Şimdi Ara

Morhipo EFSANE KAMPANYA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
4
Favori
14.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok hocam onu demedim. Zaten yukarıda ki muhabbeti yeni gördüm ama olay şu. Bana görevli, özel indirim kısmandaki ürünlerin sepette en fazla x saat ama öbür taraflardakinin x gün durduğunu söyledi. Ama o süreleri unuttum. Bir kere dilim yandı öyle kaçırdım ürünümü de. O zaman öğrenmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_zebani

yok hocam onu demedim. Zaten yukarıda ki muhabbeti yeni gördüm ama olay şu. Bana görevli, özel indirim kısmandaki ürünlerin sepette en fazla x saat ama öbür taraflardakinin x gün durduğunu söyledi. Ama o süreleri unuttum. Bir kere dilim yandı öyle kaçırdım ürünümü de. O zaman öğrenmiştim.

hocam sepete attığınız ürün 10 dakika kalıyor özel indirim kulübündeki siz de sepette ürünü bekletmek istiyorsanız yukarıda arkadaş söyledi zaten o eklentiyi kurun chrome için de auto refresh plus diye bir eklenti var kullanımı basit ikisininde sürekli yeniletiyorum ben sabah da alırım terslik olmazsa
  • Adidas ürünleri sudan ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120TL de 20TL çek isteyene ücretsiz verebilirim.

Edit: BİTTİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 29 Mayıs 2014; 9:59:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

Çokta efsane kampanya değil hani, koccaman ayaklılar hariç

Kocaman filan değil ya. Bana göre hiç yok
  • Columbia Newton Ridge Plus
    104,95 TL devam..
  • Wrangler Jean Pantolon | Texas Stretch daha öncekinde almıştım. Gayet kaliteli, ama yazın giyilemeyebilir.

Şimdi, Columbia Newton Ridge Plus aldım ben de. Bot ihtiyacı olanlar düşünebilir.

Önceki kampanyadan aldıklarımın %70 ini iade etmiştim.
    Özellikle Columbia nın kampanyadaki kısa kollu gömleklerinden uzak durun.
    Kolları çok geniş. Kesimi kötü.
  • Arkadaşlar.jack jones gömlekler ve kazaklar dar kalıp mi acaba?

• otopark O kullanıcısına yanıt
    Kalıpları nasıl bu ayakkabıların, normalde 42 numara giyiyorum, 42,5 alsam olur mu, ya da 43 mü almam lazım sizce.

Beyler columbia ayakkabılar hakkında bilgisi olan yazsın lütfen, kalıpları nasıldır.
  • Baska ne indirim var?
    avantajixden baska?

bkm veya avea filan bişiyler var mı? veya hangi krdikartınnı bişiyi var acaba
  • yine hiçbir şey kalmamış. ya bu site kurnazlık yapıyor ya da bu sitenin pusu da bekleyen adamları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Kalıpları nasıl bu ayakkabıların, normalde 42 numara giyiyorum, 42,5 alsam olur mu, ya da 43 mü almam lazım sizce.

Beyler columbia ayakkabılar hakkında bilgisi olan yazsın lütfen, kalıpları nasıldır.

Spor ayakkabı da kaç numara giyiyorsanız aynı numara Columbia için de geçerli. Alıp dene istersen, iade de sorun çıkartmıyorlar bir çok kez iadem oldu bu siteden sorun çıkmadı oldukça da ilgililer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevmeksucmu

quote:

Orijinalden alıntı: crona

böyle saçma şey olmaz yahu bkm ekspress e kartı tanımlayamıyorum onay için smsle şifre gelecek kaç kez denedim gelmiyor sms ama internet bankacılığına girebiliyorum onda sms geliyo kafayı yicem valla

bkm de sıkıntı var bana da sıfre gelmıyor

Bana da şifre gelmiyor sorun çözüldü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Normalde 42 giyoyorum columbiada 42.5 tam oldu 43 büyük gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

yine hiçbir şey kalmamış. ya bu site kurnazlık yapıyor ya da bu sitenin pusu da bekleyen adamları var

Sabah 07.00 gibi alırım kahvemi morhipo dahil bir iki siteye bakarım. Bu gün de 7.05 de açtım baktım çoğu tükenmiş ya da başka bir üyenin sepetin de yazıyordu. 5 dk da hadi sepete atmayı anladım da arkadaş alım işlemini bu kadar kısa sürede nasıl gerçekleştirip ürünü tükettiniz anlaşılır gibi değil. Neyse fırsat kaçtı,yelek takip ediyordum iyide bir fiyata düşmüş kaçırdık ona üzüldüm. Alanlara hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

yine hiçbir şey kalmamış. ya bu site kurnazlık yapıyor ya da bu sitenin pusu da bekleyen adamları var

Sabah 07.00 gibi alırım kahvemi morhipo dahil bir iki siteye bakarım. Bu gün de 7.05 de açtım baktım çoğu tükenmiş ya da başka bir üyenin sepetin de yazıyordu. 5 dk da hadi sepete atmayı anladım da arkadaş alım işlemini bu kadar kısa sürede nasıl gerçekleştirip ürünü tükettiniz anlaşılır gibi değil. Neyse fırsat kaçtı,yelek takip ediyordum iyide bir fiyata düşmüş kaçırdık ona üzüldüm. Alanlara hayırlı olsun.

hocam sabah baslamadi ki gece bana 00:08 mail gelmis

• eşofmanı yine kaçırdık...
  • 4 parça eşya aldım, çekle beraber 254 liraya geldi, columbia botu çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dead-ly

quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

hocam sabah baslamadi ki gece bana 00:08 mail gelmis

Yeni kampanyalar sabah saat 07.00 gibi başlıyor. Şu an kalan süreden anlaşılıyor zaten 3 gün 20 saat 25 dk yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

o sepetindekini nasıl olsa kaybedeceksin ve ben o anda orda olacağım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.