Şimdi Ara

Morpa Kampus Bedava Üyelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
5
Favori
43.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 Kasım öğretmenler gününe öğretmen üyelere özel bir yıllık üyelik bedava...

• 4.sınıfa giden evladım için kodu kullanmayacak olan öğretmen kardeşlerimden 1 adet kod rica ediyorum Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

4.sınıfa giden evladım için kodu kullanmayacak olan öğretmen kardeşlerimden 1 adet kod rica ediyorum Öğretmenler gününüz kutlu olsun.
    bana teog denemesi vermiş aktif kampanya bolumunde. bir yıllık uyelik farklı bir yerden mi alınıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyes22

24 Kasım öğretmenler gününe öğretmen üyelere özel bir yıllık üyelik bedava...

Kampanya aktif değil mi henüz? Girdim birşey çıkmıyor?
  • 4.sinifa giden kızım için kodu olan ogretmen arkadas varsa alabilirmiyim tesekkurler.Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 24 Kasım 2015; 7:21:11 >
  • Kod varsa oğlum için alabilirim. TEŞEKKÜRLER..

• quote:

Orijinalden alıntı: chemucell

4.sinifa giden kızım için kodu olan ogretmen arkadas varsa alabilirmiyim tesekkurler.Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

kampanya aktif kod veriliyor...tarayıcınızda reklam engelleyici bir eklenti varsa devre dışı bırakabilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bedava internet
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam bana da kod veren olursa sevinirim.

• Benim de 2.sınıfa giden üçüzlerim için koda ihtiyaç var. Kullanmayacak olan benimle paylaşırsa minnettar olurum...

• Kullanmayacak varsa ben de rica edebilirmiyim
    6.sinif icin lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 24 Kasım 2015; 9:03:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı hayrına kod verecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öncelikle öğretmenlerimizin,öğretmenler günü kutlu olsun,
    Kod kullanmayacak öğretmenlerimizden 4. sınıftaki oğlum için bir adet rica edebilir miyim ?
    Şimdiden teşekkürederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtrax

quote:

Öncelikle öğretmenlerimizin,öğretmenler günü kutlu olsun,
    Kod kullanmayacak öğretmenlerimizden 4. sınıftaki oğlum için bir adet rica edebilir miyim ?
    Şimdiden teşekkürederim.
    Bütün Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chemucell

4.sinifa giden kızım için kodu olan ogretmen arkadas varsa alabilirmiyim tesekkurler.Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

kampanya aktif kod veriliyor...tarayıcınızda reklam engelleyici bir eklenti varsa devre dışı bırakabilirsiniz...

eklentiler devre dışı ama herhangi bir kod vs. çıkmadı bende

edit : 4. sınıf için kod verecek varsa büyük bir hayır işler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankapyapar -- 24 Kasım 2015; 8:27:20 >
  • beim de koda ihtiyacım var.rica etsem bana da yollarmısınız. çocuklarım için.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratsol

beim de koda ihtiyacım var.rica etsem bana da yollarmısınız. çocuklarım için.
    3.sınıf için varsa bende müteşekkir olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSERKAN78 -- 24 Kasım 2015; 8:42:46 >
  • Merhaba banada 7. Sınıftaki çocuğum için kod lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: SSERKAN78

3.sınıf için varsa bende müteşekkir olurum.

Alıntıları Göster
    Tamamdır. Şimdi oldu. Mebbis girişi ile yapınca vermiyor. Morpadan girmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEvent -- 24 Kasım 2015; 9:01:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yucelugurmk

Merhaba banada 7. Sınıftaki çocuğum için kod lazım
    Donanımhaberde çocuğu olan ne çok üye varmış yahu. Ben de bir tek ben varım sanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: proferbil

Donanımhaberde çocuğu olan ne çok üye varmış yahu. Ben de bir tek ben varım sanıyordum

Alıntıları Göster
    Öğretmenler gününüz kutlu olsun 8.sınıf da okuyan kızım için mopra kampüs şifresine ihityacım var lütfen
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.