Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
7
Favori
33.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aftermath güncellemesi yayınlandı.Güncelleme boyutu 20.6 GB
  • Çok şükür, paketi almadan 14 gb gösteriyo...
    Bi stage fatality yapcaz kaç aydır beklioz....
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Herkese farklı sanırım paketi almayan 14 bizdede var paket alalı 2 3 saat anca oldu ama 15,2gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tane trainer denedim çalışıyor, denemek isteyen varsa link atabilirim. Yalnız time of tower de denedim. Online başkasıyla denemedim. Ban yerim korkusu ile. Hızlı fatality yapıp krypt için lazım olabilir.
    hatta vereyim
    gtrainers.com
    Mortal Kombat 11: Trainer +11 v1.0-v20191126 {FLiNG} - Download - GTrainers
    http://gtrainers.com/load/categories/trainers/mortal_kombat_11_trainer_11_v1_0_fling/28-1-0-7130
  • Friendshipler çok güzel tasarlanmış.Hepsi birbirinden güzel ve başarılı
  • drtrex90 D kullanıcısına yanıt
    Hızlı fatality için trainer yada benzeri programlara ihtiyacınız bulunmuyor.Oyun içinden Easy Fatality tokeni alırsanız çok kolay fatality yapabilirsiniz.Kyrpt içinde her karakter üzerinde kaç adet fatalitye gerek kaldığı yazıyor.Eksik olanları klasik towerlarda tamamlayabilirsiniz.Diğer oyunlardada geçerli olduğu gibi trainer vb programlar kullanarak oyun oynamanın bence hiç bir anlamı yok çünkü hem oyundan alınan keyfi azaltıyor hemde biraz kolaya kaçmak oluyor.Mortal Kombat 11 de fatalityleri kavramak çok zor değil sadece biraz pratik yapmanız yeterlidir.Fatalityleri öğrendikçe trainerle oynadığınızdan daha çok keyif alırsınız.
  • Kavramak, öğrenmek sorun değil de, vaktim yok o kadar. Koins 3 milyonu geçti chest leri beklioruz büyük odanın açılması için, bir de trainer da, lazım olursa raund tek vuruşta bitiyor, zaman yokluğunda ilaç, ancak size katılmakla beraber, Gene de trainer candır...
    O kadar çok oynamadım ama şu karakterin girişi ve fatality haricindeki bitiş gösterilerini en kısa nasıl açarız?

vay denediniz demek, benim 3 saat küsür var....
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt
    üzerine geldiğinizde nerede açılacağı sağ tarafta bilgi verio, oradan açılır sadece. Mesela yeni biten kombat ligte siyah kıyafetler açıldı. Kıyafet kısmında sadece kombat lig yazıyor. Orada uğraşıp açmak lazım. Benim bildiğim başka yol yok...Karakter towersa bakın.
  • 15,2 gb boyut görünürken 6 gb inmişti ki 20,6 gb boyuta çıktı indirme dalga geçiyor heralde benimle bugün oynayamıcaz sanırım yarına kaldı 😒😒

• Yeni hikaye modu kaç saat sürüyor.

• Arkadaşlar daha önce de sordum hiç oynayan yok mu oyunu önümüzdeki indirimde almayı planlıyorum sizce oyun nasıl ve multi nasıl

• Oyun alınıp oynanması gereken oyunlardan biri iyice alışıp iyi oynamaya kadar dayak yeme olası kendimden biliyorum :)

• Maçlar sorunsuz mu hızlı eş buluyor mu

• Aftermath ile birlikte gelen yeni hikaye görevlerini 3 saat civarı bir sürede bitirdim.Bunun 1.5 saati sinematikler olsada oyunun sinematikleri o kadar başarılı ki hiç birini geçmeden sonuna kadar izledim.Ara sahnelerdeki motion capture kalitesi,seslendirmeler ve animasyonlar çok başarılı,aynı başarıyı elbette oynanıştada gösteriyor.Yeni hikaye görevlerinde yeni eklenen karakterleri kontrol etme fırsatımız oluyor ve hikaye modunda ilerledikçe çok sayıda kozmetik eşya ve çeşitli ödüller kazanıyoruz.Robocop hikayeye dahil değil zaten konuk karakter olarak oyuna eklendi.Yeni karakterlerden Fujın ve Sheeva oynaması keyifli karakterler,Robocop'ın hareketlerini ise açıkcası T-800 kadar akıcı bulmadım.Geliştirdikten ve özelleştirmelerini ekledikten sonra tekrar bakacağım.Bu arada 3.Augments soketleride aktif olmuş önceden 2.adet özelleştirme ekleyebiliyorduk güncellemeden sonra 3.soketlerede geliştirme ekleyebiliyoruz.
  • Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]
  • Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama müthiş bir optimizasyon yapmislar gibi pc ısınmadi kac saat sonra, tek bir sorunum var suanlik towers of time a girilmiyor. Onun haricinde beğendim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.