Şimdi Ara

morgana'ya zonya şart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar morgana ile mid oynarken genelde çizme 2 tane morellomikon gibi yazılan zıkkım 2 tane rabadon bir tane büyü direnci çıkıyorum. Kill ve asist ortalamam 15 civarı ölüm sayım ise 4 civarı. Genelde 14 4 18 gibi skorlarla oyunu tamamlıyorum. Oyun pek taşıyamıyorum. Taşıdığım oyunların 10 tanesinin 4 ünü kazanabiliyoruz. Kötü oynayanlara direktif verince kızıyolar. Genelde level 6 ile level 16 arası tek atıyorum nerdeyse. Oyunda genelde level 16 ya kadar bir kere ölüyorum. Sonrasında ise 4 e 1 yakalanıyorum def yaparken falan. Oyunda yeniyim level 13 üm. Tavsiye bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Q ve w leri hemen hemen hiç kaçırmıyorum. Oyun başı minyon keserken zorlanıyorum. 2 tane morellomikon işe yaramaz diyolar ama 2. Side süre kısaltıyo sanki. Bu iki morellomikon fikrini kore de görmüştüm. Anladığımdan değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 21 Aralık 2014; 13:56:39 >
  • Oyunu bırak.

• Genelde kaçmayı başarıyorum. Çok temkinli oynuyorum. 3 kişidende kaçtığım çok oldu. Mesafeyi aynı ashe gibi koruyorum sürekli.

• Arkadaşlar yeniyim olumlu tavsiye bekliyorum.

• Ben mid oynarken more bile kullanmıyorum genelde.
    Asırlık - rabadon - zhonya - hiçlik - bot - bi de defansif item işte.
    Bu arada zhonya olmazsa olmazlardan bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YQQ4 -- 21 Aralık 2014; 13:59:43 >
  • Dostum aynı adı taşıyan özel pasifler birleşmez yani iki tane Rabadon önermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: BertanErg

Ben mid oynarken more bile kullanmıyorum genelde.
    Asırlık - rabadon - zhonya - hiçlik - bot - bi de defansif item işte.
    Bu arada zhonya olmazsa olmazlardan bence.

Kardeş bu itemleri neden alıyon açıklar mısın. Yani hangisini hangi amaçla

• İkinci rabadon yerine zhonya al, aynı miktarda ap verir

• Ya rabadona çok altın lazım oyun başı çıkması zor. Level 6 ya kadar tek kill yada 2 kill 70 civarı kuş ve minyon kesebiliyom bu yüzden çizme ve morel çıkıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 21 Aralık 2014; 14:05:24 >
  • Öncelikle kıymetli dostum zhoyna çıkman lazım (aslında zorunlu hele hele midsen karşında birde zed gibi assasin (süikastçi ) bir champ varsa kesin çıkman lazım Morgana ile maç çok iyi taşınırmı oyuncudan oyuncuya değişen birşey aslında ama biraz farklı buildler denersen biraz daha zafer alma olasığlının yükseleceğini fark edeceksin . Yardımım olduysa Ne mutlu bana :D

Not: Özel pasif taşıyan itemleri asla 2 veya 3 kere çıkma parana yazık emeğine yazık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgan -- 21 Aralık 2014; 14:07:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Ya rabadona çok altın lazım oyun başı çıkması zor. Level 6 ya kadar tek kill yada 2 kill 70 civarı kuş ve minyon kesebiliyom bu yüzden çizme ve morel çıkıyom

iki rabadon neyin kafası :(
    pasifleri birleşmiyor . zhonya 120 ap , aynı şekilde rabadon da öyle . ikinci rabadon hiçbir işe yaramaz , zhonya al kısacası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgan

Öncelikle kıymetli dostum zhoyna çıkman lazım (aslında zorunlu hele hele midsen karşında birde zed gibi assasin (süikastçi ) bir champ varsa kesin çıkman lazım Morgana ile maç çok iyi taşınırmı oyuncudan oyuncuya değişen birşey aslında ama biraz farklı buildler denersen biraz daha zafer alma olasığlının yükseleceğini fark edeceksin . Yardımım olduysa Ne mutlu bana :D

Not: Özel pasif taşıyan itemleri asla 2 veya 3 kere çıkma parana yazık emeğine yazık :)

Kardeş yardımın için çok teşekkürler. İlk çizme sonra skillerin süresi için morellomikon sonra rabadon (buralarda ölmüyorum zaten) sonra zonya daha sonra ne çıkayım?

• Zhonya rabadon bot 3 lusu asla vazgecmeyecegin 3 item diğerleri değişir. Tabi ilk zhonya rabadon felan çıkma ilk iten asırlık morello vs. Olabilir.

• . Nickim sürela. Bi bakın yardımcı olun hele düşük skorlarım supken yada oyun 20. Dakikada bitince yada afk lar varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 21 Aralık 2014; 14:17:49 >
  • adamların arasına girip ulti bastığında hepsini tanklayabiliceksen alma
  • Konuda 20 mesaj var 18 i senin lale

• eulogy kullanıcısına yanıt
    Rabadon tercih edebilirsin ama bazı oyuncular morleden sonra athena çıkıyor %40 cd oluyor hem yeteneklerini kullanacak kadar azami hıza sahip oluyorsun hemde karşında bir apc (yani yetenek gücü taşıyıcısı ) gelirse rahat ediyorsun ha şöyle bir şey söyleyim morgun yetenekleri biraz sertir yani tutumu adama hasarın babasını gösterir :D ama tutmasan aynısı adam sana gösterir

Build istyorsan

Önce Sihirbaz papuçları - sonra athena veya Asırlık- zhonya-rabadon-morle veya hiçlik değneyi- ensonda koruyucu melek böyle bu build işini gayet iyi görecektir

yok halen kazanamıyorsan ne deyim o olayı herkes yaşıyor :D
  • Bekleme süresi azaltmak istiyorsan morello + athene yapabilirsin. 4,20 sürümünde item ucuz diye iki tane çıkılıyordu sırf cdr ve mana regen için ama bence artık o kadar da gerek yok 2 tane morello'ya.

Ayrıca zhonya gerekli kimi zaman müsait bir pozisyon yakaladığında karşı takımın içine girmen gerekiyor. Full tank olmadığın için anında eritilirler.
  • 2. Rabadon sana ap dışında hiç bir katkısı yok aynı ap değerini hem de zhonyanın züpper aktifi niye tercih etmeyesin?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.