Şimdi Ara

Morrowind (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
3.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: p4l4mu72

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

mantığa bak diyerek ne kastediyosun ben burda serinin daha yeni oyunlarını oynasın die yazıyorum sende bilmişlik yap hemen atla ztn

Adam haklı. "Bırak Morrowind'ı" dersen sen gelecek cevaplar böyle olur. Yeni oyun demek iyi oyun demek değildir. Ayrıca TES fanlarının %99'u Morrowind'ın Oblivion ve Skyrim'den daha iyi olduğunu söyle bunu da belirteyim.

bırak morrowind ı lafın gelişi söyledim

istediğini oynasın beni ilgilendirmiyo sadece tavsiye ediyorum dier oyunları

bu arada skyrim bence kat kat daha güzel sizin morrowind i beğenmeniz kişisel bişe

Morrowindin dandik olduğunu düşünmüyorsun yani?

dandik die bişe demedim ben obliviondan güzel ginede bi denesim belki beyenir die yazdım oblivion u

bana göre serinin en güzel oyunu skyrim sonra morrowind

Niye peki?

Skyrim in atmosferi daha güzel geliyo bana nordik bi havası var bide daha fazla ayrıntılı

skyrimde adama kılıcınla bi vuruş yaptığında adam gerçekçi bi tepki veriyo morrowind den bu yönü güzel

sonra morrowind de khajiit tps de altına yapmış gibi yürüyo

baya yazıcağım şey var ama bunlar yeterli heralde

oblivion uda sevmememin sebebi bence konusu en kötü olan o

bide biraz saçma olduğu için oyuna ilk başladığımda biraz uğraşıp güçlü bi adamı öldürdüm sonra zırhını silahını aldım daha 1lwden tank oldum sonra hapse attılar

hapiste uyuyunca hemen çıkıyom çıkıp bide at çaldım 1lwde herşeyim olmuştu

Adam grafiklere göre oyun yorumluyor lan.
    Blocklanacak adam çıktı.

• Eğer daggerfall'ı katmayacaksak Morrowind>Skyrim>Oblivion. Skyrim Oblivion'un hatalarından ders çıkarılmış halidir.Ama Morrowind'in nimetlerinden esinlenilmiş bile değildir.Ama Skyrim'de tabii ki güzel.Belki de morrowind'de sadece yazı şeklinde iletişim kurulduğu ve seslendirme yapılmadığı için daha özgür bir hikaye vardı.Ama Morrowind, Hd tarzında yenilenirse, Skyrim'in reklamı sayesinde peynir ekmek gibi satar.Elder scrolls tarihi merak ediliyorsa morrowind çok sağlamdır.Ama oynanışa bakılıyorsa bu senede morrowind oynanamaz.Sadece Vvardenfell'in bir sakini rolune bürünmek için bile morrowind oynanır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mantığa bak diyerek ne kastediyosun ben burda serinin daha yeni oyunlarını oynasın die yazıyorum sende bilmişlik yap hemen atla ztn

Adam haklı. "Bırak Morrowind'ı" dersen sen gelecek cevaplar böyle olur. Yeni oyun demek iyi oyun demek değildir. Ayrıca TES fanlarının %99'u Morrowind'ın Oblivion ve Skyrim'den daha iyi olduğunu söyle bunu da belirteyim.

bu arada skyrim bence kat kat daha güzel sizin morrowind i beğenmeniz kişisel bişe

dandik die bişe demedim ben obliviondan güzel ginede bi denesim belki beyenir die yazdım oblivion u

Niye peki?

Skyrim in atmosferi daha güzel geliyo bana nordik bi havası var bide daha fazla ayrıntılı

skyrimde adama kılıcınla bi vuruş yaptığında adam gerçekçi bi tepki veriyo morrowind den bu yönü güzel

bide biraz saçma olduğu için oyuna ilk başladığımda biraz uğraşıp güçlü bi adamı öldürdüm sonra zırhını silahını aldım daha 1lwden tank oldum sonra hapse attılar

Adam grafiklere göre oyun yorumluyor lan.
    Blocklanacak adam çıktı.

