Şimdi Ara

Morhipo EFSANE KAMPANYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
4
Favori
14.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: dead-ly

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

yine hiçbir şey kalmamış. ya bu site kurnazlık yapıyor ya da bu sitenin pusu da bekleyen adamları var

Sabah 07.00 gibi alırım kahvemi morhipo dahil bir iki siteye bakarım. Bu gün de 7.05 de açtım baktım çoğu tükenmiş ya da başka bir üyenin sepetin de yazıyordu. 5 dk da hadi sepete atmayı anladım da arkadaş alım işlemini bu kadar kısa sürede nasıl gerçekleştirip ürünü tükettiniz anlaşılır gibi değil. Neyse fırsat kaçtı,yelek takip ediyordum iyide bir fiyata düşmüş kaçırdık ona üzüldüm. Alanlara hayırlı olsun.

hocam sabah baslamadi ki gece bana 00:08 mail gelmis

Yeni kampanyalar sabah saat 07.00 gibi başlıyor. Şu an kalan süreden anlaşılıyor zaten 3 gün 20 saat 25 dk yazıyor.

konun acilma saatine ve ilk yorumlarin saatlerine bakabilirsiniz, hatta ben gece bitmeden bot alabildim

• Ben de her sabah saat 7.00 gibi siteyi yoklardim. Bu sefer ters kose yapip erkenden kampayayi baslatmislar. Ne var ne yok tukenmis. Fiyatlar oldukca iyi.

• ayakkabı alayım dedim, 46 bedeni kalmış. O ne ya..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yine hiçbir şey kalmamış. ya bu site kurnazlık yapıyor ya da bu sitenin pusu da bekleyen adamları var

Sabah 07.00 gibi alırım kahvemi morhipo dahil bir iki siteye bakarım. Bu gün de 7.05 de açtım baktım çoğu tükenmiş ya da başka bir üyenin sepetin de yazıyordu. 5 dk da hadi sepete atmayı anladım da arkadaş alım işlemini bu kadar kısa sürede nasıl gerçekleştirip ürünü tükettiniz anlaşılır gibi değil. Neyse fırsat kaçtı,yelek takip ediyordum iyide bir fiyata düşmüş kaçırdık ona üzüldüm. Alanlara hayırlı olsun.

Yeni kampanyalar sabah saat 07.00 gibi başlıyor. Şu an kalan süreden anlaşılıyor zaten 3 gün 20 saat 25 dk yazıyor.

konun acilma saatine ve ilk yorumlarin saatlerine bakabilirsiniz, hatta ben gece bitmeden bot alabildim

Anladım. Gerçekten sürpriz bir kampanya olmuş. Bayağı bir alışverişim olduğu sitedir tekrar masrafa girmeyeyim diye bana mail göndermemişler sağ olsunlar. Bu arada columbia nın stokları artık iyice azalmıştır bundan sonra istediğim fiyata zor buluruz yeleği.

• goruntusu hosuma gitti direk aldim ama iyi mi bilmiyorum. fiyati 149,95 (20 tl cek + ziraat bkm kampanyasi 20 tl ile) 109,95 TLye geldi
    http://morhipo.com/kampanya/detay/5461866/26804/columbia-peakmaster

• Hernan Cortes kullanıcısına yanıt
    tam 1 numara büyük al.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım. Gerçekten sürpriz bir kampanya olmuş. Bayağı bir alışverişim olduğu sitedir tekrar masrafa girmeyeyim diye bana mail göndermemişler sağ olsunlar. Bu arada columbia nın stokları artık iyice azalmıştır bundan sonra istediğim fiyata zor buluruz yeleği.

ben gece konu acilinca hemen girdim ama o zaman bile urun baskasinin sepetinde uyarisi veriyordu, yarim saat yeniledikten sonra sepetden dustu oyle alabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dead-ly -- 29 Mayıs 2014; 10:43:44 >

• Ben de iki puma ayakkabı bir kot aldım 150-20(çek)-13(play kart world puan) =117 civarı biseye denk geldi
    Artı avantajix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsndnc -- 29 Mayıs 2014; 10:51:23 >
  • Ben de aldım bir şeyler güzel indirim :)
  • 100 lira üzeri geçen hafta kargo bedavaydı, kargo çıkması güzel olmadı.
  • Arkadaşlar iadelerde kargo ücretini de iade ediyor mu? Örnek olarak 50 TL'ye ürün aldık, 5 TL'de kargo toplam 55. İade ettiğimizde 55 TL'yi mi geri yatırıyorlar yoksa 50 TL mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucastorn

Arkadaşlar iadelerde kargo ücretini de iade ediyor mu? Örnek olarak 50 TL'ye ürün aldık, 5 TL'de kargo toplam 55. İade ettiğimizde 55 TL'yi mi geri yatırıyorlar yoksa 50 TL mi?

İadenizi Yurtiçi kargo ile ücretsiz olarak aşağıdaki adresimize gönderebilirsiniz. FIRSAT ELEKTRONİK A.Ş. Morhipo.com EYÜP SULTAN MAH. İMAMHATİP CAD. NO:6 TR-34885 SANCAKTEPE-İSTANBUL
  • quote:

Arkadaşlar iadelerde kargo ücretini de iade ediyor mu? Örnek olarak 50 TL'ye ürün aldık, 5 TL'de kargo toplam 55. İade ettiğimizde 55 TL'yi mi geri yatırıyorlar yoksa 50 TL mi?

55TL'yi geri yatırıyor.
  • sahbazpower- kullanıcısına yanıt
    Süper, tam istediğim bilgi, teşekkürler.
  • quote:

50 iade ediliyor, kargonun iadesi yok
  • Ücretsiz kargo için alt limit bu kampanyada 100'den 125'e çıkarılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

quote:

50 iade ediliyor, kargonun iadesi yok

Yanlış biliyorsunuz. 55 TL geri yatar sıkıntı etme. Fakat şöyle bir durum var. Aynı hesap üzerinden kargo bedava olsun diye ürün alıp gelince geri gönderirsen hesabını inceleliyorlar daha sonra ona göre iade işlemiinde kargoyu veya ek hangi indirimleri aldıysan iade etmeyebiliyorlar.
  • rock_starr kullanıcısına yanıt
    Ne yaptığımı söyleyeyim, 6.99 kargo ödemek yerine 9.99'a daha önce de aldığım çoraptan aldım. Aldığım ayakkabı olmazsa ikisini birden iade edeceğim, olursa zaten çorapla beraber kullanacağım.
  • quote:

Ne yaptığımı söyleyeyim, 6.99 kargo ödemek yerine 9.99'a daha önce de aldığım çoraptan aldım. Aldığım ayakkabı olmazsa ikisini birden iade edeceğim, olursa zaten çorapla beraber kullanacağım.

Kargo dahil ne kadar ödediysen kesinti yapmadan geri yatırırlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.