Şimdi Ara

Morpa Kampüs ve EBA eğitim sitelerine üyelik fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumumuz üzere okullara (virüs bulaşığını engellemek amacıyla) önleyici tedbir olarak ara verildi.Bir çok velimiz bilmeyebilir diye bir sıcak fırsat ve bilgilendirme konusu açmak istedim.Herhangi bir yararıma durum yoktur.

EBA (EĞİTİM BİLİŞİM AĞI)

giris.eba.gov.tr
    EBA Hesabı ile Giriş Yap
    https://giris.eba.gov.tr/EBA_GIRIS/student.jsp

Bu siteye siz alıştığımız üzere alışveriş sitelerine üye olur gibi üye olamazsınız.

1.sınıftan 12.sınıfa kadar her öğrencinin sınıf öğretmeni vardır.Bu sınıf öğretmenlerine ulaşmanız(Okul idaresi Yardımcı olur) onlar öğrenci adına öğrencinin TC siyle birlikte geçici şifre alarak size ulaştırması gerekli.Yani orayı kullanabilmeniz sınıf öğretmenleri vasıtasıyla olur. Ya da

Ekleme yapayım Eba için öğretmen ya da okul idaresinden geçici şifre almadan da uye olunabilir. Yeni üyelik kısmından öğrenci TC si okul numarası, cilt no ya da seri no ile şifre olusturulabilir...

MORPA KAMPÜS

www.morpakampus.com
    Morpa Kampüs
    https://www.morpakampus.com/anasayfa

Burası da özel (paralı site yıllığı 190 falan) ama okullara virüs nedeniyle ara verilmesinden dolayı ara boyunca BEDAVA üyelik açıyor ve öğrencimize yararlandırıyor.Burada da her konudan yararlı ders, konu videoları ve etkinlikleri var.Üyelik için öğrencinin okul bilgileri yetiyor. Öğrencimiz hemen üye olup kullanmaya başlayabilir

Vitamineğitim adlı başka bir portal daha var ona bakmadım.Bakıp buraya eklerim işimize yarar bir durum olursa.İnceledim onlardan da bu arada öğrencilerimize parasız yarar bekleriz.Kolay üyelik açılabilir.

Tekrarlıyorum bilgi ve yarar olsun diye açtım.Size ve ailenize sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afraze55 -- 19 Mart 2020; 12:27:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okulıstık de var bu ara hepsi ücretsiz kampanya var
  • Ekleme yapayım Eba için öğretmen ya da okul idaresinden geçici şifre almadan da uye olunabilir. Yeni üyelik kısmından öğrenci TC si okul numarası, cilt no ya da seri no ile şifre olusturulabilir...

• Morpakampüs sanırım ücretsiz olmadı. Eski üyelikle giriyoruz üyelik yenilemek için kredi kartı bilgisi istiyor.
    Yeni üyelik açacağımızda da direk satın alma kısmına yönlendiriyor.
    Ya da ben mi bilemedim farklı bir yolu mu var?

• Eba dışındakiler yalan.büyük reklamlar yaptılar bedava diye ama üye olmaya kalkınca yaşanan yoğunluktan özür diliyoruz diyerek Üye olamıyorsunuz

• k35 K kullanıcısına yanıt
    Morpaya ben üye yaptım 4-5 gün oldu ama o yüzden yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afraze55 -- 19 Mart 2020; 12:38:26 >
  • Morpa ve Okulistik şuan ücretsiz üyelik yapmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Morpa Kampüs ve EBA eğitim sitelerine üyelik fırsatı
  • Morpa tamamen ücretsiz bir hizmet değil sadece deneme süreci varmış https://www.musterihizmet.com/2021/03/morpa-kampus-iletisim-bilgileri.html burada yazıyor bende çok araştırdım ama tamamen üzretsiz değilmiş

• Morpada belli bölümlet ücretsiz herşey ücrestsiz değil eskidendi o ayrıca hergün bir konuya erişim izni var. Misal matematikten hem toplama işlemi hem diğer konu toplama problemlerleri konularına aynı gün giremiyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okulistik içerik olarak zayıf ama tamamen herşeyi açık kullanıma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.