Orda yazdığımın hepsi grafiğe göremi bi yazdığımı düzgün oku önce ben orda sadece grafikle ilgili bi yorum yaotım dierleri gameplay

• Arkadaşlar bu morrowind'de görevleri skyrimdeki gibi görüp takip edebileceğimiz bi quest log modu var mı acaba ? Defterden görevleri takip etmek çok uğraştırıyo. Dönüp eski sayfalara bakmak zorunda kalıyorum sürekli, gereksiz zaman alıyor. Cevabınızı bekliyorum. İyi sabahlar :)
  • quote:

bırak morrowind i

sistemin kaldırıyosa skyrim oyna kaldırmıyosada

morrowind den bi sonra çıkan elder scrolls oyunu oblivion u oyna

@p4l4mu72

Hocam Morrowind fanlarına bulaşma. Öleceklerini bilseler tek kelime laf ettirmezler

Tamam bir oyunda içerik elbette önemlidir ama bir oyunu büyük ölçüde içerik merkezli degerlendirip (çıktıgı zamana göre bile) kötü grafiklerini umursamadan efsaneleştirme nasıl bir yaklaşımdır ben anlamıyorum açıkçası. Yani demek istedigim felsefe kitabı okumuyoruz ki, bilgisayar oyunu bu.... Bu kadar içerik merkezli-agırlıklı düşünme.... garip

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Niye peki?

Yeni nesil detected.

• bence the elder scrolls serisinin hepsi güzel ama ben en çok oblivion u beğendim kişiden kişiye değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahezlada

quote:

bırak morrowind i

@p4l4mu72

Hocam Morrowind fanlarına bulaşma. Öleceklerini bilseler tek kelime laf ettirmezler

Tamam bir oyunda içerik elbette önemlidir ama bir oyunu büyük ölçüde içerik merkezli degerlendirip (çıktıgı zamana göre bile) kötü grafiklerini umursamadan efsaneleştirme nasıl bir yaklaşımdır ben anlamıyorum açıkçası. Yani demek istedigim felsefe kitabı okumuyoruz ki, bilgisayar oyunu bu.... Bu kadar içerik merkezli-agırlıklı düşünme.... garip

Grafikleri umursayarak oyuna kötü demek nasıl bir yaklaşımsa, grafiklerini umursamadan efsaneleştirmek de öyle bir yaklaşım. Ayrıca mümkünse bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma. Morrowind'ın grafikleri çıktığı zamana göre mükemmeldir.

• Morrowind ve Oblivion oynamadım ama onları kötülemeyeceğim. Bir kere 14 yaş altı çocuklar Skyrim oynuyorsa bilin ki RPG olduğundan dolayı değil Open World ve Hack n Slash tarzı olduğu için oynuyordur. Arada bazı istisnalar olabiliyor. Zaten çoğuna sorsanız RPG nedir desen rol yapma oyunu der ama anlamını bilmez. Zaten Skyrim bana göre (Skyrim'den başka TES oyunu oynamadım.) biraz RPG olarak sönük kalmış bir oyun. Böyle çocuklarla RPG kavgası yapmayın. Zaten yazışından belli olduğu gibi o daha çocuk. Yaş 15 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

Beyler şu morrowindde temel bilgiler olarak falan yardımcı olcak biri var mı.Tam uyuycam assassinin biri geliyor öldürüp gidiyor sinir oluyorum.

bırak morrowind i

skyrim de oblivion da halt etmiş morrowind'in yanında.

