Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
691
Cevap
7
Favori
33.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Aftermath ile birlikte gelen yeni hikaye görevlerini 3 saat civarı bir sürede bitirdim.Bunun 1.5 saati sinematikler olsada oyunun sinematikleri o kadar başarılı ki hiç birini geçmeden sonuna kadar izledim.Ara sahnelerdeki motion capture kalitesi,seslendirmeler ve animasyonlar çok başarılı,aynı başarıyı elbette oynanıştada gösteriyor.Yeni hikaye görevlerinde yeni eklenen karakterleri kontrol etme fırsatımız oluyor ve hikaye modunda ilerledikçe çok sayıda kozmetik eşya ve çeşitli ödüller kazanıyoruz.Robocop hikayeye dahil değil zaten konuk karakter olarak oyuna eklendi.Yeni karakterlerden Fujın ve Sheeva oynaması keyifli karakterler,Robocop'ın hareketlerini ise açıkcası T-800 kadar akıcı bulmadım.Geliştirdikten ve özelleştirmelerini ekledikten sonra tekrar bakacağım.Bu arada 3.Augments soketleride aktif olmuş önceden 2.adet özelleştirme ekleyebiliyorduk güncellemeden sonra 3.soketlerede geliştirme ekleyebiliyoruz.
    Dostum emeğine sağlık, güzel bir yazı olmuş, bişey sorabilir miyim acaba, bu augment'ler ne işe yarıyor? Ben iki slotu hep dolduruyordum, fakat ne işe yarıyor bilmiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fatality tokenleri nereye ekliyoruz bazı kişilerin kontrolleri zor olmasada hızlı olmak gerekiyo ama olmuyo

• huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt
    Agument ekleme ekranında agumentin uzerine gelince yazıyor ne yaptığı, kimisi fatality yapınca %3 daha fazla altın veriyor,kimisi brutality yapinca altını artıyor gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]

Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]
  • bu soruyu hiç sormamış ol, dünyanın en iyi dövüş oyunu. Rakip bulmada sorun yok kısa sürede buluyor. Bulma sorun değil, deli gibi oynayanları yenmek sorun...ayrıca pc 1080p/60fps kaldırırsa ise tadından yenmez...
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt
    eklemek derken ? ekleme yok, oyun sana veriyor. alt tarafta görünüyor kırmızı rozet gibi. yada time cyrstaal ile store den alıon en alta var yeri
  • drtrex90 D kullanıcısına yanıt
    Token var zaten move listten baktığım zaman yön tuşları değilde diğer tuşlarla yapayım diyorum olmuyo. Fatality lere geldiğim zaman sağda çıkan ekranda kutu boş üstte tokenler gözüküyor

• Bir ekran fotosu paylaşşsan iii olur. Mesafeye dikkat ettin mi, ondan olabilir.
  • drtrex90 D kullanıcısına yanıt
    Evet ettim ona şuan windows güncellemesi var paylaşırım.

Bu arada 490 mb güncelleme gelmiş oyuna

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Hediye mi satılıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: drtrex90

Bir ekran fotosu paylaşşsan iii olur. Mesafeye dikkat ettin mi, ondan olabilir.
    Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU]

Hediye olabilir. Instagram'da gördüm.
    Hocam fataloty tokeni iz var fatality dedigi zaman orta uzakliga gidip rt basili tutarken x e basin bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

Hocam fataloty tokeni iz var fatality dedigi zaman orta uzakliga gidip rt basili tutarken x e basin bakalim
    Olmuyor işte hatta fatality pratice de açık olan çizgilere gidiyorum yine aynı

hocam kullandığınız kontrolcü ne acaba.
  • Venus94 kullanıcısına yanıt
    Xbox 360

Hocam acaba konumu mu yapamıyorsunuz. Geras ile bir maç atıp konumu anywhere olan fatality deneyebilir misiniz. Eğer onu yapabilirseniz sorun konum kaynaklı

• Venus94 kullanıcısına yanıt
    Konumla alakalı değil fatality pratice de konum yeri çizgileride gözüküyor zaten ordada olmuyor

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.