. Pasifide güzel.

" Zaten şu an 14 lvlsin oynadıkça neler yapman gerektiğini öğreneceksin. Her oyunda aynı Build yapamazsın.
    Sürekli olarak rakibe göre oynamak zorundasın. "

• quote:

quote:

Sen hasta falan mısın? Forum kurallarına uygun oldukça istediğimi yazar paylaşırım. Kimse anasının karnında zonyayı bilmiyordu. Hadi uza bu konudan.
  • quote:

quote:

quote:

Sen hasta falan mısın? Forum kurallarına uygun oldukça istediğimi yazar paylaşırım. Kimse anasının karnında zonyayı bilmiyordu. Hadi uza bu konudan.

konu değil yorumların çok saçma kimseyi aşşağılamam benden yeteneklisindir belkide oralara bişey diyemem dediğim gir oyunu öğren buralarda boşnyapma

• Pasifler toplanmaz aklinda bulusun

• Ulti zhonya yapiliyor genelde bence sacma ama 120 ap 50 armor fena degil sonucta

• Zhonya Morgananın core itemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Ulti zhonya yapiliyor genelde bence sacma ama 120 ap 50 armor fena degil sonucta

zhonya yerine ne alabilirsin ki? nesi saçma geliyor sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Ulti zhonya yapiliyor genelde bence sacma ama 120 ap 50 armor fena degil sonucta

zhonya yerine ne alabilirsin ki? nesi saçma geliyor sana

Zhonya degil. Flash+ ulti + zhonya sacma geliyor. Tfyi baslatayim de bos bi hareket bence. Menzilden cikmasi kolay. Yoksa zhonya canimiz cigerimiz

• Oyunu Türkçe oynuyorsan eşyaların üzerindeki "Özel Pasif" yazan özellikler tekrar tekrar stacklanmaz.
    İngilizce oynuyorsan da "Unique Passive" yazanlar stacklanmaz.

Ayrıca morellonomicon'un pasifi çok da iyi bir şey değil. Adamın canı %bilmem kaçın altındayken skill ile hasar vurursan ağır yara açıyor.

Ağır yara: Düşmanın soraka R, sona W, Can çalma, Can Emme, Şifa gibi özelliklerden daha az yararlanmasını sağlıyor.

Rabadonun şapkası için de geçerli bu. 2 tane alman o kadar paraya etmişsin anlamına gelir. Rabadonla aynı AP veren Zhonya alsan hem eksta aktif özelliğin olmuş olur, hem Morgana'nın ultisiyle çok verimli gidiyor.
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim. Çizme - morel - athene - zonya - rabadon - ve bir savunma denedim. Şimdilik skorlarımda pek artma olmadı devam edicem. Sadece bir plat geldi ona karşı 7 7 18 yaptım. oyunu da aldık. Bir tane de oyun taşıdım. Mutluyum. az daha çözeyim bakalım ne olecek.
  • eulogy kullanıcısına yanıt
    asırlık sopayı aldığım zaman mana ve hp değerlerim yükseliyor.
    Morgana da çok mana yiyen bir champ olmadığı için asırlıkla rahat bi şekilde idare edebiliyorum.
    Rabadon zaten her ap'nin core itemi.
    Zhonyayı hem rakibin ultisini,tutuşturunu savuşturmak hem de tf'lerde ulti zhonya yaparak ayakta kalıp takıma destek amaçlı kullanıyorum.
    Gene hiçlik değneği de her ap'nin kullanması gereken itemlerden.
    Defansif olarak da karşının durumuna göre koruyucu melek olur,banshee olur ve ya aşırı iyisindir bunun yerine liandry alınabilir.
    W skili ile liandry ciddi anlamda işlevsel oluyor.
  • Manyak mısın morgana'ya ap mı kasıyon randuin'siz morgana mı olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.