Şimdi Ara

Morhipo EFSANE KAMPANYA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
4
Favori
14.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolasın kardeşim,
    ben de tesadufen gece o saatte forumdaydım..
  • Ben de 1.80 boy 87 kiloyum ama m bedene cesaret edemezdim- size cuk oturmuş gerçekten. Eşorfman kalıpları bu kadar bol mu oluyor, siz bilerek mi aldınız yoksa şansınızı mı denediniz?
  • valla yorumlara bakarak aldım
    L beden büyük olacağına karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceyol

pantolonum kalmamıştı.
    7 tane Columbia pantolon aldım. 38 beden.
    umarım kalıbı uyar. uymazsa forum içinden isteyen olursa verebilirim. yoksa değişim/iade...
    2 haziran teslim görünüyor.

pantolonlar geldi. hepsi süper.

model ve kumaş farklı olsa da 3 tanesinin rengi yakın. birini alıp diğer 2 tanesini iade edeceğim.
    eğer buradan almak isteyen varsa haber versin, aldığım fiyata göndereyim. yoksa Perşembe günü iade edeceğim.

edit: 182 boy / 92 kiloyum. 38 beden gayet güzel oldu.
    slim fit, düşük bel dışında giyinmiyorsanız hiç bulaşmayın. alttaki resimden de anlaşılacağı üzere geniş ve rahat pantolonlar.

ekran görüntüleri almıştım. iade edeceklerim bunlar:

Morhipo EFSANE KAMPANYA
     Morhipo EFSANE KAMPANYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceyol -- 2 Haziran 2014; 16:26:50 >

• Kargo geliş tarihi bugün olarak vaad edilip kargosu ulaşmayan var mı? Kayıt bulunamadı diyor
  • Ben bu gun mesaj attim. Kargoya verdik diyirsunuz ama kargo takibi yok diyor diye. Aksamustu baktim daha bu gun kargolanmis gorunuyor. Taahhut edilen tarih ise yarin. Yarin mumkun degil gelmez carsambaya kalacak gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diabolic13

Kargom nerede butonuna basınca kayıt bulunamadı diyor. Var mı bilgisi olan?

Aynen benim de bugün kargoya verilmiş. Aynı hatayı ben de alıyorum
  • Evet beyler, daha önce de yazdım ama kampanya linki gittiği için anlamsız kaldı,

bu ayakakbı 45 nmara, 44 giyiyorm büyük geldi. değişim hakkımı da kullandım. anca iade kaldı. isteyen varsa 55 tl ye alabilir, perşembe ya da cumaya kadar zaman var , cuma en geç iade edicem. ilgisini çeken varsa pm.

link verince resim çıkmadı, albüm gibi yatım ben de

Morhipo EFSANE KAMPANYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 2 Haziran 2014; 21:35:03 >

• http://imageshack.com/a/img834/1451/okj6t.jpg

Columbianın şu pantolonunun 34 olup alıp da olmayan varsa alabilirim
    38 beden olmayacak gelince isteyen varsa gönderirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktranarch -- 2 Haziran 2014; 22:08:29 >
  • Hocam bende 43 giyiyorum hafif sıkıyor..44 sipariş verdim 40 liralik mavi ve 55 liralik kirmizi desenli puma ayakkabiyi olmazsa bana istersen gönderirim sana..Yurtiçi kargo tuzla şubesinin vurdumduymazlığı olmasa çoktan denemiştim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furlaka kullanıcısına yanıt
    kırmızı deidğin benim fotosunu koyduğum ayakkabının kırmızısı mı ?

ben önce bunun 44 ünü aldım, da çok sıkıyor gibi geldi, 45 tam olur derken bu da fazla geldi :) 44.5 tam olurmuş da kaçırdık :)

yarın de ikinci kampanyadan aldıklarım gelecek, onlar nasıl olacak bakalım. ama sneinkiler gelsin konuşuruz yine :)
  • hayırlı olsun
    bahstsız bedeviliğe devam L beden almıtım bi önceki kampanyada olmadı büyük geldi
    burdan birine gönderdim
    Şimdi M beden aldık senin bedene bakar o da büyük gelecek
    174 boy 77 kilo daha yola çıkmadı onu da burdan biri alacak heralde
  • L beden eşofmanıı olan varsa talibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

fotolar
     Morhipo EFSANE KAMPANYA Morhipo EFSANE KAMPANYA

1.82 ye 88 kiloyum elemanın biri L bedenini sepete bi attı bidaha bırakmadı, nasıl yaptıysa hep yenile yaptım ama yakalayamadım, madem almıcan neden tutuyorsun morhiponun bu sistemi değiştirmesi lazım.şuan 120 tl olmuş güle güle kullan usta iyi fırsat yakaladın.
    http://www.morhipo.com/kampanya/liste/26872/puma#stt=1064_32029&pg=0&ps=21&ch=0&os=0&hf=&prv=1064

• quote:

Orijinalden alıntı: enkog

quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

fotolar
     Morhipo EFSANE KAMPANYA Morhipo EFSANE KAMPANYA

1.82 ye 88 kiloyum elemanın biri L bedenini sepete bi attı bidaha bırakmadı, nasıl yaptıysa hep yenile yaptım ama yakalayamadım, madem almıcan neden tutuyorsun morhiponun bu sistemi değiştirmesi lazım.şuan 120 tl olmuş güle güle kullan usta iyi fırsat yakaladın.
    http://www.morhipo.com/kampanya/liste/26872/puma#stt=1064_32029&pg=0&ps=21&ch=0&os=0&hf=&prv=1064

Ben bir adet L aldım ama benmiyim bilemedim..Yarim saat kadar kaldı sepette ama ben aldıktan sonra yine satıştaydı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 3 Haziran 2014; 0:00:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ben önce bunun 44 ünü aldım, da çok sıkıyor gibi geldi, 45 tam olur derken bu da fazla geldi :) 44.5 tam olurmuş da kaçırdık :)

yarın de ikinci kampanyadan aldıklarım gelecek, onlar nasıl olacak bakalım. ama sneinkiler gelsin konuşuruz yine :)

Benim ayakkabılar tam oldu ama eşofman büyük geldi..Normalde L giyerim ama bunun içine düştüm sanki...
    Hala satışta beden değişimi yapmazlar değilmi?
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 10:12:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

Benim ayakkabılar tam oldu ama eşofman büyük geldi..Normalde L giyerim ama bunun içine düştüm sanki...

Sipariş sayfasına gir, ürünleri değiştimek istiyorum diye bi link var, oraya bas, orda siparişinde olup değişim yapabileceğin ürünlerin listesi çıkıyor, orda gözükürse değişim yaparsın :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

Sipariş sayfasına gir, ürünleri değiştimek istiyorum diye bi link var, oraya bas, orda siparişinde olup değişim yapabileceğin ürünlerin listesi çıkıyor, orda gözükürse değişim yaparsın :)

XL var sadece.Beklesem gelirmi?30 günmüş değişim süresi..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.