+1

• Beyler tartışmaya gerek yok.Skyrimin oynanış farkı skyrimde classlar, level atlarken verebileceğimiz seçenekler vs. kalkmış.Skyrimden önce RPGden ziyade FRP gibiydi sanki. Bu arada yendim assassini teşekkürler.(baya oldu gerçi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHXS -- 31 Ağustos 2012; 19:39:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyrim ve oblivion Morrowindin yanına bile yaklaşamaz. Morrowindin hikayesi, insanlarla ilişkiler, o cliff racerlardan çektiğimiz çile herşeyiyle apayrı bir yerde. Grafik olarak çok çok iyi değil ama çıktığı yıla göre efsane ötesi. Skyrim oynayacak olsanız bile Morrowindi bir kere bitirmenizi tavsiye ederim.
  • Ben bazı oyunların revize edilmesini çok istiyorum. Morrowind da onlardan biri. Üzerine çok bir şey katmalarına bile gerek yok.
  • Seviyorum böyle konuları, günümü gün yapmaya yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Ben bazı oyunların revize edilmesini çok istiyorum. Morrowind da onlardan biri. Üzerine çok bir şey katmalarına bile gerek yok.

Morrowind için çıkan güzel grafik modları var oyunu günümüz standarlarına yaklaştırıyor Oyunun standart halinin dediğiniz gibi göze çarpan aman aman bir eksiği yok grafik modu ile bugün bile hiç oynamamış birisi oynayabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 28 Ekim 2012; 17:50:32 >

• adam kalkmış ingilizce bilmeden sadece wow mantığıyla morrowindi oynuyor sonra skyrimden kötü diyor.

RPG den ne anlarsınız ki zaten ?Role Playing denildiğinde akla grafik gelmiyor ilk anlamını öğrenin de oynadığınız oyunun sonra gelip şu şundan kötü diyiverin bi zahmet.

Morrowindin senaryosunu baka baka yazmaya çalışsan bile en az bir sene hiçbirşey yapmadan yazman lazım RPG senaryo temellidir.Oyunun temellerinden birini oynamdan son oyunu oynasan ne anlayacaksın.Redguard'ı daggerfall bile oynamadığını varsayarsak zaten tartışmaya bile değmez aslında
  • Elder Scroll serisine ben direk Skyrimle giriş yaptım hatamı ettim ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Elder Scroll serisine ben direk Skyrimle giriş yaptım hatamı ettim ne?

Her ne kadar oyun serisi olsa da kendi topraklarında (skyrim toprağı ,morrowind toprağı,cyrodil toprağı gibi ) farklı konuları ve zamanları işliyorlar.Sadece Skyrim'deki bazı olayları,efsaneleri ve eski oyunculara yapılan jestleri tanıyamayacak ya da anlayamacaksınız.Onun dışında hikayesi ve konusu ile kendi içinde farklılaşıyor .(bazı konulara bütün oyunlarında temel atılıyor. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 16 Kasım 2012; 12:21:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Elder Scroll serisine ben direk Skyrimle giriş yaptım hatamı ettim ne?

Her ne kadar oyun serisi olsa da kendi topraklarında (skyrim toprağı ,morrowind toprağı,cyrodil toprağı gibi ) farklı konuları ve zamanları işliyorlar.Sadece Skyrim'deki bazı olayları,efsaneleri ve eski oyunculara yapılan jestleri tanıyamayacak ya da anlayamacaksınız.Onun dışında hikayesi ve konusu ile kendi içinde farklılaşıyor .(bazı konulara bütün oyunlarında temel atılıyor. )

hımm eyvallah.
  • Adamlar görsel kaliteyi arttırdıkça, içerik çeşitliliğini kısmışlar. Skyrim derinlik açısından morrowindin yanına yaklaşamaz. Obliviondan da geride kalır. Ama görsel kalite morrowind+oblivionu katlar. Zaten hepsini bir arada başarabilseler dünyanın en iyi oyunu olacaktı Sandbox bir oyunda içerik çeşidi en önemli etken, yoksa dönüp dolaşıp aynı şeylerin etrafında dolaşırken bulursunuz kendinizi.Ne kadar çok mod yapılırsa yapılsın, yapımcı firma çok miktarda resource koymassa modlarda bir o kadar kısır olacak. Arada kendi resourcelarını baştan aşağa yaratan sağlam modderlar çıkmıyor değil ama gönül isterdiki bethesda kendisi uğraşıp en az morrowind kadar derin bir skyrim yapsaydı şu grafiklerden ödün vermeden. Yoksa bütün oyunları güzel.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.