Şimdi Ara

Morhipo EFSANE KAMPANYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
4
Favori
14.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inceyol

pantolonum kalmamıştı.
    7 tane Columbia pantolon aldım. 38 beden.
    umarım kalıbı uyar. uymazsa forum içinden isteyen olursa verebilirim. yoksa değişim/iade...
    2 haziran teslim görünüyor.

Biraz kiloluysaniz olur kaliplari genis levis icin 40-32 gibi dusunebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Orijinalden alıntı: inceyol

pantolonum kalmamıştı.
    7 tane Columbia pantolon aldım. 38 beden.
    umarım kalıbı uyar. uymazsa forum içinden isteyen olursa verebilirim. yoksa değişim/iade...
    2 haziran teslim görünüyor.

Biraz kiloluysaniz olur kaliplari genis levis icin 40-32 gibi dusunebilirsiniz.

evet biraz kilo var... 182 boy / 92 kilo
    umarım olur.
    küçük gelirse işyerinden talipler çıktı bile...
  • inceyol İ kullanıcısına yanıt
    Tam olarak sizlik boy bile ayarlamaniza gerek yok iyi gunlerde kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

quote:

Orijinalden alıntı: enkog

quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

BKM kampanyası devam ediyor mu?Arkadaşımın kredi kartındanda almayı düsünüyordumda

bende merak ediyorum sitede reklamı vardı geçen günlerde şimdi yok birde bkm de taksit olayı yok sanırım...

edit 14.5.2014 te bitmiş ve çek kullandıysan bkm ile birleşmiyormuş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_90840112/tm.htm

o tarih yalan ben 3 gün önce kampanyadan yararlandım

peki çek kullandıysak birleşiyor mu bkm ile? onun hakkında bilgin var mı dostum?

http://forum.donanimhaber.com/m_92193430/mpage_2/f_//tm.htm#92340865

bu konu altında senin gibi çek kullanmayi deneyenler vardı .Herhalde calısmıyr

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    süper o zaman
  • aldığım ürünlerin değişimle bedenlerini düşüremezsem burdan isteyen olursa verebilirim
    Pumanın kırmızı olan eşofman takımı L beden, Columbianın 2 tane 38 beden pantolonu
    Pumanın ve Columbianın şort ve montu aldım
    değişimle bedenleri küçültmeyi deneyeceğim geçen sefer olmuştu eğer küçültemezsem burdan isteyen olursa vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: archdark

aldığım ürünlerin değişimle bedenlerini düşüremezsem burdan isteyen olursa verebilirim
    Pumanın kırmızı olan eşofman takımı L beden, Columbianın 2 tane 38 beden pantolonu
    değişimle bedenleri küçültmeyi deneyeceğim geçen sefer olmuştu eğer küçültemezsem burdan isteyen olursa vereyim

bende bu siteden bir şeyler ısmarladım da eğer beden olmaz ise nasıl geri iade ediyoruz.. postacı beklerken hemen ayakkabıyı giyip denemem olmuyorsa almamam mı lazım.. nasıl yürüyor?
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    yok ürünü alıyorsun deniyorsun olmuyorsa sitede siparişlerim bölümünde ürünleri değiştirmek istiyorum butonu var
    ona tıklayıp varsa beden seçip onaylıyorsunuz ve kargo ile karşı ödemeli gönderiyorsunuz 1 hafta içinde değiştirdiğiniz ürün geliyor
    telefonla arayıp da değişim isteyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

aldığım ürünlerin değişimle bedenlerini düşüremezsem burdan isteyen olursa verebilirim

bende bu siteden bir şeyler ısmarladım da eğer beden olmaz ise nasıl geri iade ediyoruz.. postacı beklerken hemen ayakkabıyı giyip denemem olmuyorsa almamam mı lazım.. nasıl yürüyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• daha önce hotiç kampanyası yapmıştı sanırım. 7 çift ayakkabı almıştım tanesi 29 ve 39 liradan. 4 ünü iade ettim.
    ayakkabılar arasında renk farkı, dikiş hatası vs gibi bazı problemler vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

KOMİK olan ne

• Geçenki kampanyadan 80 liraya Columbia bot almıştım. Evimde 5-6 tane Converse + Columbia bot dolu. Yeter artık almayacağım !!111

Columbia bot alanlar haberiniz olsun ayak numaranız neyse onu alın. Mesela ben Converse'de Adidas Superstar'da ve Nike'da 43 numara giyiyorum. Morhipo sayfasındaki uyarıya bakarak bi numara büyük sipariş etmiştim. Öyle yazıyordu ama büyük geldi. İade edip 43 le değiştirdim.
  • arkadaşlar konuyla ilgisi yok belki ama morhipo olduğundan ve aynısı başına gelmiş gelebilecek durumda olanlar için yazıyorum,
    eklediğim görsele göre 1-12 mayıs arasında yapılan 200 lira üzeri alışverişe 40 TL çek kampanyasından 12 mayıs alışveriş yapmış biri yararlanabilir mi,
    morhipoya çek neden yüklenmedi dediğimde kampanya 11 mayıs 23.59 da bitti yararlanamazsın dendi,
    bende 1-12 mayıs demek 1-12 mayıs demektir buna 12 mayısta dahildir dedim ayrıca 40 liralık çekin alışverişten
    14 gün sonra yani 15-26 mayısta yükleneceği yazılmış bu durumda 12 mayısın 14 gün sonrası 26 mayıs yapıyor,
    bu durumda kim haklıdır 2 gündür yazışıyorum morhipoyla sistem mistem deyip klişe sözlerle yokuşa sürüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi publicengineer -- 30 Mayıs 2014; 18:31:40 >

• Benimkiler de hala kargoya verilmedi. Stok yokken mi yaptılar şimdi bu kampanyayı?
    Umarım iptal olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Benimkiler de hala kargoya verilmedi. Stok yokken mi yaptılar şimdi bu kampanyayı?
    Umarım iptal olmaz

benim siparşi de 2 gün kargoya veriecek şeklinde beklettiler, sonra çok zor vbişeyse ben gelip teslim edeyim kargoya dedim, gecenin kötünde karrgoya verildi olarak değiştidiler. yolda şuanda, bakalım ne gelecek.
  • benim siparişler geldi kaliteli orjinal ama bayan kol askılı çanta madein prc chına
  • Kargom nerede butonuna basınca kayıt bulunamadı diyor. Var mı bilgisi olan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • puma M beden kırmızı eşofman takımı geldi.
    çok da güzel oldu..
    boy 1.80 cm
    kilo 85 kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 2 Haziran 2014; 12:01:44 >
  • fotolar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.