< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mortal Kombat 11 (2019) [PC ANA KONU] (30. sayfa)
-
-
Ps4 ve xbox kullanıcıları birbiri ile kapışabiliyor, pc sadece pc ile diye biliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oyunda maç yaparken bilgisayarı kapanan var mı? Hikaye modunu bitirdim, kule oynadım biraz, vs oynadım. Böyle sorun olmadı hiç. 1 ay civarı oyuna hiç girmedim. Güncelleme geldi birkaç defa. Şimdi maçtayken kapanıyor bilgisayar. -
başka oyunları oynarkende oluyor mu sıcaklıklara baktınız mı oynarkenquote:
Orijinalden alıntı: ASIM_ARDA
Oyunda maç yaparken bilgisayarı kapanan var mı? Hikaye modunu bitirdim, kule oynadım biraz, vs oynadım. Böyle sorun olmadı hiç. 1 ay civarı oyuna hiç girmedim. Güncelleme geldi birkaç defa. Şimdi maçtayken kapanıyor bilgisayar. -
Başka oyunlarda sorun olmuyor. Doom, modern warfare gibi oyunlar da oynadım. Hiç sorun olmadı onlarda.
Sıcaklık değerlerine bakayım akşam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASIM_ARDA -- 6 Ağustos 2020; 9:21:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuna 10 Gb lık bir güncelleme geldi.Çeşitli ses sorunlarının giderildiği ve sunucu bağlantı iyileştirmelerinin yapıldığı güncelleme notlarında yer alıyor. -
Şimdi açtım bilgisayarı. Güncelleme yapıp tekrar deneyeyim öyleyse. Teşekkür ederim. -
-
Artık sarmıyor gelen eventler bitince extra birşey vermiyor item olarak.
600 küsür saati devirdim MK11'de. Bundan kaynaklanıyor. -
-
Oyunun videolarını izledim ve eskiden çok oynadığım çok sevdiğim oyun olan Mortal Kombat'ı tesadüf eseri Steam'de indirime girdiğini görünce aldım. Almak isteyenlere duyurulur 32,80 TL'ye alabiliyorsunuz 28 Eylül tarihine kadar %60 indirimli şuan..
https://store.steampowered.com/agecheck/app/976310/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 26 Eylül 2020; 14:33:50 > -
Hocam Tosla kart varsa MK11 Aftermath collection (mk11 ana oyun + kombat pack + aftermath dlc) 45 TL'ye geliyor. -
-
Bir sonraki Dlc karakterler oyunun kaynak kodlarında bulunmuş : Mileena, Rain ve Rambo. bulan kişi thethiny isimli twitter kullanıcısı. bütün 80'lerin ikonlarını topluyolar anlaşılan. -
Mortal Kombat 11 Ultimate | Kombat Pack 2 Official Reveal Trailer
Kombat Pack 2 ile oyuna 3 yeni karakter ekleniyor.Bu karakterler Rambo,Raın ve Mıleena.17 kasım tarihinde tüm paketleri içeren Ultımate sürümüde çıkacak.Ayrıca oyuna sahip olanlarda ayrı olarak kombat pack 2 yi satın alabilecekler.Özellikle Rambo'yu merakla bekliyorum.15 Ekim'de ön siparişler başlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 8 Ekim 2020; 16:53:50 > -
Şu son 40 gün zor geçecek.
-
Oyuna artık eskisi gibi bakmıyorum fakat bi gireyim dedim kaptırdım yine. Yüksek ranklarda psikopat rakipler geliyor. Kaçış yok. :)
-
Bu liste doğru ise ülkenin ekonomisine göre güzel fiyat. XD
Kombat Pack 2
https://steamdb.info/sub/510152/
Fiyat doğru çıktı.
Bu içeriğe de zam gelmeden alın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko RGB -- 15 Ekim 2020; 19:25:7 > -
-
Son kalan 5 karakterlik slot için Kombat Pack 3 gelecek. Hayırlı olsun.
Tekken 7 gibi season olayına döndü MK11'de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X