Şimdi Ara

Morhipo EFSANE KAMPANYA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
4
Favori
14.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pek sanmıyorum ama yapabileceğin başka bişey de yok gibi :)

@flashshow; evet hocam roma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 3 Haziran 2014; 18:48:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Evet beyler, daha önce de yazdım ama kampanya linki gittiği için anlamsız kaldı,

bu ayakakbı 45 nmara, 44 giyiyorm büyük geldi. değişim hakkımı da kullandım. anca iade kaldı. isteyen varsa 55 tl ye alabilir, perşembe ya da cumaya kadar zaman var , cuma en geç iade edicem. ilgisini çeken varsa pm.

link verince resim çıkmadı, albüm gibi yatım ben de

Morhipo EFSANE KAMPANYA

modeli roma mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

quote:

quote:

kırmızı deidğin benim fotosunu koyduğum ayakkabının kırmızısı mı ?

ben önce bunun 44 ünü aldım, da çok sıkıyor gibi geldi, 45 tam olur derken bu da fazla geldi :) 44.5 tam olurmuş da kaçırdık :)

yarın de ikinci kampanyadan aldıklarım gelecek, onlar nasıl olacak bakalım. ama sneinkiler gelsin konuşuruz yine :)

Benim ayakkabılar tam oldu ama eşofman büyük geldi..Normalde L giyerim ama bunun içine düştüm sanki...
    Hala satışta beden değişimi yapmazlar değilmi?

Sipariş sayfasına gir, ürünleri değiştimek istiyorum diye bi link var, oraya bas, orda siparişinde olup değişim yapabileceğin ürünlerin listesi çıkıyor, orda gözükürse değişim yaparsın :)

XL var sadece.Beklesem gelirmi?30 günmüş değişim süresi..

Yok hocam boşuna bekleme ,yeni kampanya da gelse bile "ürün değişim" kısmına düşmüyor o ürünler.
    Telefonla arayıp , müşteri hizmetleri belki yardımcı olabilir ama internet üzerinden olmuyor malesef.
    Şuan değişimde ne gözüküyorsa o.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ser_Tar

quote:

quote:

quote:

quote:

kırmızı deidğin benim fotosunu koyduğum ayakkabının kırmızısı mı ?

ben önce bunun 44 ünü aldım, da çok sıkıyor gibi geldi, 45 tam olur derken bu da fazla geldi :) 44.5 tam olurmuş da kaçırdık :)

yarın de ikinci kampanyadan aldıklarım gelecek, onlar nasıl olacak bakalım. ama sneinkiler gelsin konuşuruz yine :)

Benim ayakkabılar tam oldu ama eşofman büyük geldi..Normalde L giyerim ama bunun içine düştüm sanki...
    Hala satışta beden değişimi yapmazlar değilmi?

Sipariş sayfasına gir, ürünleri değiştimek istiyorum diye bi link var, oraya bas, orda siparişinde olup değişim yapabileceğin ürünlerin listesi çıkıyor, orda gözükürse değişim yaparsın :)

XL var sadece.Beklesem gelirmi?30 günmüş değişim süresi..

Yok hocam boşuna bekleme ,yeni kampanya da gelse bile "ürün değişim" kısmına düşmüyor o ürünler.
    Telefonla arayıp , müşteri hizmetleri belki yardımcı olabilir ama internet üzerinden olmuyor malesef.
    Şuan değişimde ne gözüküyorsa o.

Müşteri hizmetleri S beden var dedi sitede gözükmüyor mesela..

• Benim de kot biraz büyük geldi dar kalıp rahat kalıp olayını gözden kacirmisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de columbia botum geldi, normalde 42 numara giyetim botlar 43 tam oldu. İnşallah uzun yıllar giyerim.
  • birdaha asla burdan alışveriş yapmam 2 sinde teslim dedikleri kargoya teslimmiş resmen kelime oyunu yapıyorlar, üstelik kargoya gecenin 23.45 inde vermişler hala kargo gelmedi.yurtiçi zaten lakayt bir firma teslim günü bugün güya, istanbulun göbeğinde oturuyoruz.
  • aşağıdaki columbia mayo şort'u aldığım fiyata vereceğim. 36 bedendir. 30 tl.
    renk seçenekleri menusundeki fossil modelidir.

http://www.morhipo.com/columbia-mayosort/1792905/detay
    http://img-morhipo.mncdn.com/productimages/824646275680/%5Bimg%5D%5B5%5D%5B1%5D%5B900x1234%5D.jpg?1221

• Arkadaşlar puma L beden deniz şortu büyük geldi isteyene gönderebilirim iade etmeden.

Morhipo EFSANE KAMPANYA

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.