Şimdi Ara

Mortal Engines (2018) - Peter Jackson - Hugo Weaving (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hobbit faciasından sonra peter jackson'a zerre kadar güvenmiyorum. eminim eline yüzüne bulaştıracaktır
  • izleyen var mi
  • Kitabı çok güzeldi üstelik çok fazla ayrıntıya girmeden yalın bir anlatımı vardı, eğer bir şeyleri kesmeden düzgün bir uyarlama olduysa filmin de iyi olacağı düşüncesindeyim.
  • Filmden istediğimi bulamadım maalesef.Konu güzel(hareketli şehirler,distopya,savaşlar vs),görsellik iyi tamam bunlar çok güzelde çok klişe abi ya yemin ederim özellikle filmin 2. yarısı.Hatta bir ara 2 klişenin arasına da klişe koyarak tost yapmışlar full klişe.Filmi izlerken bir noktadan sonra yeteeeeer diye içimden bağırdım;çünkü o kadar bunalttı ki artık, evet şuraya da bir klişe evet şuraya da bir klişe alayım diye izlerken buldum kendimi.... Hele bazı karakterler o kadar gereksiz ki size 10 tane gereksiz karakter sayabilirim filmde hiçbir etkisi olmayan(eeee burada üzülmemiz mi gerekiyordu diyordum en son içimden)

İnanın konu,düşünce,fikir muazzam ama çok klişeye boğulmuş bir film benim gözümde.Adam gibi işlense 10 üzeri 8,8.5 olacak güzelim fikri konuyu çok kötü işleyerek 10/5.5'lik bir film yapmışlar düşüncesindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 7 Aralık 2018; 21:28:20 >

• Ben filmi cok begendim ..görsellik anlamıda muazzamdı hatta oscar'a aday olabilecek kadar görsellik iyiydi.hikayenin işleyişi yerindeydi karakterler cok akılda kalıcı degildi.başrolde ki hatun hariç tabiki.

Klişeler vardı ama klişeleri iyi sunmak da bir marifet bence .ben tavsiye ediyorum şahsen cok begendim

Notum 10/8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filme TV'de denk gelsem kapatırım.
    Beğenmedim senaryo çok zayıf ve hızlı ilerliyor oldu bitti'ye gelmiş.
    Filmin tek iyi yanı Efektler.
    10/4
  • imax den düşmeden bi şans verilmesi gerekiyor. perşembeye kadar vakit var
  • Filmi izledim cok buyuk beklentiler ile gitmeyin idare eder. 6.5/10

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Filmin bana göre en büyük eksikliği geçmiş hakkında bilgi verilmemesi ve akılda kalması muhtemel bazı soruların cevabı olmaması.

En büyük soru bu savaşlar neden, nasıl, niçin oldu? İnsan bununla ilgili bilgi bilmek isteyebilir. Kitapta muhtemelen bu vardır. Burası kırpılmamalıydı bence. Mesela Uçan araçların yakıtları nereden geliyor? Evler sanırım eski parçaların eritilmesiyle çalışıyordu. En büyük saçmalık da dünyanın sonunu getiren bir silah ile bir kapıyı anca 3 kerede yıkabiliyorsun. Tek atışta dümdüz etmesi gerekmez miydi?
  • Güzel film
  • quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Filmden istediğimi bulamadım maalesef.Konu güzel(hareketli şehirler,distopya,savaşlar vs),görsellik iyi tamam bunlar çok güzelde çok klişe abi ya yemin ederim özellikle filmin 2. yarısı.Hatta bir ara 2 klişenin arasına da klişe koyarak tost yapmışlar full klişe.Filmi izlerken bir noktadan sonra yeteeeeer diye içimden bağırdım;çünkü o kadar bunalttı ki artık, evet şuraya da bir klişe evet şuraya da bir klişe alayım diye izlerken buldum kendimi.... Hele bazı karakterler o kadar gereksiz ki size 10 tane gereksiz karakter sayabilirim filmde hiçbir etkisi olmayan(eeee burada üzülmemiz mi gerekiyordu diyordum en son içimden)

İnanın konu,düşünce,fikir muazzam ama çok klişeye boğulmuş bir film benim gözümde.Adam gibi işlense 10 üzeri 8,8.5 olacak güzelim fikri konuyu çok kötü işleyerek 10/5.5'lik bir film yapmışlar düşüncesindeyim
    En büyük klişesi dünyayı ölümcül bir silahtan kurtarmalarıdır sanırım. Bunu da son fragmanda gördük. Bence bu dünyada bar olma ya da kurtulma mücadelesi izleseydik en azından o klişeden kurtulurduk.

• 4k çıkınca izlicem. Zaman olmadığı için gidemiyorum.

• Son yorumları okudum. İmdb puanı da düşük olduğunu varsayarsak filmi izlemeye gitmeyeceğim.

• Yürüyen şato animesi daha güzeldi. Film fazlasıyla kötü.

• Filme gitmeyen bir şey kaybetmez. 4DX izledim bir kaç sahne de etkisi çok güzeldi...

• Bu filmi dün IMAX 3D altyazılı olarak izleme gafletinde bulundum ve verdiğim paraya acıdım. Kesinlikle sinemada izlenecek bir yapım değil. Klişelerle, mal mal bakışlarla, ergenlik kokan dandik romantizmlerle doldurmuşlar filmi. Son derece vasat bir yapım. Bu kadar balon bir yapım olmasını beklemiyordum. Gitmeyin gittirmeyin. En fazla boş vakti gebertmek için korsan olarak izlenebilir.

• Başrolüne ergen koyarsan o film tutmaaazzzz. Adamlar daha rol yapmayı beceremiyor sen tutup bir de başrol veriyorsun.

Neyse geçmiş olsun bir seri daha başlamadan bitti. Keşke Star Wars da gişe yapmasaydı da o rezil episodelari izlemeseydik. Darısı onların başına.

• başroldeki kız güzele benziyordu halbuki. filmi daha seyretmedim gerçi. ben tek sıkımlık barutumu aquaman e saklıyorum bu ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bu filmi dün IMAX 3D altyazılı olarak izleme gafletinde bulundum ve verdiğim paraya acıdım. Kesinlikle sinemada izlenecek bir yapım değil. Klişelerle, mal mal bakışlarla, ergenlik kokan dandik romantizmlerle doldurmuşlar filmi. Son derece vasat bir yapım. Bu kadar balon bir yapım olmasını beklemiyordum. Gitmeyin gittirmeyin. En fazla boş vakti gebertmek için korsan olarak izlenebilir.
    berbat bir film olacagi belliydi. IMAX hakkimi Aquamana sakliyorum
  • Beter olsun. Zarar büyük olur umarım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.